Şimdi Ara

Turkcell Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kampanya daha önceden de vardı fakat süresi bitmişti. Tekrardan aktif edilmiş, 9 ağustos 2019'a kadar geçerli.

Aktif Turkcell Bireysel ön ödemeli ses veya data hattına sahip müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.
    Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için ücretli, internet içeren bir paket kullanıyor olmaları gerekmektedir.

10 TL ödeyerek kampanya katılımı sağladıkları anda o sırada aktif olan internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası tanımlanacaktır.

Kampanyaya Turkcell mağazaları, müşteri hizmetleri, turkcell.com.tr, Dijital Operatör uygulaması ve SMS kanallarından katılabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha once 96 gb a katladığım yıllık 48 gb paketi icin denedim, yemedi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Aynı paket birden fazla kez katlanamaz, bir paket için kullanım süresi içerisinde yalnızca bir kez katlama işlemi yapılabilir.

• Eskiden bedavaya olurdu böyle katlamalar falan. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bol GB olan yıllık bi paket var mı acaba

• Yine de güzel fırsat. Sırf İnternet gelsin diye paket almaktansa 10 liraya 11 GB almış oldum

• Özellikle wifi bulmanın dert olduğu yazlık yerlerde iyi olabilir ama 10 tl biraz abartı ücret olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    48 ve 72 GB yıllık paketler vardı geçtiğimiz aylarda. Muhtemelen devam ediyordur. Ben, 72 gb olanını alıp x2 yapmıştım Mayıs’ta.

• Lifecell 5 GB 35 TL lik kullanıyorum.
    Faydalanabilir miyim sizce arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı paketi kullanıyorum geçen ay faydalanmıştım, istanbula gezmeye gitmiştik eşim ve çocuklarla iyi olmuştu. şimdi tatile gitme vakti yaklaşırken tekrar kullanırım sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

48 ve 72 GB yıllık paketler vardı geçtiğimiz aylarda. Muhtemelen devam ediyordur. Ben, 72 gb olanını alıp x2 yapmıştım Mayıs’ta.
    İki tarife de kapandı ama daha önceden alan varsa katlanıyor.Arkadaş dün 48i katladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.