Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genç tarifedeki bir hatta World puanlarla 30 TL yükledim. Fakat ne süreyi uzattı ne Genç tarifedeki 30 yükleyince vermesi gereken 10 TL verdi ne de TL yükle kazan kampanyasından vermesi gereken 30 TL yi.
    TL ye geçmeden önce de World puanlarla yüklüyordum ama böyle bir durum olmuyordu, bütün kampanyalardan faydalanıyordum. TL ye geçince değişmiş olabilir mi?
  • Merhabalar,

Benim sorumuda cevaplayabilirseniz sevinirim,

09.2009 Ayında Turkcell Alo60 paketine 1 yıl taahhahütlü (3 ay ödemesizdi) abone oldum,
    ancak abone olduğumda paket fiyatı 12-13 TL civarındaydı ve benim için gayet makuldu

Şu anda nisan ayından itibaren paket fiyatı 25 TL olmuş
    müşteri hizmetlerini aradım başka tarifeye geçersem 100 TL civarında bi ceza ödeyeceğimi belirtiler

1. sorum bu %100 zammı neye göre yapmış olabilirler
    2- 100 TL ceza ödeyeceğim doğrumudur?
    3-Hangi kurum abonelerini tahaahüt altına bağlayıp bu zammı yapar?
  • Başka bi hattan 30 TL, 50 TL göndersem bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/hazirkart/tlyukletlkazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

türkcell mobil ödemeyi nasl açtıracağız?

05324440532 den veya Turkcell iletişim merkezlerinden yapılıyor.

diger operatörden bu numarayı aradıgımızda nasıl ücretlendiriliyor?
  • Merhaba.

Benim de turkcell faturasız hattım var. İşcep kullanmak istiyorum. Ama işcep kullanırken indirmesi kullanması falan tamamen ücretsiz mi? Sitesinde çok ayrıntıya girmemişler.
  • Bu sabah 120dk cayma bedelliden faydalandım aynı dakika onay mesajı da geldi, müşteri hizmetlerini aradım kullanmaya başlayabilecegimi söyledi, OİM'den baktıgımdaysa başlangıç ve bitiş tarihleri boş hiçbirşey yazmıyor bu bir sorun mudur? yoksa netin güncellemedeki yetersizliginden mi kaynaklı bir durumdur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 15 Nisan 2010; 14:40:22 >
  • 120dk cayma bedellı surelerımın baslangıc tarıhı 25sub bıtıs tarıhı 30may.aylık olması gerekmıyo mu yanlıslık nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16
    Merhaba.

Benim de turkcell faturasız hattım var. İşcep kullanmak istiyorum. Ama işcep kullanırken indirmesi kullanması falan tamamen ücretsiz mi? Sitesinde çok ayrıntıya girmemişler.

nisan sonuna kadar ücretsiz diye biliyorum ama genelde uzatıyorlar bu süreyi.nisan sonu gelince mayıs sonu filan yaparlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    Bu sabah 120dk cayma bedelliden faydalandım aynı dakika onay mesajı da geldi, müşteri hizmetlerini aradım kullanmaya başlayabilecegimi söyledi, OİM'den baktıgımdaysa başlangıç ve bitiş tarihleri boş hiçbirşey yazmıyor bu bir sorun mudur? yoksa netin güncellemedeki yetersizliginden mi kaynaklı bir durumdur?

bundan nasıl faydalandınız?gece 12 de mesaj mı atttınız?yoksa her isteyen faydalanabiliyyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 15 Nisan 2010; 14:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Bu sabah 120dk cayma bedelliden faydalandım aynı dakika onay mesajı da geldi, müşteri hizmetlerini aradım kullanmaya başlayabilecegimi söyledi, OİM'den baktıgımdaysa başlangıç ve bitiş tarihleri boş hiçbirşey yazmıyor bu bir sorun mudur? yoksa netin güncellemedeki yetersizliginden mi kaynaklı bir durumdur?

