Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam oaycell diye kart varmis turkcell in biraz arastirdim harcadikca mb kazandiriyormus.
    ve bip diye bir uygulamasi varmis oradan aradikca her hafta internet veriyormus diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler işime yarayacak

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bugün bayiinin oradan geçerken şu tarifeye geçeceğim dedim ama yaşım tutmuyor deyince yardımcı oldular sağolsunlar 👍🏽 2 3gün içinde geçiş sağlanır herhalde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    Bazı bayiiler kıyak yapıp TC falan ayarlıyor.

Güle güle kullan

Teşekkür ederim, umarım memnun kalırım 👍🏾😁

Ha bu arada hat açılınca uygulamadan telesekreter servisini kapatmayı unutma yoksa üf

Çok teşekkür ederim 👍🏽 başka yapabileceğimiz birşey var mı? Fazla ücret ödemeyelim 😊

Salla kazandan falan gelen mobil ödeme hediyesinide kullanma 3 ayda bir 5 lira mı ne alıyor. Buda aklında olsun.

Başka birsey yok şuanlık

Çok sağolun dikkate alacağım önerilerinizi 👍🏾😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bazı bayiiler kıyak yapıp TC falan ayarlıyor.

Güle güle kullan
    Hocam faturasız 11gb gnç paket kullanıyorum. Bu tarifeye geçince tam 59 TL mi geliyor acaba fatura? Yoksa vergi vs ekleniyor mu güncel tutarı nedir bu tarifeye geçince ödeyeceğim?

• muscako M kullanıcısına yanıt
    59 lira sadece tarife ücretidir, vergi falan ekstra üzerine eklenir.

Anladım hocam. Şu an faturasızda 1.5 2 TL falan geliyor sanırım standart vergi. Siz şu an bu tarifede ne kadar ödüyorsunuz onu merak ediyorum. Hani 59 TL diye geçeyim diyorum ama vergi vs eklenip 70 liralara çıkıyor mu fatura tutarı?

• muscako M kullanıcısına yanıt
    Ben hattı yeni aldığım için vergileri 8-10 TL kadar geliyor.

Sen hâli hazırda olduğun için sadece 2.32 telsiz ücreti eklenir ve 61.32TL olur. Bırak 70'i sen kotanı falan aşmazsan, biryerlere üye olmazsan 62 TL bile olamaz.

Ha yılbaşında telsiz vergisi devlet tarafından kesin arttırılır yine, 2.32 olmaz 3.32 olarak eklenmeye başlar. Çünki bunu operatör değil devlet alıyor ve artış miktarınıda devlet belirliyor. Bu tüm operatörlerde böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Ekim 2019; 22:59:14 >
  • Arkadaşlar 6 aydır Faturasız Lifecell kullanıyorum. Bu tarifeye numara taşıma yaptıktan sonra hemen geri dönerek yararlanabilir miyim?

• Arkadaşlar merhaba,

Vodafone kullanıyorum 15 gb 55 TL. Ama bazen çekim problemi yaşıyorum. Turkcellde de bazı kişiler bu tarifede hızı düşürdüklerini çekim kalitesinin iyi olmadığını belirtiyorlar. Cidden öyle bir durum var mı? Kullananlar bir fark absürtlük gözlemlediler mi?
  • Eski hatlı faturalı Vodafone 15 gb red kullanıyorum ama şebeke çok zayıf

turkcell geçmek istiyorum siz memnun musun ? el salla hediye falan veriyormu? sarı kutu puan varmı ?

instgram ve facebook internet 14+5gb çabuk harcanıyor mu ? Red 15 göre çok cimri çok iyi ama şebeke çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sercio -- 5 Kasım 2019; 13:0:10 >
  • Bunu LİFECELL mı yoksa turkcell?
  • 4Sercio kullanıcısına yanıt
    4/4'lük olmasada, diğerlerinden aldığım hizmete göre açıkara memnunum.

Turkcell'in her dâim kiyıdan köşeden 3-5GB hediyesi vardır.

Turkcell'in neti daha hızlı olduğu için bir video'yu daha kısa sürede yükler ve daha fazla GB almaz, video boyutu neyse onu alır. Ha sen video'yu yarıda kapatırsan Turkcell'de onun tamamını çoktan yüklemiş olacağı için sana daha çabuk bitiyor gibi gelebilir ama aslında öyle değildir.

Ayrıca şöyle bir durumda var. Video'ları izlerken internet hızına göre otomatik bir kalite seçiliyor. Şöyle ki, bir video'yu vodafone'la hız kötü olduğu için 480p açar direk diyelim, ama Turkcell daha hızlı olacağı için 720 veya 1080 ile açıp doğal olarak daha fazla GB yer. Video boyutu yükseldikçe tüketilen gb artar..

• Turk telekomda 3-4 ay bişeyim kaldı geçiş yapabilirmiyim ?

• Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Cayma bedeli çıkar, *124# yapıp kontrol et mutlaka.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.