Şimdi Ara

Turkcell gnctrkcll yeni gelene 500 dk 1000 sms 5 gb 25 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
16
Favori
16.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/lifecell-avantaj?source=CMS&place=campaigns_category#sss bu daha mantıklı sanki zaten her türlü 30 tl yüklemek zorundayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gnc firsat 3 gb pakedinde heryone 500 dk,1000 sms, 3gb yaziyor ancak konusma pakedi icin heryone yazsada sms icin yazmamis. Kelime oyunu olabilirmi sms ler her yonemi kullanan varmi ?
    Eko 3 de sms icin her yone olarak belirtilmis mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 6 Ocak 2018; 22:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Enpara dan 25 TL yüklenebiliyor

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Gnc 3 firsat a vermiyorlar onu.

Açıklamalarda full 2 , full 4 vs. Pakedi kullananlar icin oldugu yazıyor

• Ivır zıvırlarla uğraşacağıma hiç geçmem daha iyi Türk Telekom 8 gb veriyor bitiremiyorum Türkcell bu gidişle çok abone kaybeder.
    Hocam bunda telefonun kendi çeviricisinden/rehberinden aramak 100dk , bip içinden arama 1000dk, normal şekilde her yeri arayabiliyorsunuz ama internete bağlı olmak zorunda cihaz :/ bipsiz 500dk bile verse buna geçecektim ama eko 3gb daha mantıklı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Denediniz mi hocam çünkü maddede :

Tek seferde 30 TL ve üzerinde yükleme yapmış ya da bayi POS kanalından GNÇ Full 2 GB, 4 GB, 6 GB, 8 GB, 10 GB paketlerinden birini almış,

Yaziyor yani 30 tl yukleyen ya da gnc full paketlerini postan alanlar için diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam bunda telefonun kendi çeviricisinden/rehberinden aramak 100dk , bip içinden arama 1000dk, normal şekilde her yeri arayabiliyorsunuz ama internete bağlı olmak zorunda cihaz :/ bipsiz 500dk bile verse buna geçecektim ama eko 3gb daha mantıklı geldi.

Hocam maddelerde :Upcall Üzerinden de Kullanabileceğiniz Her Yöne 500 Dakika

Bu normal 500 dk veriyorum bunu bipde de kullanabilirsin nornalde demek degil mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Benim paketim uçuran ekstra 8 gb kardeşimin paketi eko 2 gb 30 yüklemeye 1 gb veriyor

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Bu farklı imiş bana sunulandan. 500dk ise gayet iyi. İyice öğrenip geçmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bu farklı imiş bana sunulandan. 500dk ise gayet iyi. İyice öğrenip geçmek lazım.

Aynen gayet iyi 500 dkysa tek sikinti 4g 3g ust seviye koyup oncelik sinirlamasi yapmasi.ancak 4 gb 30 tl gncden 1 gb gelir arkadas tavsiye referanstanda 2 gb toplam 7 gb 30 tl turkcellde gayet iyi olur face twitter 2 gb da var misss :)

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    upcall da başka bir uygulama toplamda 1500 dk ediyor ki bence iyi zaten aradığınız kişinin internet bağlantısı olmasına gerek yok sadece sizin olsa yetiyor aradığınız kişi normal şebekeden arıyormuşsunuz gibi görüyor farkı anlıyamıyor bana göre biple normal çeviricinin farkı yok

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    onu kastetmedim kastettiğim nokta ekstra 1 gb hediyeyi almak için 30 tl yüklemek gerekli yani 25 yüklerseniz 1 gb alamazsınız

Tamam hocam normal arıyor dedim zaten :) Ama sizde internet ve bip uygulaması olacak :) Bunlar bana uymadığı için faturasız eko yu seçtim.
    Hocam upcall dediğinden internetsizken de arayabiliyor muyuz? Normal aramadan ne farkı var? Banka vs müşteri hizmetleri için de bu 500 dakikayı upcall üzerinden kullanabiliyor muyuz?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    akıllı telefonmu kullanmıyorsunuz çünkü zaten bipte geçerli internet veriyor yoksa internet çekmeyen bir bölgedemisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Hocam upcall dediğinden internetsizken de arayabiliyor muyuz? Normal aramadan ne farkı var? Banka vs müşteri hizmetleri için de bu 500 dakikayı upcall üzerinden kullanabiliyor muyuz?

Hocam bende tam bilmiyorum yeni gececegim turkcelle arastiriyorum en avantajli komboyu nasil yaparim diye.

Upcallde bip gibi bir uygulama internet gerekiyormus aramak için .şunu bi gencavere sorayim bakam normal olarak pakette kaç dk varmis

Uygulama dayatmalarından hoşlanmıyorum :) bir de ara sıra tamamen offline olmak istediğim zamanlar oluyor, birini aramak için mecburen neti açınca WhatsApp dan mesaj vs gelir tek tikken çift tik olur cevap vermek zorunda kalırım vs :) Bir de uygulama tanıtımı yaparken biraz arayüzüne baktım hoşuma gitmedi, arama yapmak eziyet gibi geldi bana.

Gencaver tatilde hesabımdan canlı hizmetten sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Gencaver tatilde hesabımdan canlı hizmetten sorabilirsiniz

Tamamdir sağolasınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.