Şimdi Ara

Turkcell hazır Kartlılara özel net paketini ikiye katlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
3.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell hazır kartlılara özel 10 TL karşılığında var olan internet paketini ikiye katlıyor.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/hazir-kart-katlanan-internet-kampanyasi
    Turkcell hazır Kartlılara özel net paketini ikiye katlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut paketi yenileniyor ne kadar internet varsa onu katlıyor dikkatli olalım

• enfornog E kullanıcısına yanıt
    Tamamda turkcell haftalik 1gb ek internet paketi 12tl

• Şimdi olan birşey değil ki ne zamndır var bu.
    Mevcut paket derken kalan miktar mı yenileniyor? 🤨

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa da bir zahmet 10 TL yazarsan :) böyle okuyunca beleş zannediyoz :) en azından ben
  • Hmm. Şimdi kullandığım aktif paketin süresi 16 Mayıs'da dolacak, şimdi yapsam bir işe yaramaz. Yeni paketi aldıkdan sonra bunada katılırım olmazsa, gerçi değermi bilemedim. 30tl ye 4gb,500dk,1000sms paketim var, 10 tl ye bu paketin interneti 8gb olacak, neyse hem düşünmüş olurum, gereksiz gibi geldi zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

Hmm. Şimdi kullandığım aktif paketin süresi 16 Mayıs'da dolacak, şimdi yapsam bir işe yaramaz. Yeni paketi aldıkdan sonra bunada katılırım olmazsa, gerçi değermi bilemedim. 30tl ye 4gb,500dk,1000sms paketim var, 10 tl ye bu paketin interneti 8gb olacak, neyse hem düşünmüş olurum, gereksiz gibi geldi zaten.
    o şekil olluyor mu ben de oyle yapmayı düşünüyorum da
  • ben yıllık 48 gb paketini kullanıyorum 10 tl versem 48 gb mi verecek acaba
    Saçma sapan bir şey yapıyor Turkcell. benim 2 hattım var birinde kalan Internet kadarını ikiye katladı(130mb) Diğerinde en başta aldığım paket kadarını verdi(8gb)
    Neye göre yapıyor bilmiyorum. Şansınızı deneyin.

• ilhanozan İ kullanıcısına yanıt
    Denerseniz haber verir misiniz?
  • Şimdi katıldım, çok süper oldu, bayram'da yaklaşırken faydalı olacak. Bayramda şehir dışında olacağız ve işleri takip etmek için sürekli mobil internet gerekecekti, sevdim bu kampanyayı tüm data paketleri ek servislerle birlikte 2ye katlandı.
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    tl yükleme işini nasıl yaptınız? en fazla 180 yükleniyor online
  • ben zaten 50tl yükledim, yüklediğin kadar kazan verdi birkaç gün onunla idare etti, o biterkende paketimi yeniledim sonrada katlayan kampanyaya katıldım internet ve diğer data servisleri 2ye katladı, bana yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.