Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Cayma bedeli çıkar, *124# yapıp kontrol et mutlaka.
    Bazen karşılaşrız felan bi muhabbet oluyo şuan 108 tl acaba karşılarlar öı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir operatör farklı bir operatörden gelecek müşterinin cayma bedelini karşılamaz.

• Dün geçiş yaptım, 14 gb ın yanında 5 gb sosyal medyada, fizy sınırsız, TV+ ve Dergilik gibi faydalı uygulamalarda internet var, cuma günleri salla kazan'dan haftada 2 gün gnç uygulamasından hediye kazanma imkanı, 1000 dk konuşma ve 250 sms'le gayet tatmin edici bir tarife bence. Tabi diğer operatörlerde daha ucuza tarifeler var ama bu tarife de içerik olarak baya dolu.

Zaten Vodafone ahlaksız başka operatör kalmasa cep telefonu kullanmayı bırakırım, Telekom da kalite olarak yetersiz şimdilik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hiçbir operatör farklı bir operatörden gelecek müşterinin cayma bedelini karşılamaz.
    Tamam bekliyeylim o zaman sağol 👍🏻

• Bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum ama yaşım tutmuyor :) TC ayarlayanlar nasıl işlem yapıyor?
    Kardeşimin TC sini kullanabilirim ama süreç nasıl ilerliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

• Onurg9 O kullanıcısına yanıt
    TC'yi al bayiiye git bu tarifeye geçmrk istediğini söyle onlar halleder

• ben 69 tl ye 15 gb internet 1500 dk + her ay 3 gb bedava + ilk ay 20 gb+ 5 gb lifebox + 1 gb bip + 3 gb dergilik+ 5 gb fizy kullanıyorum. istesemde gnç olamayacağım için bana en uygun buymuş onu anladım :)
  • Haftalardır çatlat'tan aylık 5gb veriyor 20gb çatlat'tan 14gb paket 20gb ilk ay hediye salla kazandan 1gb geliyor en kötü 50 60gb internet var bitmiyor da fatura kesimi yaklaştı. Çatlattan kazanılan aylık paketin kullanım önceliği var ,kendi paketimin süresi dolacak hâlâ ona geçemedim. Aylık paketlerde öncelik kendi paketimiz olsa iyi olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daia07

ben 69 tl ye 15 gb internet 1500 dk + her ay 3 gb bedava + ilk ay 20 gb+ 5 gb lifebox + 1 gb bip + 3 gb dergilik+ 5 gb fizy kullanıyorum. istesemde gnç olamayacağım için bana en uygun buymuş onu anladım :)
    Hangi tarife bu yazdığınız.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    turbo 15 gb diye geçiyor.
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    İlk ay öyle oluyor. 2. Fatura döneminde de 1-2 kez 5gb veriyor. Ya bu turkcell ne bonkormüş diyorsunuz. Hızda olunca bol keseden kullanmaya alıştığınız anda 3 saatlik 1gb. Sonra ek paket... ama değer mi değer. TT de 12gb paketimin 4ünü kullanmazken aynı parayı veriyordum. Şimdi en az 3 kat fazla internet kullanıyorum miktar aynı.

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    Daha 35 40gb internet var bitmedi ki, yapacak birşey bulamıyorum. Verdiği 14 +5gb yeterdi ekstralarla çok bonkör diyoruz evet. İlerleyen dönemlerde kısacak mı göreceğiz :)

• Daia07 D kullanıcısına yanıt
    Hocam her ay 3 gb bedava nasıl geliyor?

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Peki başkasının tc si ile kayıt olunca hat onun üzerine oluyor değil mi?

• [TAB]ip kullanıcısına yanıt
    Hat sahibi ve kullanıcısı farklı kişiler olabilir.

• Dün itibariyle bunun 49 liralık olan paketine geçtim. Yarın hattım aktif olacak, güle güle türk telekom. Bitirdin beni yeterince.. Her hafta 100 dk her yöne hediyeni al başına çal.. Çekme problemi desen onu hil sorma.. Ufaktan ufaktan 25-50 kuruşluk zamlarıda al başına çal. Haydi başka kapıya..

• batarist B kullanıcısına yanıt
    ekstra bir şey yapmadım bu şekilde geliyor, 2 ayır aralıksız geldi.
  • Ben de bunu aldım. Ama internet hızım yavaşladı gibi... Takip
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    hocam bu gelen 3gb paketinin ismi ödeyen 3gb mı? eğer böyleyse kendini ödeyen cihaz kampanyasından yararlandıysanız ekstra 3gb gelir 50₺+ paket kullananlara.
    daha önce bana da oldu çünkü.

• spektaküler kullanıcısına yanıt
    hocam bitmiş o hediyem ondan adına bakamadım kalan kullanımlarda ama paket yenilenince bakarım, bu arada gelen hediyelerden dolayı ana internet kullanımıma bakar mısın:) hiç kullanmamışım.

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.