Şimdi Ara

Turkcell gnctrkcll yeni gelene 500 dk 1000 sms 5 gb 25 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
16
Favori
16.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu turkcelle kadar karaktersiz firma yoktur.25 tl geçtik bu tarife 3 ay kullandık 30 tl yaptı şimdide 40 tl yükseltti.Milleti topladı 25 tl den sonra fiyata zam yaptı.Kendini tekel zannediyor herhalde.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyler sadece Türkcell de olur

Eko 3gb alamıyormusun tim de pos cihazından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hiç pos cihazından denemedim hep online yaptım şuan bana verdiği en ucuz tarife 40 tl bide genç turkcell ona ragmen ama türk telekoma geçecegim bu böyle olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Beni yaklaşık bir ay önce aradılar. 30 liraya lifecell plus 3gb ye geçtim. 4gb 500 dk 100 sms. Ekstra fizzy tv plus vs

Tam zamanında geçmişim o vakit faturalıya 12 ay taahhütlü yoksa 40 lira vermek zorunda kalacakmışım.

Lifecell paketlerine bakabilirsiniz uygun oluyor bir nebze

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Beni yaklaşık bir ay önce aradılar. 30 liraya lifecell plus 3gb ye geçtim. 4gb 500 dk 100 sms. Ekstra fizzy tv plus vs

Tam zamanında geçmişim o vakit faturalıya 12 ay taahhütlü yoksa 40 lira vermek zorunda kalacakmışım.

Lifecell paketlerine bakabilirsiniz uygun oluyor bir nebze
    Faturasız kullanıyorum ben türkcell çekim kalitesi için geçmiştim ama bu kadarı fazla artık mecbur türk telekoma geçicez yapcak bişe kalmadı.29 tl 10 gb internet veriyor.
    Anladım. Bende çekim kalitesini gördükten sonra turk telekoma geçmek istemedim. 4gb yeterli oluyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bu turkcelle kadar karaktersiz firma yoktur.25 tl geçtik bu tarife 3 ay kullandık 30 tl yaptı şimdide 40 tl yükseltti.Milleti topladı 25 tl den sonra fiyata zam yaptı.Kendini tekel zannediyor herhalde.
    4 gün önce 25 tl ye yenilendi benim paket. yeni zam mı geldi yani bu tarifeye .
    edit tarifem eko 3 gb olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 4 Eylül 2018; 20:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

4 gün önce 25 tl ye yenilendi benim paket. yeni zam mı geldi yani bu tarifeye .
    edit tarifem eko 3 gb olarak geçiyor

Alıntıları Göster
    Evet 45 tl oldu.Paket yeni turkcellilere 12 ay geçerliydi sonra gizlice şartları değiştirip aylık yenilenmeyen pakete çevirdiler ve 30 tl yaptılar ta ki bu aya kadar bütün paketlere zam gelmiş şimdi 45 tl yaptılar ulan bunlar bizi salak zannediyor herhalde.Tamam çekim kalitesi tartışılmaz eyvallahta turktelekom 29 tl 10 gb internet verirken ben 4 gb pakete niye 45 tl vereyim enayimiyim

• suan eko 3gb gecemiyoruz o zaman ?

tarife 50 gun sonra bitiyordu telekomda turkcell e geceyim diyordum

varmı 25-27 tl banında 500dk konusma 2 gb fln internet bir tarife ?
  • en son 2003 yılında kullanmıştım Turkcell'i. O zamandan beri çok şükür kafam daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LMNTRIX

suan eko 3gb gecemiyoruz o zaman ?

tarife 50 gun sonra bitiyordu telekomda turkcell e geceyim diyordum

varmı 25-27 tl banında 500dk konusma 2 gb fln internet bir tarife ?
    hoş geldin 2gb 27 tl

• turkcell tam bi facia paketim 25 tl ama en düşük 30 tl yükleniyor. 10 yıllık abonelerine en düşük paket 35 tl turk telekoma geçmeyi düşünüyorum vodafone berbattı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.