Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell Hepsi Paketi (500 dk/1000 SMS/1 GB - 45 TL/YIL, 59 TL/AY) kontratım bugün bitti, Nisan ayındaki tüm operatörlerin tarifelerini görmek istediğim için şimdilik yenileme yapmayacağım, diğer yandan pakete 1 ay için 59 TL vermek de istemiyorum. Sorularım:

a) Nisan tarifeleri belli olana kadar, 1 aylık TRcell faturasız hatta mı yoksa, Voda-Tkom vb faturasız hatta mı geçmem mantıklı olur?

b) Tcell Hepsi paketine benzer (mümkünse dakika ve GB daha yüksek ve daha ekonomik) en uygun fiyatlı hangi operatörün, hangi tarifesini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler,

edit: TRCellde faturasızdan faturalıya geçişte bir kısıt yok ama faturalıdan faturaszıa geçiş oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 25 Mart 2016; 11:42:18 >
  • Yeni Hazır Kart Sadakat Programı – Süper Avantaj 25
    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yeni-hazirkart-sadakat-programi-super-avantaj-25#sss

Kampanya süresi bittikten sonra (kayıt tarihinden itibaren 90 gün) yapılan yüklemelerde abone bağlı bulunduğu tarife üzerinden ücretlendirilecektir.

Şu anda ilk çıkan yıldız paketteyim yani 500dk1000sms2gbinternet 25 tl. Üsttekine geçmeyi düşünüyorum ama anlamadığım şey sadece 90 gün yani 3 ay mı bu paketten yararlanabileceğim? Eğer öyleyse 3 ay sonunda ne olacak? (Sadakat'a geçme hakkım hesabım uygulamasında gözüküyor)

• sadakat programları 1 sefer alınabilen, kendini yenilemeyen ek paketlerdir. yani mevcut paketinizi iptal etmeden üzerine 1 sefer alabilirsiniz. paketi yetmeyenlere ek olarak sunuyorlar.
  • dasarum Kullandığın pakete taahüt vermezsen güncel taahütsüz fiyatını ödemek zorunda kalabilirsin.

a) Nisan tarifeleri diye birşey yok. Bence kayda değer bişeyde olmayacak. Sana zaten fatura çıkacak BENCE değmez.

b) Kullandığın paket sana yetiyormuydu. Nasıl bir paket düşünürsün.

C) Tahüütün olmadığı için bi sıkıntı olmaz. Faturalıdan Önödemeli hatta geçiş yapabilirsin. Bu geçiş 4 güne kadar sürebiliyor.
  • Yeni bir faturasiz hat almak istiyorum ama numaramin 532 li guzel bir numara olmasini ve alacagim paketin internet hizinin cok yuksek olmasini istiyorum.ne onerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şebeke içi dakika var mi ücretsiz veya ucuz

• Şimdi Turkcellde yaşadığım bir olayı anlatayım arkadaşlar ve sorayım 2 yıldır turkcell müşterisiyim aynı yerde çalıştığım iş arkadaşımda yine aynı şekilde turkcell müşterisi yakın tarihlerde taahhüdümüz sona erdi arkadaşım turkcelli aradı ve 1000 dk her yöne 1 Sms 4 Gb interneti 49 TL gibi bir ücretle bir yıllık taahhüt verdi daha sonra ben turkcelli aradım ve aynı şekilde paketten faydalanmak istediğimi söyledim ve bana verilen cevap size o kampanya tanımlanmıyor sizin 69 TL ödemeniz gerekiyor bu nasıl bir kafa yapısıdır bana biri anlatabilirmi arkadaşlar aynı tarife 2 müşteriye nasıl farklı tanımlana biliyor ben neden 20 TL fazla ödemek zorundayım hatta müşteri temsilcisine şöyle dedim siz açıksa bana enayilik yapın yani diyorsunuz dedim. Bana bir bu mantığı açıklaya bilimi ?
  • Bireysel Akıllı Dönüşüm Kampanyası'ndan 6s 16gb almak için vereceğim çalışır durumdaki sony ericsson w610 ne kadar indirim getirir? 12 taksit yaparsam tarifeye ek ne kadar gelir?
  • watcherb Aynı paketi 50 TL ya kullanmakmı istiyorsun.
  • Bende uygulamadan baktım kotayà. Birsey değişmemiş. Ama katlanan internet bölümünde 3072 mb yazıyor. Anlamadım ben bu işi. Birde mesaj geldi hattınıZa ek olarak 3072 mb yüklendi diye. Uygulamadan bakınca kalan kullanım miktarı 840 mb yazıyor. Şimdi 840 mb bitince otomatik olarak 3072 mb mi kullanıma girecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Hepsi Eko Paket li bir hat var. 1. yıl sonuda taahhüt bitince paket sona eriyor mu ?
  • Müşteri hizmetleri arayıp aynı fiyattan 12 ay daha devam edin diye teklif eder
    veya
    13.aydan itibaren paketin fiyatı yükselebilir

• Turkcell çalışanı var mı?

• Turkcell üyelik dondurma ne kadar acaba ?

Farklı farklı fıyat verıyorlar guvenemıyorum

• şikayet ettiğim konumda bırakın 4.5g yi 3g bile çekmiyor bu durumda 9 aydır turkcelle uğraşıyorum talep açıyorum fakat hiç birşey yapılmıyor üstelik il çok küçük bir il bıktırdı bu durumda napmam lazım incelemeler sürüyor deyip baz istasyonu planlandı deyıip geçiştiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Turkcell üyelik dondurma ne kadar acaba ?

Bildiğim kadarıyla ilk dondurduğun ay tarife ücretini yine ödüyorsun.

Ondan sonra alınan vergiyi ödüyorsun sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasina

quote:

Bana direk olarak sadece 1,5 lira vergi ödüyorsun dendi de bakalım.Devir etmeye kalksam "hat benim üstüme değil " çok daha fazla tutar olacak en iyisi dondurmak gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

quote:

Bana direk olarak sadece 1,5 lira vergi ödüyorsun dendi de bakalım.Devir etmeye kalksam "hat benim üstüme değil " çok daha fazla tutar olacak en iyisi dondurmak gibi geliyor bana.

1 senedir dodurduğum hattıma 3 ayda 1 fatura kesiliyor,o da 4.5 ve 5 tl arası,başka da gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

quote:

quote:

1 senedir dodurduğum hattıma 3 ayda 1 fatura kesiliyor,o da 4.5 ve 5 tl arası,başka da gelmiyor.

Anladım teşekkurler
    En mantklı olan bu fakat başka hatta taşıyınca numara değişecek o sıkıntı neyse ayarlarız artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Numara nasıl değişecek?

Başka hatta taşıyınca numara değişmez

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.