Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e71

Arkadaşlar 1 tc iki kullanıcı olabiliyor mu? 2 hattım var birtanesini yeğenin tc ile bu tarifeye geçiş yaptırdım. 2. hattımıda turkcelle taşıyıp bu tc ile kullanabilir miyim?
    1 GNÇ TC ile 1 faturalı + 1 faturasız GNÇ hat yapabilirsiniz. Aynı anda 2 faturalı yada 2 faturasız olmuyormuş 4 ay önce müşteri hizmetlerinden duyduğum kadarıyla.
    Yani 2 hat için aynı TC kullanırsın ama biri faturalı diğeri faturasız olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lifecell.com.tr
    Faturalı Hatlara Özel Lifecell Paketleri | Lifecell
    https://lifecell.com.tr/faturali-paketler.html

Arkadaşlar bu paket 5 TL daha pahalı fakat 1000 dk konuşma daha fazla bazı aylar 1500 dk ya yaklaşıyorum iş için şehir dışında olunca ailem için

15 GB + 2 GB sosyal medya + fizy TV plus v.s. Paketler var.

• Arkadaşlar Vodafone sözleşmem bitiyor bir kaç gün sonra.Türkcell e geçmek istiyorum.26 yaşındayım o yüzden GNC li olamıyorum sanırım değil mi?Kardeşimin TC'si ile olabilir miyim acaba?GNC FIRSAT SÜPER i kullanmak istiyorum fakat Türkcell in sitesinde numara taşıma deyip oradan kampanyalara baktığımda bu çıkmıyor.GNC li olmak için aşamalar nelerdir biri açıklayabilir mi?
  • kopernikolatesla kullanıcısına yanıt
    8 aylik oglumun tcsi ile beni tasidilar şuan kullaniyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam dediğiniz gibi son odeme tarihi gelmemiş ve halen kesilmemiş bir fatura vardi. geçişim tamamlandi. 3 gundur kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Poetika35

Arkadaşlar Vodafone sözleşmem bitiyor bir kaç gün sonra.Türkcell e geçmek istiyorum.26 yaşındayım o yüzden GNC li olamıyorum sanırım değil mi?Kardeşimin TC'si ile olabilir miyim acaba?GNC FIRSAT SÜPER i kullanmak istiyorum fakat Türkcell in sitesinde numara taşıma deyip oradan kampanyalara baktığımda bu çıkmıyor.GNC li olmak için aşamalar nelerdir biri açıklayabilir mi?
    Turkcell bayiden yapabilirsiniz, hat benim üzerime ama kullanıcı kardeşim olacak diyin taşırken kullanıcı olarak tanımlıyorlar gnç için tc, doğum tarihi ve baba ismi gerekiyor.

• 25 yaş altı niye? Biz de faydalanmak isteriz. En sinir olduğum kampanyalardandır.
  • Yeni gelene mi ? Var olana yok mu böyle şeyler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de 1,5 ay oldu telekoma geçmiştim bin bişmanın dönecem geri tcell e, kampanya bakıom ama 90 gün dolması lazımmış heralde... tc oğlumun ki eşimde onla olmuo yeğen meğen bulcaz artık heralde
  • khan1907 kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçebilirsiniz bence. 90 gün Türkcell’e geldikten sonra kampanyadan faydalanmak için geçmemiş olması gereken süre. Yine de daha net bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir. Başka operatörde bekleme süresi yok diye biliyorum ben.

• 10 yıldan fazla Turkcell kullanıcısıydım, yaş 26 olunca GNÇ paketlerinden faydalanmam bitti ve benim aylık ihtiyaçlarımı karşılayan tarifeler platiniumdan başlıyor. Böylece ilk defa Vodafone'a geçtim saçma güzel online L tarifesine(60₺). Parasına göre verdikleri iyiydi ama sadece 3 ay dayanabildim. Çekmiyor arkadaş, şebeke var gözüküyor ama bağlantı hızı çok yavaş, çekim kalitesi düşük, tv plus'da verilen 5gb önemli f1 ve premier lig'i takip ediyorum dışarda denk gelirsem, ayrıca alışmışım digital operatör uygulamasına vodafone yanımda yavan geldi. Neyseki, başkasının TCsi ile GNÇ kaydı yaptırabildiğimi öğrenince anında döndüm Turkcell'e. 5-10 lira fazla ne ise parasını veririm rahatımdan taviz vermem bundan sonra. Hayatımız telefon olmuş çünkü..
  • Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Paylaştığınız tarifenin içeriğine yakın hazırkartlı (faturasız) tarife linki de paylaşırsanız mutlu edersiniz.
  • Turkcelin hediye politikasını anlamak zor.ilk ay hediye 20 gb ve paketle birlikte zaten 40gb leri buldu.üstüne her hafta çatlattan 10 ar gb geldi.toplam 80 gb leri buldu.kullanırken ilk ay hediyesi ve normal paketi hiç kullanamadım.ya verilen hediyede bitirme tarihi olmamalı ya da 3 ay gibi zamanı geniş tutulmalı.hediye deniliyor ama sadece tüketime yöneltmek için fare kapanındaki peynir.şimdi de bolluk bitti paralı gb teklifi başladı.Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL!

• kim o K kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam, en yakını bu paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Ekim 2019; 21:33:3 >

İstersen faturalıya istersen faturasıza gelebilirsin.

Faturasız için diğer tarafta 30 gün doldurma şartı var, faturalı için böyle bir şart yok.

• Mevcut abone paketleri şaka gibi ya. Nasılsa abone diye iyi geçiriyorlar valla. Şu an 10 gb lik minimum mevcut aboneLer işin varmı paket? 6 gb lik paket var şu an tahhütlü ama yetmio 39 tl lik

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

İstersen faturalıya istersen faturasıza gelebilirsin.

Faturasız için diğer tarafta 30 gün doldurma şartı var, faturalı için böyle bir şart yok.
    Doğru ancak yeni gelen kampanyaları için 90 gün bekleme gerekli değil mi
    Hayır, sistem dediğim şekilde işliyor.

Her operatörün gün şartı farklı olabiliyor. Turk Telekomun şartı 90 gün.
    Turkcell'in şartı faturasız için 30 gün,faturalı için bekleme süresi şartı yok,başka operatöre taşıdın,2 saat kullandın pişman oldun aynı gün faturalıya hattını taşıyıp kampanyalı fiyatlardan yararlanırsın. Arada kaynamasın,faturasız için 30 gün şartı var.
    Çocuğunuza ait 1 TC numarasını Turkcellde 1 faturalı GNÇ ve 1 faturasız GNÇ hattı olmak üzere 2 ayrı hat için kullanabilirsiniz. 2 fatıralı yada 2 faturasız olmaz,1 faturalı 1 faturasız olmak şartıyla 2 farklı hat için aynı anda 1 GNÇ TC no kullanılabiliyor.

• Bilgiler için teşekkürler. O zaman uygun bir tarife bulup geçmek kaldı.

GNÇ olmadan direk geçilebilecek faturalı internet öncelikli bir f/p tarife varmı mevcutta. (Öğretmen kimliği de var avantaj olursa)

fiyat 50-70 TL arası olabilir avantajlara göre taahhütlü.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.