Şimdi Ara

Turkcell Genç Tarife mi ? Vodafone Genç Avantaj mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben Turkcell'liyim ve bu yıl üniversiteye yerleşmem sebebiyle faturalı hatta geçip hem kontorüm bitti derdi yaşamayıp hemde operatörlerin avantajlarından yararlanmak istedim ve 2 büyük operatör arasında kaldım özelliklerini de yazıp sizlerinde fikirlerinizi alıp daha iyi bir karar vermek istiyorum şimdiden üşenmeden yorum yazıp görüşünü bildiren arkadaşlarıma teşekkür ederim.. :)

Turkcell Genç Tarife Özellikleri:
    -Her Yöne 300 Dakika
    -Her Yöne 3000 SMS
    -Haftada 2 Gece Turkcell'lilerle Bedava
    -Paket Aşım Ücreti: 30 kr/dk
    -Ücret: 29 TL
    Net Paketi Mevcut Değil Eğer İstenirse 100 MB'lık paket 3 TL yani toplam 32 TL ye geliyor.
    Ayrıntılı Bilgi Sayfası

Vodafone Genç Avantaj Tarife Özellikler:
    -Her Yöne 500 Dakika (Hediyesi ile birlikte ayda 600 dk olmuş oluyor.)
    -Her Yöne 5000 SMS
    -Twitter,Facebook ve EBuddy ücretsiz
    -10 ay boyunca toplamda her yöne 1.000 dakika + 1.000 MB veriyor.(Numarasını taşıyanlar için)
    -Paket Aşım Ücreti: 30 kr/dk
    -Ücret: 25 TL
    Ayrıntılı Bilgi Sayfası

eveeeet şimdi vodafone ve turkcell kullanan arkadaşlardan bu konu hakkında güzel yorumlarını bekliyorum :)

• Yoruma gerek var mı sence?...

***Vodafone + 1, 5, 10 tl ye telefonda veriyor...
  • telefonumdan oldukça memnunun hocam her işimi görüyor ama fiyat ve özellik açısından vodafone tartışılmaz gibi ama kapsama alanı sıkıntı olurmu diye düşünmüyor değilim hani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byadrenalin

telefonumdan oldukça memnunun hocam her işimi görüyor ama fiyat ve özellik açısından vodafone tartışılmaz gibi ama kapsama alanı sıkıntı olurmu diye düşünmüyor değilim hani :)

Çok eskide kaldı o sıkıntılar...Şimdi hiçbir operatörün ciddi bir çekmeme sıkıntısı yok...Çok sık bulunduğun yerlerde sende test edebilirsin...Telefonunda şebeke arattır kimin orda olduğunu görürsün zaten...
  • doğru diyorsun hocam o halde vodafone bir adım daha önde diyebilirim zaten bulunduğum yerler belli neticede :)
  • quote:

doğru diyorsun hocam o halde vodafone bir adım daha önde diyebilirim zaten bulunduğum yerler belli neticede :)

ya abi ne bir adım öndesi,voda açık ara fark atmış,bu farkı görebilmek için üniversiteye gitmek gerekiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

doğru diyorsun hocam o halde vodafone bir adım daha önde diyebilirim zaten bulunduğum yerler belli neticede :)

ya abi ne bir adım öndesi,voda açık ara fark atmış,bu farkı görebilmek için üniversiteye gitmek gerekiyor galiba

gözlerim iyice açıldı geç oldu ama olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

gözlerim iyice açıldı geç oldu ama olsun

bazen gerçeği görebilmelerini sağlamak için insanları silkelemek gerekiyor..Sanırım seni silkeledim

• baya bi etkili oldu sanırım :)
  • bu genç tarifeye 2 senedir var olan turkcell faturalı hattımla geçmek istedim.
    müşteri temsilcisi bana genç-yeni genç diye 2 şeyden bahsetti.

yeni genç olacağım içim sms yokmuş üstüne 5000 sms için 5 tl verecekmişim.
    eski genç diye dedikleri tarifede 3000 sms var ,5 tll ek ücret yok.
    bu ne saçmalık yahu,aynı hizmeti farklı fiyatlara geçirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanak

bu genç tarifeye 2 senedir var olan turkcell faturalı hattımla geçmek istedim.
    müşteri temsilcisi bana genç-yeni genç diye 2 şeyden bahsetti.

yeni genç olacağım içim sms yokmuş üstüne 5000 sms için 5 tl verecekmişim.
    eski genç diye dedikleri tarifede 3000 sms var ,5 tll ek ücret yok.
    bu ne saçmalık yahu,aynı hizmeti farklı fiyatlara geçirmek

eski genç-yeni genç artık cidden iş çığırından çıkmaya başladı sanırım artık sadece "net" paketler ortaya konmalı öyle şey mi olur eski-yeni fln.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.