Şimdi Ara

Vodafone TV eğlence paketi bazı vodafonlulara bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
16.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.vodafone.com.tr/pdf/TVEglence.pdf

Vodafone TV eğlence paketi bazı vodafonlulara bedava

pek fazla işe yarar kanal yok ama belki lazım olan vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 5 Mart 2020; 22:59:15 >

• Bütün vodafone internet tarifesine veriyor bitek benim 99mbit 99 tl kullandıgım tarifeye vermiyor arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone 10tl lil olani satin aldim smarttv de de calissin diye neyse 10tl yi cekti sonra bende gunu takip etmek yerine iptal edeyim tekrar yenilenmesin dedim iptale bastim ve komple paket gitti 10tl de gitti hakkim haram olsun. spotify netflix blutv, beinsport ne varsa hepsi ucretsiz verdiği paketi dahi kalan gun sonunda bitirirken Vodafone direk kapattı. Benim gibi bu tuzaga dusen bir suru insan vardir...
    Bu tv için Vodafone gececektim bu attigi kazindan sonra sahtekarlara para kazandirmayacam (bilmeyenler için - verdiği paketi telf. ve tabletlerde kullaniliyor smarttv ve bilgisayar dan kullanilmiyor onun için 10tl istiyor. tvbox ta 3,4 dak. da olsa denemistim fakat görüntü kalitesiz. turkcell tv en iyisi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone TV zaten ücretsiz. Bunu bilgisayardan izleyebilmek için üst paket gerekiyor, o da aylık 10 lira.
  • 2gb lıkmı yoksa sınırsızmı bedava.

• CHARISMATIC kullanıcısına yanıt
    2gb lik olani veriyor

• ÖzelÜyelik kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi. Vodafone sitesinde tüketici şikayeti kısmından yazdım. Çözüm üretilmezse BTK üzerinden şikayet edeceğim. Dolandırılmaya tahammülüm yok. 1 TL bile olsa peşine düşerim dolandırılma durumunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Vodafone m. h. den arayinca çözüm bulmadilar şikayetvar a yazdim geri dönüş dahi olmadi simdi senin dediğin yerden kayit olusturdum ve şikayetim ek olarak - benim gibi bu sorunu yasayan kisilerede denk gelince birlesip btk ya şikayet olusturacagiz vs gibide yazdım bakalim.

• Faturalı için mi oluyor bu?

• Smart tv de izlenemiyor sanırım

• Aylık 9.90 veriyorum mobil netten sınırsız izliyorum ama ücretsiz verdiğinde wi-fi den izlersen sorun yok ama mobilden deli gibi internet yiyor bilginiz olsun.

• Internet sitesi mi, aplikasyon mu, nereden izlenecek bu?

• ÖzelÜyelik kullanıcısına yanıt
    Yaptığım ödemeyi iade ettiler.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    hocam hat annem kullandığı için takibini yapamadım, ben 2. gönderi tekrar yaptım gelen mesaj
    İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, xxxxx numaralı hattınızı inceledik.Yapılan incelemelerde; 16.03.2020 tarihinde 9.90 TL iadenizin sağlanıldığını gördük. Sorun bulunmamaktadır.

diye zaten ücreti gondermisler simdi haberim oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketi sanırım 30 nisan sonuna kadar tüm faturalı ve evde internet olanlar kullanabiliyor, ilk mesajdaki tarifeler dışında olsa da. Benimki faturasız olduğu için bakamıyorum da seç-izle içerikleri sansürlü ve bipli/susturulmuş mu? Duruma göre full paketini almak istiyorum web sitesinde izlemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 22 Mart 2020; 17:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Bu paketi sanırım 30 nisan sonuna kadar tüm faturalı ve evde internet olanlar kullanabiliyor, ilk mesajdaki tarifeler dışında olsa da. Benimki faturasız olduğu için bakamıyorum da seç-izle içerikleri sansürlü ve bipli/susturulmuş mu? Duruma göre full paketini almak istiyorum web sitesinde izlemek için.
    2 dakikanızı ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkürler (!).

• samsung tv uygulaması berbat, uygulamayı tam yapamamışlar, giriş dahi yapılamıyor! d smart go, tivibu go varda rahat rahat tv izliyoruz anasını satim
  • Telefonda acıyor. apple tv ye ındırıdım kullanıcı ve sıfre ıle gırıs yapıyorum full paket obonesı olmanız lazım dıyor. sınır bastı. telde acan nıye tv de acmıyor ki
  • Vodafoneden bir yol olmaz. Bedava diye gidip bir şeye taahhüt falan verebilirsiniz. Dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Vodafoneden bir yol olmaz. Bedava diye gidip bir şeye taahhüt falan verebilirsiniz. Dikkat edin.
    2 aydır sıkıntı yok. Mi box ilede sorunsuz izleniyor ama kanal geçişlerinde bir mouse şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 2 Nisan 2020; 15:35:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.