Şimdi Ara

Turkcell gnctrkcll yeni gelene 500 dk 1000 sms 5 gb 25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
16
Favori
16.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yaş ve altındaysan GNÇ Fırsat Kampanyası'yla 500 DK, 1000SMS, 3 GB, interneti içinde BiP ve Dergilik uygulamaları sadece 25 TL!
    30 TL yüklemeye 1 gb
    Tavsiye kampanyasindan da 1 gb toplam 5 gb yapıyor geçmek isteyene güzel fırsat
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-firsat-3-gb-kampanyasi
    Tavsiye kampanyası link
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/turkcellliler-tavsiye-ediyor-1gb-kampanyasi
    30 TL yüklemeye 1gb link
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnc-hediye-1-gb-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'in cimriliği yüzünden geçemiyorum. 750 yapsana şunu herşey tamam olsun.
  • 25 yaş üstüyüm. 25 yaş altı birinin tc sini girerek gencturkcelli olabilirmiyim. Bunun için link varmı

• Diğer konudakine geçmiştim

Bunun farkı dergilik üyeliği vermesi

Kullanışlı olabilirdi

Gelecek ay belki bundan yenilerim

Ama o zaman arkadaşını getirden kazandıklarım gider herhalde

Gelecek ay düşüneyim bunu da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeHospitall

25 yaş üstüyüm. 25 yaş altı birinin tc sini girerek gencturkcelli olabilirmiyim. Bunun için link varmı

3 4 ay önce hesabım uygulamasından yapılıyordu şimdi olur mu bilmiyorum

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye kampanyası için 20 TL ve üstü paket almanız yeterli hangi paket olduğu önemli değil sadece 30 günde bir paket almanız gerekiyor

• 30 tl yüklemeye 1 gb vermez çünkü ayrıntılarda gnç fırsat 3 gb paketi yazmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeHospitall

25 yaş üstüyüm. 25 yaş altı birinin tc sini girerek gencturkcelli olabilirmiyim. Bunun için link varmı

eko 3gb ye geç aynısı.
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Hangi paket kullandığınız farketmiyor gnctrkcll li olmanız yeterli 30 TL yüklemeye 1 gb geliyor

• Turkcell de referans kodu nerde çıkıyor bilen var mı?

• Bu mu eko 3gb mı mantıklı farkı sadece Bip'de birisi 1 diğeri 5 gb gibi gözüküyor. Başka bir fark var mı? Bi de şu anda 6 ay sonra 25 yaş bitecekse bu paketi aydan sonra kullanamaz mıyız?

• neden tum firsatlar aramadigim zaman karsima cikiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Onu bende araştırıyorum ama tek fark bipteki gb. Birde ben 30 yaşında olmama rağmen sistem alacakmışım gibi ilerleyebiliyor, herhalde son adımda hata verir.
    Bu daha mantıklı 5 gb bip var birde 30 TL yüklemeye 1 gb veriyor eğer geçerseniz 12 ay yararlanirsiniz iptal olmaz

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    thebaboli kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüştüm 25 yaş dolduğu anda kulanamazsınız dedi. Bu sebeple bizim için eko 3 gb daha mantıklı 12 ay kullanmak mümkün olduğu için. Ayrıca yeniyılda telsiz kullanım ücreti ödememek için taşıdık ancak önceki operatörünüz faturasız ise gene ödersiniz dedi. Eğer faturalıdan geçseymişiz ödemeyecektik. Bu da merak edenler için burda olsun.

2.kısım kesinlikle hikaye ondan şüpheniz olmasın. 2 yıldır bu şekilde telsiz kullanım haracını ödemiyorum.

İlk kısım da hikaye gibi ama neyse arada pek fark yok gibi.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibidir vergi kısmı. Gnç kısmı dediğiniz gibi hikaye bile olsa o riski almak istemiyorum ama vergi olmazsa temiz 25 lira yükleyerek devam etmek istreriz öteki türlü 30 falan yükleyince mutlaka o küsürat o ay içinde bitip gene 30 liraya kullanmış oluyoruz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.