Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarifeye geçmek isteyenler için süresi zatılmış, muhtemelen buda mart'a kadar devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Aralık 2019; 19:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayı faturam 61.9 TL olarak geldi 1 yıl boyunca 59 olmayacak mıydı bu paket bilgisi olan varmı arkadaşlar

• tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    59 TL + vergiler.

• Ustam bu kampanyaya Eylül ayında girdim 59 içinde vergi veya telsiz kullanım bedeli her neyse vardı zaten ocaktan sonra ne değişti onu anlamadım

Yeni yılla vergiler arttı.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şerefsiz bayiler bunu böyle söylemiyor işte bana 1 yıl boyunca 59 TL olacak hiç artmayacak diye bu paketi verdi

Paketin fiyatı 59 TL, 1 sene değişmez zaten. Ama bunun haricinde alınan ücretleri devlet vergi olarak alıyor. Devlet yeni yılda zam yaptığı için artmış oldu, operatörlük veya bayiilik bir olay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 13 Ocak 2020; 20:51:42 >
    Ben hala anlamadim 4 ay 59 lira ödedim bunun içinde vergi vardı zaten ocakta 3 lira daha arttı yani bu vergi yüz de yüz zamlimi geldi yani

59 liranın içine vergiler dâhil değildi. Yıl içerisinde taşıdığın için yıl sonuna kadar vergiden muaf olmuş olabilirsin ve yeni yıla girincede yeni yıl vergilrri ilave edilmeye başlandı.

Fatura detayında bu zaten gözükür.

Aynı tarifedeki hattımın geçen ay ki fatura detayı.

Gördüğün gibi tarife ücreti ayrıdır vergiler ayrıdır.

Evet şimdi mantıklı geldi bende baktım 2019 faturalarıma vergi veya telsiz kullanımı ücretleri gözükmüyor
    İlgi ve alakaniz için ayrıca çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar selam bende buna geçmeyi düşünüyorum fakat anlalmadığım bir şey var
    Normalde interneti 7gb da geceleri mi 7 gb daha ekleniyor yoksa direk 14 gb mı veTurktelekom prime Efsane 20 ile karşılaştırıldığında sizce hangisi iyi olur ben vodafone saçma güzel 16 tarifesinden çıkacağım bitti taahüdüm o yüzden bugün bunu yapmmam lazım cevaplarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bende bugün bu pakete geçiş yaptım ancak tahhüt bitince ne olacak merak ediyorum çünkü daha önce Turkcellin kazıklamasına maruz kalmıştım 70 tl lik fatura 180 tl gelmişti :)
  • Ücretsiz Akıllı Fatura kampanyası oluyormu.
  • muratkuter kullanıcısına yanıt
    Direkt olarak 14gb. Bende 7 gece 7 gündüz paketinde idim. Hatta taahhüt yeniledim, 1-2 ay geçmişti 20gb mı, 50gb mı ne bedava internet vermişti. Buna geçmek istiyorum dedim hallettiler. Tekrar bedava internet verdiler ücret eklemeden.

• Abi aşırı panali 2 gün önce turktelekom a geçtim 16 gb 35 tl ye kullanıyorum. 1 gb wifi hediyesi :) hoşgeldin gibi

• Merhaba,
    1) hat bana ait ama başka bir 25 yaş altı kimlik ile geçiş yaptım. Trcell ve gnç uygulama üzerinde hat sahibi kimlik bilgileri olarak, 25 yaş altı kişi gözüküyor. Değiştirmem gerekiyor mu, İleride hat taşırken bana sorun çıkar mı?
    2) bugün geçiş yapıldı. İlk fatura 19 gün sonra kesilecekmiş. İlk ay 19 gün kullanım olacak, uzun süre fayda için fatura kesim tarihini ileri almak gerekir mi?
    3) taahhüt vermek gerekir mi? İndirimli nasıl kullanılacak?
    4) bilmem farklı gereken bir şeyler varsa söyler misiniz? Mesaj atabilirsiniz.
    İyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Prime paketimin taahhütü bitiyor, Turkcell e geçmeyi ve bu tarifeyi düşünüyorum.
    Şu tarife f/p olarak daha iyidir diyeceğiniz bir öneriniz var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şahsen bu kadar vergi vermem. Aylık 15tlx12ay = 180tl. Faturasız hat alırım. Hazır kart. 80tl. Zaten oradan faturasizdan faturaliya geçiş var.

• Bende bu tarifeye geçiş yaptım, sosyal medya’da geçerli 5GB internet verdiler. Bu 5GB bitince kalan internet haklarımdan mı devam edecek sosyal medya kullanımım ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.