Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu pakete geçmek için bayiye gittim fakat platinum hoşgeldin paketi varmış 80TL 15 gb internet ona geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlandık iyi mi, 25 yaş 2-3 aya bitiyor. vay be.
  • Bu pakete geceli iki hafta oluyor ve telefonda her yöne 55 gb internet oldu

• road warrior kullanıcısına yanıt
    Turkcell tesekkuler
    👏👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ve 1 yaşındaki çocuklarımın bilgileriyle hanımın ve kendimin Vodafone daki hattını bu tarifeye geçirebilir miyim?

• 25 yaş ve altı kullanıcı hat sahibi olması mı gerekiyor yoksa TC numarası yeterli mi?
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    TC yeterli.

• Benim Faturalı geçiş açılmış. Elimde T. C var ama Doğum AY gün şeklinde yok. Buda zorunlu sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar malum yaş 25 den fazla yeğenin tc kullanacağım fakat hat benim üzerime. internetten numara taşırken tarifeyi seçtiğimde yaş 25 üstü diye hata veriyor. Bu tarifeye nasıl geçebilirim?

• e71 E kullanıcısına yanıt
    Yeğeninin TC alıp bayiiye git ordan taşırsan sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopernikolatesla

4 ve 1 yaşındaki çocuklarımın bilgileriyle hanımın ve kendimin Vodafone daki hattını bu tarifeye geçirebilir miyim?
    Aynen.. En sağlamı kendi çocuklarını kullanmak zaten.
    1 yaş kabul edildiğine dair forumda yazanlar oldu.
    15 GB'dan fazlası gerekmiyorsa GNÇ'nin 49TL olan ve 39 TL bir alt paketlerine ve eğer kullanabiliyorsanız faturasız yeni GNÇ paketlere de bir göz atın.
    Mesela ben bu pakete taşıdığımda Faturasız GNÇ Hoşgeldin 15GB olsaydı onu alırdım 49 TL'ye. Bekledim 1 hafta ama çıkarmadılar yeni çıkardılar faturasızını.
    Tabi bana çok da lazım değildi 50 günde bir yükleme yapacaktım,2.hat olarak kullanıyorum bu paketi.
    Size taahhütlü faturalı hat daha uygun olabilir.

• Turkcelll bana takip etmem için kod yolladı dün başvuemuştum kodu girince bulunamadı diyor Turktelekomda tahütüm bitiyor bu ay faturam kabarık gelecek kapıda sabit fatura istiyolar ya e fatura geçerli mi hiç yapan oldu mu kuryeden birde normal bayiden çıkarınca bir kaç gün bekletiyor açılması için kuryedede mi aynı şekil

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 49tl lik tarifeye geçiş yaptım. Ek einternet ve ekstra avantajlar için ne yapmam gerekiyor Yardımcı olabilir misiniz?

• Bu komuda bilgili arkadaşları etiketliyim yardımcı olurlar.

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    hediye yarışı. gollercepte, bip yıldızları, gnc yumurta çatlatma
    bunları araştırın hocam, özellikle gollercepte ilk ay paycell 50 TL hediyesiyle aldığında çok internet kazandırır. yumurta çatlatma da duyduğuma göre hep aylık 5gb veriyormuş faturalılara ilk ay boyunca

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    goller cepte ile ne gibi bir avantaj sağlayabiliriz hocam? ilk defa turkcell abonesiyim

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    gollercepte her gol 100 mb diye bir şey var, 1 maç seçiyorsun gol sayısı kadar MB veriyor

GollerCeptenin ücretli paketleri var, paketin birinde haftada 3 hak, birinde 6 hak, birinde 8 hak var. paycell 50 tl hediyesiyle bu paketleri alabiliyorsun ve çok sayıda maça oynayabiliyorsun. böylelikle gblar kazanabilirsin.

• Sarıgünler+ da 1 ay geçirdim faturayı da ödedim uygulamadan 25 yaş altı TC tanımladım ama linke tıkladığımda hala hattınız için uygun değil diyor bu tarifeye geçme şansım yok mu ?

• Ne zaman çatlatsam 5gb veriyor salla kazan yapıyorum 1 yerine 5 gb veriyor halbuki numarayı taşıdım ama eski Turkcell li olduğunuz için 5 veriyoruz diyolar. Maşallah gb lara boğuldum en düşük faturalı 39TL liğe geçiçem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsildarr -- 25 Eylül 2019; 11:30:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.