Şimdi Ara

Turkcell Görüntülü Arama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türk Telekomdan LTE üzerinden Turkcell'i görüntülü arayabiliyorum ama Turkcellden Türk Telekomu görüntülü arayamıyorum. Görüntü arıyorum ama arama sesli aramaya düşüyor. Sorun ne olabilir acaba?

• ViLTE neden birşey var. Acaba Turk Telekom hatta o aktif olmayabilir. Pek bilemiyorum ama ViLTE, LTE üzerinden video görüşmesidir.
  • Volte 2 hattada aktif hocam, zaten TT'den Turkcell aranıyor ama Turkcell'den TT aranmıyor.
  • SerÇel kullanıcısına yanıt
    VoLTE değil ViLTE (Video LTE)

VoLTE gibi bir şey fakat VoLTE'nin Video Arama hâli.
  • Vilte konusunda bir yorumum yok ama Turkcell ve diğer operatörler arasında Volte tarafında da sorun var örneğin telekom ve vodafone arası tüm aramalarım Volte üzerinden gerçekleşirken Turkcell tarafına yaptığım ve aldığım aramalarda yarısı volte ses kalitesiyle yarısı eski ses codecleri üzerinden gerçekleşiyor

• ckm kullanıcısına yanıt

Bütün operatörleri sorunsuz arıyorum ve sorunsuz arama alıyorum, Turkcell'den volte üzerinden arama alamıyorum, ilginç olan Turkcell'den diğer türk telekomları ararken de sorun yok sadece benim numaram da sorun var.

Başka hattan sizin cihazı arayabiliyorlar mı peki? sizin cihazda olabilir problem gelen aramalarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu açık mı?

Turkcell Görüntülü Arama Problemi
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Ben herkesi arayabiliyorum Dostum, Turkcell hariç herkes de beni arayabiliyor, başka hatlarda benim cihazda sorun yok, benim hatta başka cihazda da sorun var. Yani direk hatla alakalı, turk telekoma derdimi de anlatamıyorum.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Açık Dostum ben herkesi arayabiliyorum zaten, sadece turkcell beni arayamıyor.

• Turkcell, diğer operatörlere siz aradığınızda HD çağrı başlatmıyor çünkü. Ama Vf ve TT kullanan birisi Turkcell hattınızı aradığında HD olduğu için görüntülü arama yapabilirsiniz.

Turkcell'den Turkcell'i aramada hiçbir sorun yok HD oluyor.

Turkcell'in problemi bu, LTE çıktığından beri var bu durum. Çözümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 21 Temmuz 2022; 7:21:41 >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

Hocam bir kaç gündür ara ara konu ile uğraşıyorum, bazı Turk Telekom hatlarını ve vodafone hatlarını sorunsuz görüntülü ve hd arıyor ama benim hattımı aramıyor. Çözemedim konuyu farklı cihaz falan hepsini denedim, başka hatlar beni arayamasa hattım da sorun var diyeceğim.

Sorunun çözümü yok hocam, aynı şekilde ailem Turkcell kullanıyordu ben VF. Onlar beni arayınca neden görüntü yok diyorlar. Sonra kapayıp benden tekrar arayınca görüntülü görüşme oluyor.

Sorun dediğim gibi, Turkcell'in sadece kendi arasında HD sunmasından kaynaklanıyor. Turkcell'in 3G ve 2G ses kalitesi iyi. Diğer operatörlerin kullanıcılarına sesin kötü geliyor dedirtmek için yapmış olabilirler. Böyle düşünüyorum.

2 sene önce Türk Telekom'dan aldığım hattı Turkcell'e taşımıştım. Her operatöre karşı HD çalışıyordu. Eğer hala devam ediyorsa bir deneyin. Turkcell prefixli numaralar (Turkcell'den alınan numaralar)da çok denk gelmedim karşıdaki operatörde HD olduğuna.

Bu kanıya nerden denk geldin derseniz 2-3 kere aynısı oldu. İkinci hattım kenarda duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 21 Temmuz 2022; 9:13:7 >

Dediğiniz doğru olabilir Hocam, şuan TT'de kullandığım numaram 532 alan kodlu, 551'li ve 544'lü olan TT hatları Turkcell'den sorunsuz HD ve görüntülü arayabiliyorum, 532'li olan hattımı arayamıyorum. Sanırım Turkcell bizi cezalandırıyor.

Yanlış anlamışsınız hocam

Türk Telekom'dan yeni hat alıp 3 ay sonra Turkcell'e taşındığında o numaradan diğer operatörlere HD servisi çalışıyordu. 2 sene önce denemiştim. Şuan oluyor mu bilmiyorum

Anladım Hocam, benim dediğim gibi de bir sorun var sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.