Şimdi Ara

Chatgpt sordum en ucuz turkcell faturasiz paketler nelerdir?Cevap ilginç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp taki Chatgpt bi soru sorayım dedim bakim ne cevap verecek verdiği cevap çok ilginç.Yapay zekanın daha çoook gelişmesi lazım daha turkcell hızına yetişememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 7 Şubat 2025; 0:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Whatsapp uygulaması tıraş galiba. Ben direkt uygulamanın kendisine sordum aynısını. İnternette arama yapıp şöyle bir sonuç çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Şubat 2025; 1:12:8 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Onlarda faturali paketler chatgpt yine bilememiş.

Şuan en ucuz turkcell faturasiz paketler kişiye özel sunduğu aşağıdaki resimdeki paketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 7 Şubat 2025; 1:26:37 >
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, sadece siz ne yazdıysanız ben de aynısını yazdım sadece uygulaması üzerinde yazdım ve farklı sonuçlar çıktı. Faturalı, faturasız diye belirtmedim. Sonuçlar aşağıya doğru uzadı da diğerlerini göstermek için bir SS daha alıp uğraşmak istemedim.

Bir de uygulaması üzerinden faturalı veya faturasız diye belirtip yazın deneyin isterseniz. Evet AI'a her zaman ve tamamen güvenmek doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Şubat 2025; 1:35:43 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Size verdiği cevapta "Turkcell'in faturasız hat kullanıcıları için sunduğu en uygun fiyatlı paketlerden bazıları şunlardır" yazıyor. Whatsapp taki chatgpt verdiği cevap galiba 4 veya 5 yıl önceki paket fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 7 Şubat 2025; 1:55:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.