< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 22 Aralık 2018; 10:24:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 22 Aralık 2018; 10:24:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell'in sacma sapan bir uygulaması daha
Zaten Türk Telekoma gecmek için bahane arıyodum |
Turkcellin kazıklarını yemeyi seven milyonlarca BDSM meraklısı var. Adamlar gereğini yapıyor işte!
|
sınırsız internet açıkları bulunduğunda vicdan yapıp kullanmıyordum, valla bunlar her şeyi hak ediyorlar
|
G Guest-126D2940A demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Sabit internet için konuşalım bir de. Türk Telekom mobil tarafta uygun fiyatlı; sabit internet tarafında pahalı. Bu da bu yüzden işte. Türkiye'nin her yerinde bakır kablosu olan Türk Telekom. Bu yüzden de en yüksek ADSL/VDSL fiyatları Türk Telekom'da. Bakın, Türk Telekom altyapısını kullanan bir İSS'den internet hizmeti alıyorum. 8 Mbps hız, AKK yok, taahhüt yok. Aylık ödediğim fiyat 40 TL. Şimdi gidip altyapı sahibi olan Türk Telekom'un 8 Mbps hız sunan tarifelerine bakın. |
Zaten turkcelin interneti hotspottan paylasilmiyor ne tvsi ne face kotasi ne hediye interneti diger oparatorlerde rahatca hotspott yapip istersen 500 kisiyle paylas bi sknt yok turkcel iyice kendinden gecti halen Turkiyenin en iyisi demeye devam edin 5 gb 60 70 tl hotspot yasak o yasak bi yasak uff super tadindan yenmez devam edin😂
ADAMLAR HOTSPOT PAKETİNİ HAZİRLAMİS BİLE BİR BAKIN m.turkcell.com.tr Hotspot 2 GB Paketi https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/hotspot-2-gb-paketiTURKCELLİLERE HAYİRLİ OLSUN |
en iyisi en pahaliya satar isi tam bir duzmece oyun halka karsi yapilmis bir oyun siz kendinizi boylemi teselli ediyorsunuz Allah askina Turkcelin fiyatlarina razi olmamalisiniz daha cok evet boyle pahali daha uygun olmalo kisitlama olmamali demelisiniz siz boyle yaptikta turkcel hotspottuda kisitlar onuda kisitlat razi gelmeyin Allah askina bu dümenlere
|
"Sektörde hakim olma durumu" diye bir şey var. O sektöre hakim olan, rekabet açısından düşük fiyat veremiyor. Bunu sadece GSM sektörünü olarak düşünmeyin.
Size mobil tarafta uygun fiyatlı olan Türk Telekom'un, sabit internet tarafında neden ucuz olamadığından söz ettim önceki mesajımda. Sabit internet sektöründe hakim durumda olan Türk Telekom. Bu yüzden sabit internet tarafından pahalı olmak durumda. Altyapısını kiraya verdiği alternatif İSS'ler bile Türk Telekom'dan daha ucuza tarife sunuyorlar diyorum. Adam Türk Telekom'un altyapısını kiralıyor, Türk Telekom'un teknik servisinden yararlanıyor, üstüne kâr payını ekliyor; yine de Türk Telekom'dan ucuza hizmet sunabiliyor. Bunu nasıl yapıyorlar sizce? O "düzmece" deyip geçtiğiniz şeyle tabii ki. Rekabet Kurumu ve devlet teşviği sayesinde oluyor tüm bunlar. |
Twitterda biri güzel yazmış.
Eve giderken ekmek alıyorsun. Evde hanımla cocuk da ekmekten yerse bakkal kapıyı calıyor; abi 1 lira daha vericen. Ekmeği paylaştın.!?!?! |
Bir tanesi uygularsa diğerleri de Peşinden gelir. Tepki gösterilmesi şart.. cimer’e yazdım ben, herkesin de şikayette bulunmasını öneriyorum..
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 23 Aralık 2018; 19:31:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 21 Aralık 2018; 22:13:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 22 Aralık 2018; 0:1:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |