Şimdi Ara

Turkcell ile Aramda Geçen Duygusal Görüşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün gelen faturaya kızdım,Turkcelle internetten müşteri hizmetlerine verdim veriştirdim.
    Kısaca yazdıklarım:
    Şu kadar yıllık abonenizim fakat başka operatörlerden size geçenler daha avantajlı,sürekli fazla fatura ödüyorum,bize hiç değer vermiyorsunuz yolunacak kaz gibi görüyorsunuz şeklinde verdim veriştirdim.

Birkaç saat sonra bir erkek aradı ve dedikleri aynen şöyle:

Turkcell:Olur mu öyle şey efendim,böyle şeyler düşünmeyin,hepiniz bizim için ayrı ayrı değerlisiniz,lütfen böyle düşünmeyin,isterseniz 1 yıl taahhüt verirseniz aylık 75 liraya gold üye yapalım sizi,ama lütfen böyle düşünmeyin

Ben: Başka operatörler 55 liraya sınırsız görüştürüyor.

Turkcell: Aramızda kalite farkı var ama efendim.

Konuşmamız bu şekilde sonlandı,arayan bayan olsa anlardım da bir erkeğin böyle iltifatlar etmesin çok garibime gitti çok duygulandım

• Vay arkadaş adamlar artık iltifat etmeye başlamışlar

Vodafone'a böyle mesaj göndersen en iyi ihtimalle tarifeler linkinin olduğu bir mail gönderirler

Avea'yı işin içine bile katmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 21 Nisan 2011; 19:17:33 >
  • Turkcell müşteri hizmetleri kibar :)
  • oradakiler de ekmek parası derdinde çok da kızmıyorum onlara.. işlerini doğru düzgün yapsınlar müşteri ne istiyor ne soruyor anlasınlar yeter.. fazlasını beklemiyoruz.

fazlasını yapacak olan tepedeki ağa babalar :)) onların da gözünü para bürüdüğü için bişi beklemiyorum.. Allahtan Vodafone ve Avea var da biraz nefes alıyor insanlar. Turkcell in tek olduğunu düşünsenize kim bilir nasıl yağlardı kazığı :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

oradakiler de ekmek parası derdinde çok da kızmıyorum onlara.. işlerini doğru düzgün yapsınlar müşteri ne istiyor ne soruyor anlasınlar yeter.. fazlasını beklemiyoruz.

fazlasını yapacak olan tepedeki ağa babalar :)) onların da gözünü para bürüdüğü için bişi beklemiyorum.. Allahtan Vodafone ve Avea var da biraz nefes alıyor insanlar. Turkcell in tek olduğunu düşünsenize kim bilir nasıl yağlardı kazığı :)))

Düşünemiyorum gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

oradakiler de ekmek parası derdinde çok da kızmıyorum onlara.. işlerini doğru düzgün yapsınlar müşteri ne istiyor ne soruyor anlasınlar yeter.. fazlasını beklemiyoruz.

• aynen öyle, aslında vf ve avea ya çok şey borçluyuz turkcelli olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell musteri hizmetleri nar yapmistir ordan ariyordur seni:)
  • bir haftadır her gün vodafoneye mail atıyorum iki gün sonra arıyorlar benı daha önceden çok geç arıyorlardı veya mail atıyorlardı vodafonede güzel şeyler oluyor
  • geçenlerde mail attım 10 dk sonra geri aramıştı vodafone.
  • turkcell'in geri dönüş hızına laf atamaz kimse,mail attıktan 5-6 saat sonra aradılar beni her zaman
    buradaki konu müşteri hizmetlerinin duygusal konuşması..
  • tcell kalite farki faland iyo ama, bi konuda dogru bu eskisehirde oturuyorum, eskiden avea vardi, internete genelde edge ile baglanirde, turkcelde cogu yerde 3g var, ama konusma icin bana bisey farkettirmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.