bundan nasıl faydalandınız?gece 12 de mesaj mı atttınız?yoksa her isteyen faydalanabiliyyor mu?

vodafone'dan taşımıştım hattı açılır açılmaz 7400'a yolladım mesajı ve anında onaylandı, numarasını taşıyanlar için aranmayı bekleme durumu yok anlıyacagın!

sorumun yanıtını bilen beri gelsin please(:

• quote:

1-2 gün sonra görünür hale geliyor. Görünmeye başlayınca da yukarıdaki arkadaşın sorusuna benzer bir soru soracaksın, çünkü başlangıç ve bitiş tarihleri tam 1 ay ı göstermiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

1-2 gün sonra görünür hale geliyor. Görünmeye başlayınca da yukarıdaki arkadaşın sorusuna benzer bir soru soracaksın, çünkü başlangıç ve bitiş tarihleri tam 1 ay ı göstermiyor..

Onu soramayacagım ben kullandım soru hakkımı(:
    Cevabını bulamadıklarımı yada emin olamadıklarımı soruyorum , başlangıç bitiş tarihinin bir önemi yok anladıgım kadarıyla yazsada olur yazmasada, hesap kesim tarihim 10 mayıs olarak görüldügüne göre 10 nisan falan diyecek başlangıç için muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 15 Nisan 2010; 15:30:18 >

• yarın akşamdan itibaren bende turkcelle bağlanacağım ancak (aveadan turkcele geçtim)

turkcele geçtikten sonra bankama ait cepşifrebaz uygulamasını indirip yüklemem gerekecek.
    bunun için ücretlendirme çok olurmu acaba.

aveada :
    Tercih edilen bağlantı noktası : AVEA INTERNET ve AVEA WAP GPRS şeklindeydi ve GPRS üzerinden yapılan bağlantı ücreti (yanılmıyorsam) internete göre daha fazlaydı.

TURKCEL de bu nasıl oluyor.

yani ücretlendirme ve bağlantı şekli nasıl oluyor Turkcell Internet ile Turkcell wap gprs ücretlendirmesi farklımı.

tavsiyeleriniz nelerdir.

NOT: internet her zaman gerekli değil telefondan neti kullanmıyorumbankacılık işlemlerimide bilgisayardan yapıyorum. yani internet bana kısa süreli gerekli
  • Benim de bir sorum olacak.

Şimdi benim Turkcell'den kullanmakta olduğum bir iphone paketim var. Bu ay bitiyor.
    Babam Turkcell Kamu Her Yöne 1200 paketi kullanıyor.

Şimdi babam kamu paketine 5 kişi referans gösterip bu tarifeden faydalanmalarını sağlayabiliyor. Yalnız Turkcell şöyle bir madde koymuş. Sadece hattını taşıyıp gelenler için bu fırsat varmış. Yani ben yıllardır kullandığım TCell hattımı bu kampanyaya dahil ettiremiyorum.

Şimdi benim ikinci bir avea hattım var. Bu hat için kamu tarifeli babamdan referans alsam ve bu hattımı Tcell'e taşısam bu hattım ile Kamu tarifesinden faydalanabiliyorum.

Peki şöyle bir şey yapabilir miyim? Aavea hattımı Tcell'e taşıyıp kamu tarifesinden yararlanacağım Avea numaram ile. Sonra kamu tarifesini Tcell'de bulunan diğer numarama devretmem mümkün müdür acaba?

Saçma bir sistem yapmış Tcell anlamıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Benim de bir sorum olacak.

Şimdi benim Turkcell'den kullanmakta olduğum bir iphone paketim var. Bu ay bitiyor.

Şimdi babam kamu paketine 5 kişi referans gösterip bu tarifeden faydalanmalarını sağlayabiliyor. Yalnız Turkcell şöyle bir madde koymuş. Sadece hattını taşıyıp gelenler için bu fırsat varmış. Yani ben yıllardır kullandığım TCell hattımı bu kampanyaya dahil ettiremiyorum.

