Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar acaba çatlat günü hakkımızı kullanmasak hakkımızı ertesi günlerde kullanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren79 -- 26 Eylül 2019; 21:51:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evren79 E kullanıcısına yanıt
    Maalesef, o gün kullanmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba evde işlem yapmak için veya bayide geçiş işlemi için hat sahibi gerekli mi?
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Evet.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kullanıcının da olması gerekli mi yani 25 yaş altı kişinin de kimliğini istiyorlar mı geçiş işleminde?
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Evet TC bilgilerini istiyorlar.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • Cayma bedeli için kampanyası var mı Turkcell in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue legend -- 28 Eylül 2019; 0:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

Cayma bedeli için kampanyası var mı Turkcell in.
    Cayma bedelini karşılıyoruz,ayrıca ilk 6 ay faturanı biz ödüyoruz,üstüne HD Döner'de double iskender menü ısmarlıyoruz kampanyasını mı soruyorsunuz?

• blue legend kullanıcısına yanıt
    Maalesef.

• Bugün itibariyle bu tarifeye geçtim. Sayenizde haberim oldu, teşekkür ederim.
  • Teşekkür ediyorum.

• bu sabah bayiden başvuru yaptim, avea hat kullanıyorum suan en son gecen ayin kesilmiş 30tl lik faturasi duruyor ve bu ay icin 60tl lik fatura gözüküyor taahhut bittitinden. bunlari 1 seferde odeyip geçmeli miyim yoksa bekleyip kullandığın kadar ödeme gibi bir sey mi olacak bilginiz var mi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilginiz var mi hocam

• TURCELL YETKİLİLERİ;

Yaptığınız kampanyalarda burnunuzdan kıll aldırmıyonuz ama bir deprem oluyoo ilk giden ve geri gelemeyen sizlersinizz.

Nasıl olacak bu işler hala burnunuzdan kıll aldırmayıp ilk çöken Operatör olacakmısınız.

Bu arada sosyal medyada en güzel reklam çeken ama zor günlerde bir türlü hizmet veremeyen 2 optan birisisiniz diye ödül verecekler size..
  • kopernikolatesla kullanıcısına yanıt
    Dün Turkcell bayisine sorduğumuzda TC sahibinin en az 2 yaşında olması gerektiğini söyledi gerçekten çok ilginç

• Vodafonedayım, bugün eylülün son günü (fatura kesim günü yani). Yeni evde köşe bucak çekmiyor, illet oldu. Cayma bedelini göze alıp GNÇ tarifesine geçeceğim. Bugün başvuru yapsam, başvuru tarihi mi dikkate alınıyor arkadaşlar? Yeni fatura dönemi gelirse, cayma bedeli aylık mı artıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanihba

Vodafonedayım, bugün eylülün son günü (fatura kesim günü yani). Yeni evde köşe bucak çekmiyor, illet oldu. Cayma bedelini göze alıp GNÇ tarifesine geçeceğim. Bugün başvuru yapsam, başvuru tarihi mi dikkate alınıyor arkadaşlar? Yeni fatura dönemi gelirse, cayma bedeli aylık mı artıyor acaba?
    ben TT'den geçtim, haftasonu farkı olmadan 48 saatte geçiyor. ve geçişin tamamlandığı, eski sim kartın sinyali kesildiği gün dikkate alınıyor. ve sanırım cayma bedeli kalan günden hesaplanıyor tüm hatlarda. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Oasceuis

bu sabah bayiden başvuru yaptim, avea hat kullanıyorum suan en son gecen ayin kesilmiş 30tl lik faturasi duruyor ve bu ay icin 60tl lik fatura gözüküyor taahhut bittitinden. bunlari 1 seferde odeyip geçmeli miyim yoksa bekleyip kullandığın kadar ödeme gibi bir sey mi olacak bilginiz var mi hocam.
    Taahhut vermedinse yada taahhüt bittiyse kullandığın kadar son kesilen(kesilecek) faturaya yansır.
    Taahhuttün bitmediyse *124# yapıp,sonra 3 tuşlayıp,sonra 2 tuşlayıp cayma bedelini öğrenebilirsin.
    Hattın taşınmadan yada taşındığı gün faturaları ödemek zorunda değilsin. Sadece hiç bir faturanın son ödeme tarihini geçirme sıkıntı olmaz. Hattını taşıdıktan sonra kesilecek faturanın son ödeme tarihi yaklaşık 3 hafta sonra olacaktır,belki de 30 gün sonra,belki 40 gün sonra. Son ödeme gününü geçirme,geçirsen de yeni operatördeki hattın iletişime kesilemez,artık başka operatördesin. Sadece faiz işler,ne gerek var.
    Numaranı taşıma başvurusu sırasında son ödeme tarihi geçmiş ama ödenmemiş fatura varsa Turk Telekom reddedebilir. Başvuru sırasında son ödeme tarihine kadar ödenmemiş fatura yoksa geçiş olur. Başvuru sırasında son ödeme tarihi gelmemiş ama ödenmemiş fatura varsa,halâ son ödeme tarihi bitmediği için taşımaya engel değildir.
    Yeni operatörün mutlu ve memnun eder inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 1 Ekim 2019; 7:6:34 >

• Arkadaşlar 1 tc iki kullanıcı olabiliyor mu? 2 hattım var birtanesini yeğenin tc ile bu tarifeye geçiş yaptırdım. 2. hattımıda turkcelle taşıyıp bu tc ile kullanabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.