Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizy den 2 aylık video müzik üyeliği kazandım bir kod yolladılar fizy den hediye kartı bölümüne bu kodu yazın diyorlar ama hediye kartı bölümü yok bulamadım YARDIMMMM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar hep Türk telekom kullandım ama Türkcellin dergilik uygulaması çok hoşuma gitti takip ettiğim 4-5 dergide var içerisinde.
    Türk telekom da 1000 dk-1000 sms - 8Gb 30 Tl ye kullanıyorum.

Aynısını bulamam ama 30-40 Tl arası İnterneti bol Dergilik özelliği olan bi tarife biliyor musunuz? Yeni hat da alabilirim direk geçiş de yapabilirim.

Bi de Türkcell dergilik tarzında uygulama biliyor musunuz birden çok güzel dergiyi ucuz fiyata indermek ...
  • Arkadaşlar 2 ay oldu Turkcell faturalıdan Vodafone a geçtim hazırkarta geçersem kampanyadan yararlanabilir miyim yoksa 1 ay daha beklemem mi gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

Arkadaşlar 2 ay oldu Turkcell faturalıdan Vodafone a geçtim hazırkarta geçersem kampanyadan yararlanabilir miyim yoksa 1 ay daha beklemem mi gerekiyor

30 gün gecmesi yeterlidir,kampanyalardsn faydalanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminsiniz değil mi son 90 gün diyor her kampanya o yüzden sordum

• Gnc paketlerine geçmek için tc kimlik bulmaya çalışıyorum soyadı ve akrabalık şart mı

• Yardımcı olacak kimse yok mu yarın geçmek istiyorum

• gokhan4481 kullanıcısına yanıt
    TC sıkıntı değil de ben kendim olamıyorum başkasını yapmak için Turkcellde doğum tarihi falan istiyor heralde bir bilsem tam olarak ben de geçeceğim de bilmiyorum ne lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

Gnc paketlerine geçmek için tc kimlik bulmaya çalışıyorum soyadı ve akrabalık şart mı

Hocam Türk Telekom ve Vodafone 90 gün şartı arıyor haklısın
    Amma
    Turkcellde taşıma kampanyalarından faydalanmak için 30 gün başka operatörde kalmak yeterli,bunu üstte yazmışım ama neden bana inanmamakta ısrar ettin anlamadım,kurana el mi basmam lazım bak yemin de edeyim,ekmek kuran çarpsın 30 gün yeter Şimdi de inanmazsan yapacak bişe yok.
    ve de,
    12-25 yaş arası herhangi bir tc numarasıyla genç paketlerini alabilirsiniz.Akrabalık filan şart değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnanmamak değil sadece tam emin olmak istedim tşk ederim verdiğin bilgiler için

• gokhan4481 kullanıcısına yanıt
    Rc ederim

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Koray bey bayiden kuzenim adına tc kimlik no ile kullanıcı olarak tanımlattım.Şimdilik turbo 7gb diye paketteyim lakin genç star faturalı tarifeye geçmek için bir zaman sınırı var mı?Daha geçeli 30 gün olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: farketmezabi

Koray bey bayiden kuzenim adına tc kimlik no ile kullanıcı olarak tanımlattım.Şimdilik turbo 7gb diye paketteyim lakin genç star faturalı tarifeye geçmek için bir zaman sınırı var mı?Daha geçeli 30 gün olmadı.

Evet başkan,şuan Genç Star paketine geçebilirsiniz,bir engel yok

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Hemen al seçeneği etkin onayladıktan sonra kampanyaya uygun koşulu sağlayamıyorsunuz gibisinden mesaj geliyor.Lakin hesabım uygulamasından da canlı hizmete bağlanmak istesem direk gencavere bağlıyor bir türlü anlamadım

• 2 senedir avea faturalı kullanıyodum turkcell platinuma gectim inanılmaz memnunum tavsiye ederim.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Turkcell biraz pahalı ama diğerlerinden her bakımdan daha önde
    Türk Telekomun interneti ve çekim sıkıntıları insanı bezdiriyor,siz 2 sene iyi dayanmışsınız

• Hesabım uygulaması güncellendi 4.5G hızında Yeni kampanya Yeni süprizler yazıyor bilgisi olan var mı ?

• Bugün atıl duran hattımı turkcelle taşıttım. Tavsiyeniz var mı ucuz ve 4-5gblik faturasız paket?

• Numara taşıyarak faturalı bir GNÇ tarifesine geçmek istiyorum. Hat sahibi 25 yaş üstü, hattı kullanan 25 yaş altı. Mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Numara taşıyarak faturalı bir GNÇ tarifesine geçmek istiyorum. Hat sahibi 25 yaş üstü, hattı kullanan 25 yaş altı. Mümkün mü?

Mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.