Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bana bir MMS geldi MMS in Başlığında PEPSİ 18.04.10 yazıyor. Bu nedir bilgisi olan var mı?

Telefon mesajı açmak için internete bağlanmaya çalışıyor. Telefonum tamirde olduğu için eski bir makine kullanıyorum. Dolayısıyla telefonun ayarlarını da yapmadığımdan MMS i açamadım.

Dolandırıcılık mı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80
    Bugün bana bir MMS geldi MMS in Başlığında PEPSİ 18.04.10 yazıyor. Bu nedir bilgisi olan var mı?

Telefon mesajı açmak için internete bağlanmaya çalışıyor. Telefonum tamirde olduğu için eski bir makine kullanıyorum. Dolayısıyla telefonun ayarlarını da yapmadığımdan MMS i açamadım.

Dolandırıcılık mı acep?

Dolandırıcılar şu pepsinin ekmeğini çok yedi. Dikkatli ol derim hocam
  • Merhabalar iptal edilen Turkcell hattını kaç gün içerisinde bir daha alabiliriz ve alırken aynı kişi tekrardan hat parası alıyorlar mı
    NOT: 532 li Faturalı Hat
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Merhabalar iptal edilen Turkcell hattını kaç gün içerisinde bir daha alabiliriz ve alırken aynı kişi tekrardan hat parası alıyorlar mı
    NOT: 532 li Faturalı Hat

180 günden önce.
    hat sahibi alabiliyor.
    vergiler vs. alınıyor.

Yani iptal edilirse hattı hemen alabilir fakat ücret ödemesi gerekiyor öylemi
  • nokia 6280 turkcell hattımla, işcep e girmeye çalışıyorum. "TEKNİK BİR SEBEPLE İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ (IOE-3)" normalde kullanıyordum, 1 yıldır sorun çıkmamıştı, ne olduysa bi kaç gündür bu hatayı alıyorum, hata bende mi acaba?
    ÇİFT MODU, GSM MODUNA ALDIM, UYGULAMAYI YENİDEN AKTİVE ETTİM, FABRIKA AYARLARINA DONDUM.. OLMUYOR, OLMUYOR. 6300 DA DENIYORUM OLUYOR. NERDE YANLIŞ YAPIYORUM...
  • Telefonumu çaldırdığımdan dolayı şu an yeni bir hat kullanıyorum. Eski hattıma dair bir sim kartı çıkarabilmek için ne yapmam gerekiyor?
  • ii akşamlar ben gecen hafta turkcell kampanyasından ıphone aldım 150 dakıkalık paketten aldım hattımda cayma bedellı kampanya bulunuyordu cayma bedelli kampanyada kontratlı bı kampanya oldugu için ılk basta ıphone kontratlı paketını alamayacagımı dusundum ama turkcell extrada telefonuma bı mesaj gonderdıler ve olur dedıler 150 dakıkalık paketli olanı aldım ıphone kontratlı paket dakıkalarım 25 nısandan itibaren baslıyor suan sadece cayma bedelli kampanyadan olan 120 dakıka tanımlı cayma bedellı kampanya ise 30 mayısta bıtıyor ben sımdı 30 mayıstan sonra evet 120h yazıp 7050 ye gondersem ıphone 150 dakıkaya ek olarak 120 dak cayma bedellı den kullanabılır mıyım? yoksa ıphone kontratlı paketım oldugu ıcın 30 mayıstan sonra cayma bedellıye dewam edemez mıyım? yardımlarınız için simdiden çok tesekkur ederım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrk_1905 -- 24 Nisan 2010; 22:06:49 >
  • Fusem Ustam selamlar;

2 sene önce Türkcellden genç tarifeli açık hat almıştım. Bugün bir mesaj geldi." İsteğiniz üzerine Bizbize tarifesine geçtiniz" diye. Hemen akabinde aldığım hattın sahibi beni aradı ve kendi adına yeni hat aldığını ve genç tarifeye geçtiği için benim kullandığım hattın tarifesini değiştirmek zorunda kaldığını iletti.

