Şimdi Ara

turkcell hayal ortağım ile imkansız denilenler oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell hayal ortağım projesi ile engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor.

Görme engelli birinin yönetmen olduğunu düşünsenize. duyduğumda bana imkansız gelmişti ama turkcellin reklamında gerçekten böyle bir yönetmen olduğunu gördüm. neden başka bu hayali kuran engelli kardeşlerimiz olmasın?

hayal ortağımda sinema filmlerini sesli betimle sayesinde anlıyorlar ve böylece sinema sektörünün dışında kalmamış oluyorlar.
    şimdi "çekiyor, çekmiyor" muhabbetlerini bir kenara bırakırsak bu tarz toplum için yapılan projeler ve teknolojiyi herkesin faydalanabilmesi kullanılması çok çok güzel.

bence herkese örnek olmalı. gerçekten ama gerçekten imkansız diye bir şey yok bu hayatta

• Bu tarz projeler her operatörde var. Mesela köyünde film çekip yönetmen olan ablayı hatırlarsınız ona da telekom destek vermişti. Vodafone türkiye vakfı aracılığı ile çocuklara kodlama öğretiyor mesela.

Bunlar haberleşmenin doğasından hariç olarak toplum adına yapılan çalışmalar ve elbette takdiri hak ediyor. Ancak bunu kişisel reklama dönüştürdüklerinde bu nedense hoşuma gitmiyor. Mesela "ihtimalleri kapsıyoruz" diye yazı yazmış turkcell oraya.

Halbuki birkaç sene önce İstanbul'un bir noktasında haftada en az 50 tane kayıt açtıran yüzlerce insan vardı çekmiyor diye. Şahit oldum biliyorum. "Yatırım planlarımızda değildir teşekkür ederiz" diye otomatik cevap atıyorlardı bu insanlara.

Benzer durumlar her operatörde var. Haliyle şimdi o kapsayamadığın insanların "ihtimal"leri yok mu sonucu ortaya çıkar ki konu nereye gidiyor belirsiz.

Bu yüzden tüm bunlardan bağımsız olarak yapılan çalışmayı takdir ederiz ama "yatırım planlarımızda değildir teşekkür ederiz" lafını operatörlerin bırakması, unutması vazgeçmesi lazım. Diyeceksiniz ki bunlar ticari kuruluşlardır, kar amacına bakarlar. Haklısınız ama o zaman "ihtimalleri kapsıyoruz" veya "şu kadar istasyonum var türkiye nin yüzde bilmem kaçını kapsıyorum" vs demeyeceksiniz.

İlgili gönderinin altına baktım halen milletin 30 sene önceki yıllardayız gibi problemleri var. Bu her operatörde böyle. Bu sorunlara eğilip bunları düzelttiklerinde, "ihtimalleri kapsıyoruz" dediklerinde "biz kimseye yatırım planlarımızda değildir demiyoruz" diyebilecek seviyeye geldiklerinde o zaman yıldızlı takdiri hak ederler ama şimdilik sadece takdiri hak ediyorlar.

Yine üstte belirttiğim gibi, bu projeden ötürü kendilerini tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Şubat 2020; 15:55:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.