yurtdışı aramalar,mobil internet(telefonum gayet eski wap özelliği bile yok),kısa mesaj kısmı paket dışında(dikkat ettim ve 10 mesajdan fazla atmadım),telsiz kullanım
bunlar her ay aşağı yukarı böyle yani öğrenci adamız 5 TL bile önemli benim için
yukardaki fatura detayına göre 30 sms den fazla attığın. Çok kısa bir yurtdışı araması yaptığın vede vergi taksidin olduğunu görüyorum.
İş ortakları servisi kullanımını bilmiyorum arkadaşlar bilgi verecektir size. Eğer 30 dan az mesaj attığınızı ve yurtdışı hiçbir arama yapmadığınızı düşünüyorsanız sanırım itiraz edilebilir
çok sağolun yardımlarınız için
quote:
Orijinalden alıntı: FANATİK_25
Geçen sene yengemin hattına cayma bedelli her yöne 120 tanımlayacaktık, fakat çok soru sorup yengemin kafasını karıştırmışlar oda birisine evet demiş ve hattına ALO PAKET 120+120 tanımlatmıştı. olan oldu dedik neyse, bu sene cayma 120 dk her yöneye katılmak istiyoruz, şimdi BASVURU yazıp 7050 ye mi göndermeliyiz yoksa kısa msj yolu ile halledebilirmiyiz ?
teşekkürler
fatura kesim tarihi itibarı ile başlamak istiyoruz. yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Turkcell kampanyasıya aldığım Nokia E63'ü kullanıyorum bir data kablosu var, leptopa bağladım bilgisayarı internete bağla seçeneğini kullanarak internete giriyorum. Bir internet paketim var ve 3g kullanıyorum sanırım 4gb veri aktarımı hakkım var aylık.
Şimdi sorum şu bilgisayara bağladım bağlantı noktası seçmemi istedi bende bağlantı noktası (internet) yazanı seçtim bir sürü bağlantı noktası çıktı hepsinde bağlantı noktası(mms) ve bir tanesinde bağlantı noktası(stream) yazıyor, ben doğru bağlantıyı seçtim sanırım [yani bağlantı noktası(internet) yazanı] peki benim kotamı kullanarak mı internete giriyor yoksa bilinmeyen şu girdikçe faturayı kabartan saçma sapan bir seçenek üzerinden mi bağlanıyorum çözemedim. müşteri hizmetlerini aramayacağım şimdi orası çok uzun.. bunu daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...
Nokia E63 - Nokia PC İnternet Access - Bağlantı Noktası - 3G Hızında aylık paket
kullanmadigim hatta 40 tl var. geri alma olayi ne zaman baslayacak. btk uyuyor mu.
ulen kendimi DH konudişi'da sandim biran
neyse soruya gelelim hazir girmisken bu genc tarife 25yas alti icin dimi? Ben 26dayim ve genc tarifeliyim neolacak? Iptal olurmu?
olmaz.
turkcellden turkcell i en ucuz nasıl ararım?
Merhaba,turkcell den hp mininote 110 netbook kampanyası hakkında detaylı bilgi istediğimde hp mininote 701 modeline ait power point sunumunu gönderildi,kampanyadan yararlanmak istediğimde sitenizde yazan mininote 110 mu yoksa gönderilen sunumda bulunan mininote 701 a sahip olacağım?Birkaç yerde kampanyayı 701 ile başlattığınızı sonra 110 modelinize dönüldüğünü okudum.Bilgilendirirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: adsasd turkcellden turkcell i en ucuz nasıl ararım?
Kaç dakika aramak istiyorsun mesela?
Avea hattımı turkcell'e taşıyamayı düşünüyorum...
Numara taşıma işleminden sonra turkcell'in bana bedava dk'lar gibi hediyeleri olacak mı? web sayfasında pek 1 şey göremedim.
@fursem yukarıda yazdıgım postun cevabı benim için önemlidir,en kısa sürede cevap verebilirsen sevinirim
Turkcell neden bukadar pahali????
adamlar en iyi hizmetin derdindeler haliyle bedelini de ister vodafone ve avea gibi değil bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
adamlar en iyi hizmetin derdindeler haliyle bedelini de ister vodafone ve avea gibi değil bunlar.
İyide vodafonun altda kalir yani yok. Hatta bazi konularda cok daha iyi. Turkcelldeki fahis fiyatlandirmayi anlamiyorum.
valla kimse babamın oğlu değil,onları savunduğum yok ama örneğin; turkcell'de herhangi bir kaybım varsa,sebebini biliyorum. vodafone ve avea'da kaybım olduğunda sebebini kimse bilmiyor. en önemlisi turkcell'de hiçbiryerde çekim sorunu yaşamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: blacksnake03
Merhaba,turkcell den hp mininote 110 netbook kampanyası hakkında detaylı bilgi istediğimde hp mininote 701 modeline ait power point sunumunu gönderildi,kampanyadan yararlanmak istediğimde sitenizde yazan mininote 110 mu yoksa gönderilen sunumda bulunan mininote 701 a sahip olacağım?Birkaç yerde kampanyayı 701 ile başlattığınızı sonra 110 modelinize dönüldüğünü okudum.Bilgilendirirseniz sevinirim.
cevabınızdan anladığıma göre kampanyadan yararlanmak istediğimde hp mininote 110c-1010et modeline sahip olacağım..benim aklımı karıştıran taraf ürün hakkında detaylı bilgi istediğimde 701 cihazını anlatan powerpoint sunumunun gönderilmesi idi,teşekkürler