Şimdi benim ikinci bir avea hattım var. Bu hat için kamu tarifeli babamdan referans alsam ve bu hattımı Tcell'e taşısam bu hattım ile Kamu tarifesinden faydalanabiliyorum.

Peki şöyle bir şey yapabilir miyim? Aavea hattımı Tcell'e taşıyıp kamu tarifesinden yararlanacağım Avea numaram ile. Sonra kamu tarifesini Tcell'de bulunan diğer numarama devretmem mümkün müdür acaba?

Bu arada benim geçmek istediğim paket Her Yöne Kamu 750. Süresi dolan pakete geçmek istemiyorum.

• 3g'yi 1 Ay İçinde bitirmelimiyim,
    Nerde Satılır (kart gibi falansa bakkallarda falan?)
    Nasıl Satılır?
  • quote:

quote:

Benim de bir sorum olacak.

Bu arada benim geçmek istediğim paket Her Yöne Kamu 750. Süresi dolan pakete geçmek istemiyorum.

Kazanılmış, tanımlanmış ya da hediye yolu ile gelmiş hiçbir hak başka bir numaraya aktarılamaz, tek aktarılabilen eski deyişle kontör yani TL dir. Ön ödemeli hatlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempaticks

3g'yi 1 Ay İçinde bitirmelimiyim,
    Nasıl Satılır?

İhtiyacınıza uygun Faturalı 3G İnternet paketlerinden birini seçerek evde, işte, tatilde, Turkcell 3G kapsama alanının olduğu her yerde, internete 3G hızıyla en uygun fiyatlarla bağlanabilirsiniz.

1 GB 21 Mbps'ye kadar 29 TL
    4 GB 21 Mbps'ye kadar 39 TL
    8 GB 21 Mbps'ye kadar 69 TL

Limit Aşım Ücreti 5 Kuruş /MB

Sms ile paket aboneliği başlatmak için AYLIK1GB yazıp 2400'a sms göndermeniz yeterlidir.

3G internet paketi fiyatlarına tüm vergiler (KDV ve ÖİV) dahildir.
    3G internet paketleri yurtiçinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurtdışı kullanımları için geçerli değildir. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası data dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    3G internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinizden düşer. Paket aşımında da yine alınan ve gönderilen veri paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir.
    Kalan yazıp 2260'a sms atarak, Online İşlem Merkezinden ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz. Paket almak için 2400'a ve paketinizden kalan data miktarını öğrenmek için 2260'a gönderilen tüm kısa mesajlar ücretsizdir. 3G internet paketlerinde ay içerisinde kullanılmayan data bir sonraki aya devretmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Nasıl Satılır?

İhtiyacınıza uygun Faturalı 3G İnternet paketlerinden birini seçerek evde, işte, tatilde, Turkcell 3G kapsama alanının olduğu her yerde, internete 3G hızıyla en uygun fiyatlarla bağlanabilirsiniz.

Sms ile paket aboneliği başlatmak için AYLIK1GB yazıp 2400'a sms göndermeniz yeterlidir.

3G internet paketleri yurtiçinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurtdışı kullanımları için geçerli değildir. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası data dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    3G internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinizden düşer. Paket aşımında da yine alınan ve gönderilen veri paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir.
    Kalan yazıp 2260'a sms atarak, Online İşlem Merkezinden ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz. Paket almak için 2400'a ve paketinizden kalan data miktarını öğrenmek için 2260'a gönderilen tüm kısa mesajlar ücretsizdir. 3G internet paketlerinde ay içerisinde kullanılmayan data bir sonraki aya devretmez.

cevap icin tesekkuler dstm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Nasıl Satılır?

cevap icin tesekkuler dstm

Rica ederim dostum ayrıntıları hep dikkatli okumanı tavsiye ederim dikkatli ve bilinçli olduktan sonra sorun çıkmaz Turkcell de Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ;)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.