Şimdi Ara

Turkcell HD+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun bir arkadasimi aradim, benim cihaz s10 karsi tarafin cihazi Galaxy S8 oda Turkcell hat kullaniyor ve ilk defa ekranda HD+ yazisini gordum. Ses kalitesi inanilmaz harikaydi. Buna yeni mi gecti acaba Turkcell? Bu arada her telefonda olmuyor. Mesela diger arkadasimla gorustum onda a5 2017 var sadece HD yaziyor ve normalde Hd bile cok iyiyken hd+ in yanina bile gelmiyor. Umarim daha cok cihazi eklerler de hd+ konusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'in bırak HD+ını(VoLTe açıkken HD oluyor bende sadece), 3G üzerinden şebeke içi görüşmesi bile alayını tokatlar.

O kadar para alıyor yapacak tabi

Geçen TT kullandığını bildiğim bir arkadaşımı aradım, sesi inanılmaz iyi geliyordu. Abi sesin bu sefer çok iyi geliyor hayırdır cihazımı değiştin dedim, meğer adam Turkcell'e geçmiş...

• O kadar para aliyor tezi bence son yillarda çürüdü hocam. Lifecell olsun platinum kampanyalari olsun gayet makul fiyata tarifeler sundular sunuyorlar. Kalite ve yatirim olarak baktiginda diger operatorlere gore 15 20 tl farki rahatlikla hak ediyorlar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

O kadar para aliyor tezi bence son yillarda çürüdü hocam. Lifecell olsun platinum kampanyalari olsun gayet makul fiyata tarifeler sundular sunuyorlar. Kalite ve yatirim olarak baktiginda diger operatorlere gore 15 20 tl farki rahatlikla hak ediyorlar bence.
    Lifecell, Turkcell için Bimcell gibi bir şey. Hızı düşük veriyor o hatta. Sanal operatör gibi oldu Lifecell.

• Ben 1 yıldır lifecelliyim hız kosusunda hiç sorun yaşamadım gayet güzel hızı bu da hız testi

Turkcell HD+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mine Güçlü6 -- 23 Eylül 2019; 17:34:42 >
  • Benim hattım platinum abimin hattı lifecell ama testlerde fark olmuyor hocam. Evde yaptığım testlerde telefon farkı ya da anlık yüklenmeyle alakalı her iki hat içinde en fazla 5 mbps oynuyor.
  • Parasının hakkını veriyor önemli olan o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FireTV Stick ve Turkcell TV+
    7 yıl önce açıldı
    Tivibu Go LG Smart TV Sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:3:33 >
  • VoLTE olayı aslında tüm operatörlerde var ses kalitesi operatör içi hepsinde aynı diyebilirim. VoLTE teknolojisi 2G de GSM veya DCS, 3G de ise UMTS veya WCDMA ya göre farklı çalışma mantığına sahip. VoLTE IP tabanlı bir sistem ve sesi direk data paketleri halinde 420 Kb/s hızında aktarım yapıyor, ancak bunun eksisi ise "Package loss" denilen bir olay ve yeterli sinyal seviyesinin altında çok fazla ses drobu yaşanır, ancak operatörlerin kullandığı eksik veya bozuk gelen paketleri düzenleyen algoritma sayesinde gelen ses veri paketi en uygun şekilde onarılıp en az ses kaybıyla kullanıcıya aktarılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.