Benim kullandığım numarayla genç tarifeli olma olasılığım varmıdır.Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar benim de bir yakınım haftada 2 gün paketi ve cayma bedelli kullanıyor bu arkadaşım haftada 2 gününün bittiginden habersiz görüşme yapmaya devam etmiş ve dün mesaj geliyor kendisine 236 tl fatura çıkıyor bunu ödemesi çok zor neyapmalıda ödemeyi makul seviye ye çektirebilmeli neyapması gerekir .
  • bugün saat 10 sıralarında bir sms geldi turkcellden.

size özel! haftada 2 gün turkcellilerle konuşmak ve mesajlaşmak bedava. BEDAVA yazin 7098e gönderin diyordu. gönderdiğimde ise aranilan kriterlere uygun kampanya bulunamadı diye mesaj geldi. ne yapmalıyım
  • up.
  • up.
  • Soru:
    Türkiyenin en pahalı operatörü olmasına rağmen, TL ye geçişle fiyatları katlayan Turkcell, hiç utanmadan, hangi yüzle, nasıl oluyorda çarşaf çarşaf reklamlar yapıyor "türkcelinen gonuşmak ne uygunumuuşşş" diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Soru:
    Türkiyenin en pahalı operatörü olmasına rağmen, TL ye geçişle fiyatları katlayan Turkcell, hiç utanmadan, hangi yüzle, nasıl oluyorda çarşaf çarşaf reklamlar yapıyor "türkcelinen gonuşmak ne uygunumuuşşş" diye?

Reklam yapmak için " yüz " gerekmiyor da ondan olsa gerek..
  • Arkadaşlar bugün 532li hattımı açtırdım ve 300 dakikalık heryöne kampanyasından yararlanıyorum.

Daha konuşma yapmadan oimden güncel tutar 63 tl olarak görünüyor.

Nedendir acaba?Müşteri hizmetlerini arasam bu konuda yardımcı olamayacaklarından eminim.
  • Teşekkür ederim cevabınız için.

Cayma bedelliden yararlanamıyormuşum 180 günlük hat olması gerekiyormuş.

Haftada 2 gün yapmaya çalışacağım gece.

Bunun dışında ücretsiz bu gibi kampanyalar mevcut mu bildiğiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

oim güncelde görünen tutar mı, yoksa kesilen fatura mı ?

fatura kesildiğinde itiraz etmek isteseniz bile ödemeniz gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

merhaba arkadaşlar benim de bir yakınım haftada 2 gün paketi ve cayma bedelli kullanıyor bu arkadaşım haftada 2 gününün bittiginden habersiz görüşme yapmaya devam etmiş ve dün mesaj geliyor kendisine 236 tl fatura çıkıyor bunu ödemesi çok zor neyapmalıda ödemeyi makul seviye ye çektirebilmeli neyapması gerekir .

fatura kesilmiş şuan da elinde fatura .
  • quote:

quote:

quote:

oim güncelde görünen tutar mı, yoksa kesilen fatura mı ?

fatura kesildiğinde itiraz etmek isteseniz bile ödemeniz gerekiyor.

quote:

merhaba arkadaşlar benim de bir yakınım haftada 2 gün paketi ve cayma bedelli kullanıyor bu arkadaşım haftada 2 gününün bittiginden habersiz görüşme yapmaya devam etmiş ve dün mesaj geliyor kendisine 236 tl fatura çıkıyor bunu ödemesi çok zor neyapmalıda ödemeyi makul seviye ye çektirebilmeli neyapması gerekir .

fatura kesilmiş şuan da elinde fatura .

2 gün kampanyası bitince sms le bildirim geliyor..

bittiginde mesaj geldigini biliyorum mesaj geliyormu diye sormamıştımki.

• abone olmadığınız halde turkcell size internet paketi tanımlar ise müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebiliyor ve paranızı geri alıyorsunuz arkadaşlar. burada bulunsun, belki birinin işine yarar..

haftalık 50mb paketine aboneydim. daha sonra bakiyem yetersiz olduğu için paket yenilenmedi..

yükleme yapmadan önce aklıma geldi ve hemen iptal yazıp 2260'a gönderdim. paketi iptal ettim..

fakat yükleme yaptıktan 2 gün sonra -yani biraz önce- bi mesaj geldi, uyandım. bir de baktım 5tl düşmüş hattımdan. hemen kontrol ettim 50mb tanımlanmış. müşteri hiz. aradım iptal ettiler ve parayı iade ettiler..

aynı işlem avea'da olduğunda günlerce uğraşmıştım..
  • quote:

bahsettiğin tarifeye abone alımı duralı aylar oldu.

numaralar arası tarife devri mümkün değil.

malesef yapılmaz. kamu tarifesi sınırlı bir tarifedir. kamu tarifesi yüzünden turkcell zaten çok zor duruma düştü.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.