Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En uygun faturalı ve faturasız paketleri profilime linkini yerleştirdiğim uzun yazıda listeledim. Okuyup inceleyip karar verebilirsiniz. Şuan 65 TL olarak faturalı taahhhutlü lifecell sarıgünler plus 15GB + 2GB face twitter paketi görünüyor uygun. Daha uygunu 59 TL'ye GNÇ FIRSAT PRO 19 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 9 Ekim 2019; 12:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Her operatörün gün şartı farklı olabiliyor. Turk Telekomun şartı 90 gün.
    Turkcell'in şartı faturasız için 30 gün,faturalı için bekleme süresi şartı yok,başka operatöre taşıdın,2 saat kullandın pişman oldun aynı gün faturalıya hattını taşıyıp kampanyalı fiyatlardan yararlanırsın. Arada kaynamasın,faturasız için 30 gün şartı var.
    Çocuğunuza ait 1 TC numarasını Turkcellde 1 faturalı GNÇ ve 1 faturasız GNÇ hattı olmak üzere 2 ayrı hat için kullanabilirsiniz. 2 fatıralı yada 2 faturasız olmaz,1 faturalı 1 faturasız olmak şartıyla 2 farklı hat için aynı anda 1 GNÇ TC no kullanılabiliyor.
    Hocam 1 faturalı ve 1 faturasiz hat için, başvurunun aynı günde yapılması gerektiğini söylediler ama, çünkü sistem açığı sayesinde bu sekilde kayıt olabiliyor dediler. Acaba aynı gün mu başvuru yapılması gerekiyor? Ben 59 Tl lik Faturalı Gnc tarifesine geçtim, Nisan ayında da kardeşimi geçirmek istiyoruz da faturasiz olan tarifeye.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    hocam bizde hafta sonu eşimin hattını faturalıya taşıdık. 1 yaşındaki kızımızın tc'si üzerinden genç pakete giriş yaptılar.
    Bende taahhüdüm bitince 3 ay sonra Turkcell'e genç pakete geçeceğimi bunun için ayrı bir 25 altı tc numarası mı olması gerektiğini sordum.
    Gerek yok kızınızı eşinizin hattı üzerinden sileriz size tanımlarız ikinizde genç paket kullanabilirsiniz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkys

hocam bizde hafta sonu eşimin hattını faturalıya taşıdık. 1 yaşındaki kızımızın tc'si üzerinden genç pakete giriş yaptılar.
    Bende taahhüdüm bitince 3 ay sonra Turkcell'e genç pakete geçeceğimi bunun için ayrı bir 25 altı tc numarası mı olması gerektiğini sordum.
    Gerek yok kızınızı eşinizin hattı üzerinden sileriz size tanımlarız ikinizde genç paket kullanabilirsiniz dediler.
    Peki Sağolun hocam, sanirim taahhut de olduğu için Tc Silinse de iptal edemezler tarifeyi de. Kardeşime de o şekilde tanımayalim hattı sağolun

• khan1907 kullanıcısına yanıt
    Bazı illere özel kampanyalar var o yüzden şuraya bakıver.

• quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam onu hiç bilmiyorum, Ben Gnc tarifesindeyim.

Ama ?u var, İnternet hızı içi Platinyum tarifelerde daha fazla diyorlardi. Dediginiz gibi uygun fiyat olanlar için 2. Plandadır diye düşünüyorum. Ama çokda önemli değil bana göre, telefon çektikten sonra. Zaten 4G hızlı olduktan sonra kota dayanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

En uygun faturalı ve faturasız paketleri profilime linkini yerleştirdiğim uzun yazıda listeledim. Okuyup inceleyip karar verebilirsiniz. Şuan 65 TL olarak faturalı taahhhutlü lifecell sarıgünler plus 15GB + 2GB face twitter paketi görünüyor uygun. Daha uygunu 59 TL'ye GNÇ FIRSAT PRO 19 GB.
    peki bu lifecell direk turkcell mi, yo ksa telekomun altyapısını kullanan bimcell pttcel vs. gibi mi.. turkcell tüm avantajlar lifecell e oluyormu yani, bir de 2. sınıf internet 2. sınıf ggörüşme muhabbet ivar dı lifecell için doğrumudur, dedikodumu
  • Turkcell de hat önceliği diye bir şey varmı. Yanlış mı biliyorum.

1.öncelik platinyum
    2.öncelik turbo+
    3.öncelik gnc
    4.öncelik lifecell

• quote:

Orijinalden alıntı: karadaglilar

Bulundugum ayni noktada ikitane samgung telefonla yaptigim test farki arkadaslar. Hizli olan platinyum hat digeri ise genc pro hat. Hiz orani %50 fark var.
    Paylaşım için teşekkürler.

Bende bunu merak ediyordum. Mevcut tarifem TURBO+ fiyatları uygun olduğu için GNC tariflerine geçmeyi düşünüyordum ama bazı tereddütlerim vardı. Haklıymışım.

Gnc yi eledim. Platinyum zaten belli. Şimdi merak ettiğim konu Lifecell tarifeleri ile Tutbo+ tarifeleri arasında fark varmı.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Gnç pro ve platinum farkı. Aynı cihaz aynı yer.

40 küsür olan platinum

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL!
    Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL!

Platinum ve Turbo tarifeler 1. öncelik

Gnç, lifecell vs. 2. önceliklidir.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    imkanım olsa da ben de platinum olan biriyle karşılaştıma yapsam, paket kullanmayan faturasızların önceliğini merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman GNC ve LİFECELL in ucuz olmasının bir anlamı yok.

Turbo paketlere bakayım.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Kullanan arkadaşlar buradan paylaşım yaparsa süper olur.

• Turktelekom son ayima bugun girdim.
    Tahaadut bozma 0 tl gozukuyor aksama basvurucam insallah bu pakete :)

Bence paket kullansada kullanmasada faturasıza 2. öncelik veriliyor.

lifecellden yüksekti denediğimde, 1 ile 2 arasında bir şey o zaman

Olur valla, Turkcell ve gizli işleri/maddeleri meşhirdur

Şu an TURBO+ HEPSİ EKSTRA 4gb + 1000 dk + 250 sms paketini kullanıyorum.

Telefon LG G7 CAT16 modem var. Şebekeyi LTE modda kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 10 Ekim 2019; 15:29:19 >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Gayet iyide pek test yapma hocam, testler kotayı yiyip bitiriyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.