Şimdi Ara

Turkcell GNCYTNK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
16.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell GNCYTNK için başvuru yapıp uçuş oyununa kalan var mı ? Daha önceki senelerde katılıp oyun aşamasını geçenler varsa kaç puanla sıralamayı geçtiklerini yazarlarsa bu sene başvuru yapanlar için bir fikir oluşturmuş olur. Ben bugün öğlen 1'de oynadım ve 8000 küsür puan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Benimkide bugün soruların hatırladığın cevapları neler?

• aynen benim de 4 de nasıldı ne sordular anlat hele bakalım
  • Her yıl değişiyor puanlar. Geçen yıl 5bin küsürle geçmiştim. Bu yıl 7600 yaptım bakalım ilk 1500 olcak mı

• arkadaşlar bana bilgi@kariyer.net bana giriş için kullanıcı ve şifre e-posta ıle yolladı denıyor fakat bende oyle bır e-posta yok.bunu nereden oğrenebılırım.uygulamayı ındırdım fakat ğiriş yapamıyorum bu yuzden lutfen bılen arkadaşlar yardımcı olabılır mı?
  • Dersteydim anca eve gelince gördüm mesajlarınızı Ne kadar puan yaptınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone (Sercomm) H300S
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone h300s güncelleme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar.com B kullanıcısına yanıt
    Spam maillerini kontrol ettin iyice dimi ? Eğer orada da mail gözükmüyorsa Turkcell'e bi mail at derim. Oyun birkaç güne kapanır sanıyorum
  • bodyelectric B kullanıcısına yanıt
    Hocam staj ortamı hakkında ne söyleyebilirsiniz ? Hangi departmanda staj yaptınız ?
  • ben yarin oynayacağim

• Merhaba arkadaşlar bana da oyun saati ve linki içeren mail geldi. O saatte girmdk zorunda mıyız.

Oyun içeriği hakkında birazz fikir verir misiniz? Telefondan oynamak sıkıntı olur mu, oyun kaç dk sürüyor?

• Kullanici adi ve sifreniz ile oyun saatinizden once oyunun demosunu oynayip oyun hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz. Telefondan oynamanizi tavsiye etmem, demoyu oynarsaniz goruceksiniz zaten hizli olmanoz onemli oyunda. Size verilen gun ve saatte oyun basliyor, girmezseniz bi sure sonra hakkinizi kaybedersiniz diye dusunuyorum. 5 etap var oyunda. Her etapta ilk once 10 tane genel yetenek sorusunu cevapliyorsunuz. Daha sonra basariniza gore joker hakki kazaniyorsunuz ve asil oyun olan kisim basliyor. Matematik islemleri yapmaniz gerekiyo hizlica. Dikkat etmeniz gereken birkac unsur var, onlari oyuna baslamadan once anlatiyolar zaten. 5 etaptaki puanlariniz toplaniyor ve sonucunuz belli oluyor. Sonra beklemeye basliyorsunuz :)

• bence demoyu oynayın. ben demo oynanabileceğini oyun saatime birkaç saat kala öğrendim, biraz pratik yapma şansım oldu. yalnız bu kadar tavsiye üstüne benim puanı geçen olursa forumdan peşinize düşerim haberiniz olsun
  • tamma hocam kaç puan yaptıysan söyle geçmeyelim :))

Ortalama ne kadar sürüyor oyunun bitmesi

• emfore kullanıcısına yanıt
    Arada iki kez sigara molasiyla yaklasik 1 saatte bitirdim ben. 8082 idi galiba puanim

• demosunda 400 yapıyorum insanlar nasıl 12000 yapmış ? 5 etap ve süre daha mı fazla demoya göre ? yeşillendiren olursa sevinirim
  • Randy Blythe* kullanıcısına yanıt
    Hocam 8082 nasıl yaptın taktiklerini bekliyoruz :D
  • Goko1510 G kullanıcısına yanıt
    hocam demodaki o 400 puana bakma sen. puanını genel yetenek soruları ile oyun belirliyo. o yaptığın 400 e genel yetenek sorularından kazandığın puan da eklenicek. bunu 5 kez oynayacaksın, sonra o 5 turun puanı toplanıcak. ama 12K yapanlar insan değil bence atıyorum her tur oyunda 400 puan, genel yetenek sorularında 1000 puan kazandın. tur başına 1400 puandan toplam 7K puanın olcak. sistem böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 20 Nisan 2016; 12:27:55 >
  • Randy Blythe* kullanıcısına yanıt
    mülakatta elendim malesef :)) sanırım bu yılda bu oyunu geçemicem gibi 12K'yı bulmuş top 10.
  • 9300 geldi inşallah geçerim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.