Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hat babamın üstüne kendi tc yazsam olur mu? Gece gündüz gibi şeyler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Hat babamın üstüne kendi tc yazsam olur mu? Gece gündüz gibi şeyler var mı?

25 yaş altıysan eve olur
    gece gğndüz yok
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Turkcell'deki kişi bana gnc full 4gb önerdi ama gece gündüz varmış. Buna geçiyim ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Turkcell'deki kişi bana gnc full 4gb önerdi ama gece gündüz varmış. Buna geçiyim ozaman.

rica ederim,sizden de Allah razı olsun,cihazınız 4.5G uyumluysa SALLA KAZAN kampanyasına katılmayı da unutmayın.
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    İPhone 5s uyumlu hocam. Peki bu salla kazan aynı Vodafone gibi her pazartesi ve uygulama içindenmi sallanıyor. Birde hocam bu Turkcell WiFi ne oluyor yanlış anlamadıysam uçak modundanda biri aranıyormuş. Ve paketindeki dakikadan gidiyormuş. Şebeke çekmeyen moda bile internete giriliyormuş böylemiydi yoksa benmi yanlış anladım.

• 900 MHz 3G neden veremiyorsunuz?
  • GNÇli olmak için müşteri hizmetlerini mi illaki aramamız gerekiyor?

4-5gbli en ucuz dakikalı paket kaç tl?

Bilgi verirseniz Turkcelle geçiş yapacağım bimcellden.

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu Turkcell adamına göre mi muamele ediyor.Web sitesinde geçiş ve tarifeler için bilgilerinizi bırakın arıyalım diyor 2 kere bilgilerimi bıraktım boş

• turkcell hattım internet paketim yokken ve telefonumda mobil veri kapalı iken bile surekli internete baglanıp lira cekiyor hesabımdan. 2 gunde 7 lira cekmiş bile. bu konuda yapılacak bir şey var mı? müşteri hizmetleri aptal sanırım bi boktan anlamıyorlar sonra hattımı kapatınca 3 gun ararlar neden kapıyorsunuz diye
  • Merhaba bir sorum olacaktı, 20 tl lik bir paket yapmak istedim paketi satın al dedim paketiniz olunca mesaj gelecektir falan yazdı, hattımda para yok mobil iletişim hizmet faturasın yansıma diye birşeyle almaya çalışmışım (faturasızım) bu paket olurmu veya ödeme nasıl oluyor bu mobil iletişim hizmet faturasına yansıma nedir cevaplayan olursa sevinirim.

NOT: Önceki sayfalara bak diyecek olan varsa tek tek 134 sayfayı okuyacak kadar vaktim yok boşuna laf dalaşına girmeyelim baştan yazıyorum, teşekkürler.

• Gnc paketlerine nasıl geçicez gnc yazıp tc yazıp 2222 gönderiyorum olmuyor müşteri hizmetlerini aramak mı lazım?

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Evet arayıp tc numaranızı verip genç tarifeye gecerisn

• Hattımı eşimle vodafone dan taşıdım.iphone kullanıyoruz.şarjımız daha çabuk bitmeye başladı.

• 1997 yılından beri TCELL kullanıyorum. son bir kaç yıldır bi kaç günlüğüne TR ye geldiğimde telefonumu açıyorum.

sorunda tam burada başlıyor. hiç olmadık yerlerde , data hattım,gps pozisyonu AÇIK OLMADIĞI halde. 0,500 kb data kullandınız 1 TL 0,220 kb data kullandınız 1 tl şeklinde kredimi yiyor..günlük 5 tl yeyip rahatlardıktan sonra daha yemiyor. fakat ertesi gün aynen kaldığı yerden devma

ilk başıma geldiğinde pek önemsememiştim. 8 tl kredimi yedi.hiç alakasız yerlerde, araba sürerken, evde otuturken.kaldı ki data açık değil. bide data açık olsa 0,220 kb mi kullanır ? herneyse aradım turkceli cihazdan oldugunu söylediler. bu arada cihaz htc m7 idi. herneyse ayrıldık yurttan.

yine geliyoruz bu sefer sim kartı htc10 a taktım.uçaktayım telefonu açtım. anında tak yapıştırdı Tcell 0,180 kb 1 TL . Bundan sonra havaalanından eve gelene kadar tam 5 tl yedi..devam eden günlerde yemeye devam...

canıma tak etti aradım yine müşteri hizmetlerini.aynı terane. cihazdanmış. yanlız ben yurtdışında vodafone kullanıyorum.birçok ülke geziyorum. hattım konturlu , ama cihaz hiç kredi yemiyor???

herneyse son olarak seçim için gelmiştim. bu sefer annemin telefonuna taktım kartı . htc m7 4g modeli.yine 8 tl haracı verdik gittik.

şimdi konu sahibine sorum bu neden oluyor?nasıl önleriz? yoksa kesinlikte turkcel den çıkacam

• Sinema kampanyasından yararlanmak istiyorum 1 bilet alana 2.si bedava olan. Ama GNCTRKCLL uygulamasında şifre al'a tıkladığımda Başarılı! yazıyor altında da 5 haneli bi sayı. Şifre bu falan demiyor başka da bişey olmuyor şimdi şifre bu mu kafam karıştı?

• dbaggio kullanıcısına yanıt
    LTE yani 4G veya 4.5G kullanıyor iseniz data açık olmasa bile data kullandığını duymuştum. Bilen arkadaşların cevaplamasında fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

LTE yani 4G veya 4.5G kullanıyor iseniz data açık olmasa bile data kullandığını duymuştum. Bilen arkadaşların cevaplamasında fayda var.

ya hocam data hiç açık değil ,böyle saçma birşey varmıdır dünyada ya? hadi öyle diyelim bu pe*****ler neden bu sorunu çözmüyorlar.
  • Evet şifre o :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

ya hocam data hiç açık değil ,böyle saçma birşey varmıdır dünyada ya? hadi öyle diyelim bu pe*****ler neden bu sorunu çözmüyorlar.

Arkadaşın dediği gibi,veri akışı kapalı olsa bile data harıcıyor.Ama bu çakallığı sadece akıllı telefonlara yapıyorlar.

Telefonda:

-hava durumu

-borsa

-konum servisleri

-Bildirimler

vs gibi arkaplanda veri ile çalışan ne uygulama varsa hepsini kapalı duruma getirin.

• Bugün itibariyle TURKCELLe (hazır kart) taşındım. Herhalde 3-4 gün sürer taşınma işlemi. Herhangi bir tarifeye geçmedim. Bayideki eleman hat taşındıktan sonra bayiye gelin geçmek istediğiniz tarifeye geçin dedi. Ya da TL yükleyip SMS ile de yapabilirsiniz dedi.

Prosedür böyle midir?

Kardeşimin TC numarasıyla genç paketlere geçebilir miyim?

Son olarak maksimum 30 TL'ye hepsi bir arada en avantajı paket hangisi olur? Tavsiye bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.