Şimdi Ara

Turkcell Hazir Kart - TKU Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben yurtdisinda türkiyeye gelip turkcell bayisinden 80tlye Hazir Kart aldim, icinde 35tl hediye vardi. 35tlye 3GB Paket aldim. (SMS Code: Ucuran 3GB). 2 Saat sonra böyle bir mesaj geldi.

Elektronik Haberlesme Kanunu uyarinca, adiniza devlete odenen ve her operator icin ayni olan Telsiz Kullanim ucreti 22,52 TLdir. Hattiniza taksitle yansitilacaktir. Bilgi icin ucretsiz trcll.im/hosgeldiniz B002

Bu nedemek yani, bu vergi ödendimi veya ödenmesi lazimmi? Ve aylik veya senelikmi ücret?

• Henüz ödenmemiş oluyor 12 parça şeklinde her ay tl bakiyenizden kesilir.
  • Her ay nekadar çeker? 22,72 tl gelecek kontör yüklemeyle almazmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbar

Her ay nekadar çeker? 22,72 tl gelecek kontör yüklemeyle almazmi?
    Her ay 1.88 TL kesilir.
  • attimki, 1ay sonra geri yurtdisina gittim, 3-4ay doldurmadim, hepsi bir mi kesiyor ozaman? Veya kart 6ay sonra iptal edilisire noluyor bu paraya? ödenmesi lazimmi ginede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbar

attimki, 1ay sonra geri yurtdisina gittim, 3-4ay doldurmadim, hepsi bir mi kesiyor ozaman? Veya kart 6ay sonra iptal edilisire noluyor bu paraya? ödenmesi lazimmi ginede?
    İlk tl yüklemenizde toplu olarak kesilir yüklemezseniz hattın iptal olması yada farklı operatöre (turk telekom, vodafone) taşınması durumunda vergi tahsilatı yapılmaz borç silinir.
  • sagolun hepinize, turkcellde veya türkiye hazir kartlarda, internet flati biterse, az hizla ücretsiz devammi eder veya dakika/MB sine göre mi çeker? Nasil burdaki sistem?
  • Serbar S kullanıcısına yanıt
    az hizla ucretsiz devam etmez, internet mb hesabiyla konusmalarda dk hesabiyla ucretlendirilir. bu sekil kullanim cok pahalidir haberiniz olsun.
    ornegin siz 35 tlye ucuran 3 gb paket aldiginizda 3 gb net kullanirken, paketinizi bitirdiginizde 500 mb 12 tl gibi bir fiyattan kullanirsiniz. bu ucretlendirme operatorlerde degisme gosterebilir elbet, x firma 7 tl iken y firma 12, z firma 10 lira olabilir.
    Turkiyede paketsiz internet ve dakika kullanimi ates pahasi ne yazikki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 22 Temmuz 2018; 15:27:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.