Şimdi Ara

turkcell - hazırkart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 3 aylığına turkcell hazırkarta geçmek zorundayım, lifecell 35 tl 5 gb diye bir paket var, 500 dk her yöne ve 1000 dk bip araması, daha önce hiç ön ödemeli hat kullanmadım, bu hatta otomatik her ay düzenli kredi kartından yada vadesiz hesaptan para çektirip otomatik yükleme yaptırma imkanım oluyor mu, ve korkum yurt dışında telefon sürekli roaming de olacağı için böyle bir talimat verirsek karttan sürekli para çekmeye kalkar mı? açıklamalarda bayiden yükleme fln diyor ama ben bayiden fln yükleme yapma imkanına sahip değilim, online bankacılık paketlerinde böyle bir paketde görünmüyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 9 Nisan 2019; 22:9:1 >

• hangi bankayı kullanıyorsun bilmiyorum ama enpara uygulamasında yeni talimat ekle diyip cep telefonu TL yükleme diye devam edip 40 TL yüklemeyi her ayın paketin son gününe ayarlayıp talimatı verebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Abi enpara da kullanıyorum ancak, listede paket seçenekleri içinde bu paket çıkmıyor 40 tl nakit yüklersek, paket yüklemesi yapmadan da oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    tabiki nakit yükle zaten, paketin bittiğinde hatta lirayı görünce hemen yeni paketi tanımlar. sms ile abone olunan paketler 12 ay boyunca otomatik yenilenir bu demek yani

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Süpersin abi çok sağol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiziki paycell yada sanal paycell olusturup paycell karta yeteri miktarda TL yükleyip paketin bittigi an yada bitecegi gün paycellden uygulamasından hattına yeterli miktarda TL aktarmak size uyar mı? Turkcell hatta fazladan TL olmasını ben riskli görüyorum. Bedava oldugunu sandığın bir özelligi açıyorsun tak TL düşüyor ücret alındı diyor. Siz turkcell konusunda tecrubelisiniz belki risk söz konusu olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.