Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    androidde çareler tükennez diyelim tabi rootluysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'in sacma sapan bir uygulaması daha
    Zaten Türk Telekoma gecmek için bahane arıyodum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışında yapıyorlarmış bunu ama adamlar sınırsız veya 200 500gb gibi kotalara bunu uyguluyormuş, bunlar 3 5 gb veriyor onu da engellemeye çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 22 Aralık 2018; 16:30:25 >
  • iphone için de açık bulunursa paylaşalım burada :)

yurtdışında yıllardır böyle diyenler de var..yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 3-5 gb'a değil 200-300gb'a yapıyorlar bunu.
  • Yıne yedık tuttuk bır seyler..

Tüm şirketler ortak almış karar.

Arkadaş ben paylaşım yapıyorsam ben modem olarak kullanıyorsm zararı bana zaten şarjım gidiyor daha cok verım gıdıyor paketım gıdıyor.Şirkete ne oluyor ki ? Ne zararı oluyor adamalara ben bunu anlamıyorum?

Starbucks gibi yerlerde bilgisayara telefon ıle bağlanıyorum her zaman.Artık ne olacak acaba ? Harıcı modem satmak ıcın mı yapıyorlar bunları ?

Dahası sımdı internet paketlerı arttığı ıcın telefon şirketleri de bu konuda ayar cekecekler göreceksiniz Gb mı azaltırlar yoksa fiyatları mı yukseltırler artık ne olur bılemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kaynak nerde telekomda vodafonda hotspot kisiti yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eger boyle kisitlama gelirse yemin ederim ses hattimi kapattirrim alirim telekomun 50 gb tarifesini data hattinda kisitlama olmuycagi icin catir catir kullanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

Turkcell'in sacma sapan bir uygulaması daha
    Zaten Türk Telekoma gecmek için bahane arıyodum
    Aynen kardeşim ben son 15 gündeyim.

Avea ( "arka kapı") Faturasız Tarifelerine bakıyorum.

( Az sayıda bilinen güncel tarifelerden hesaplı olan )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramızla rezil edecekler bizi
    Şaka gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerine sordum. Verdikleri cevap tam olarak şu şekilde;

"15 Ocak itibari ile paylaşım kapsamında yapılan kullanım ile beraber 9 TL ücret alınacaktır. Paylaşımda kullanım yapılabilecek olan 2 GB internet paketi tanımlanacaktır."

Paylaşım yaptığınız veri miktarı kadar kullanımın ücreti alınacak, üstüne bir de 9 TL ücret alınıp 2 GB internet paketi tanımlanacak. Bu 2 GB normal kullanım için de değil, hotspot paylaşımı için olacak.

Hotspot çok kullandığım bir şey değil ama bu yapılan ciddi anlamda saçmalık. Sanki tarife/paket olarak 100-200 GB kotamız var da. 3-5 GB'ı bile kullanırken rezil ediyorlar milleti.

• Gecmis olsun.

• akk için kampanya başlatıldı ve başarılı oldu,bu hotspot meselesi için de bir adım atılmalı
  • 100 gb falan versinler bu fiyatlara (30 40 TL) söz paylaşmak için parasını da veririm

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ne kadar başarılı olduğu tartışılır. Sonuç olarak AKK kalktı ama fiyatlar da şahlandı. Şimdi herkes pür dikkat BTK'dan gelecek olan yanıtı bekliyor. BTK onayı bir versin, o zaman alternatif İSS'ler bile inanılmaz oranlarda zam yapacaklar.

Bu hotspot olayı AKK'den bile daha skandal bir şey bence.

Hotspot'tan çok fazla veri paylaşımı tespit etmiş olmalı Turkcell. Veyahut, buradan da fazladan gelir elde etmeye çalışıyor.

AKK'nin açıklaması neydi? "Altyapı kaldırmıyor". O halde Turkcell de bir açıklama yapmalı. "Yaptım oldu" dememeli.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Sabit interneti iptal ettirir, kullanmadığım bir telefonu 7/24 şarjda tutup modem gibi kullanırım.

• Beyler simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz parasiylada olsa alirim catir catir kullanirimmi yoksa konuyu guncel tutup bunu geri cekmeleri icin itiraza devammi ? Basindan beri bunu demek istedim hep turkceli herzaman iyi bulmayin bulmayinki geri adim atsinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 22 Aralık 2018; 21:55:40 >
  • sınırsız internet açıkları bulunduğunda vicdan yapıp kullanmıyordum, valla bunlar her şeyi hak ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 22 Aralık 2018; 22:3:14 >
  • Yurtdışındaki operatörlerin bir kısmında Hotspot olayı engelli olabiliyor. Hatta eskiden menüden dahi kaldırtıyorlardı operatör anlaşmalı cihazlarda.
    Ancak orada mobilde sınırsız tarifeler de çok yaygındı.
    Örneğin firma 40 Euro'ya tarife satıyor. Mobilde sınırsız internet + 15 gb Hotspot gibi bir paket almış oluyorsunuz.
    Buradaysa paketler haddinden fazla pahalı. Üstüne birde Hotspot parası istemeleri düpedüz açgözlülüktür.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Belkide sinirsiz internet paketleri cikarticaklar buda olabilir hotspotu sinirlayip😃

• Sanki çok GB veriyorlarmış gibi Turkcellde 90₺ veriyordum 10gb plat için şimdi telekomda 15gb faturalı Taahhütsüz 60₺ veriyorum hotspot sınırı gibi saçmalıklar yok (şimdilik)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.