Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurkpt

kontorlu hattimi faturaliya gectim daha 5 gun oldu. 29 tl ye 8 saat turkcellilerle ve aksam 9 sabah 9 bedava FAKAT
    tarifem bizbize idi, bende ekstra da 9,90 odemiyim diye tarife saniye ye gectim.
    butun bu dakikalarim sifirlandi. 6 ay kullanamadan sifirlandi.
    mh yi aradim yapcak bisey yok dedi, o kampanyadan bir kez yararlanilabiliyomus, ve 29 tl yi Ödicekmisim ilk faturamda..
    yazdim söz sizdeye bişeyler ama başka ne yapabilirim.

Aylık net ne ödeyeceğiz anlayamadım. 29 + telsiz kullanım mı yoksa bunlara ek 9.90 mı ?
  • sadece 29tl.
    herşey dahil.
  • İlginiz için çok teşekkürler . Peki numaramızı değiştirirsek yani Turkcell içinde hakkımız devam ediyor mu acaba? Bir de alakasız ama bu Blinko bir sürü masum insanın canını yakıyor .Tamam ben online işlemlerden iptal ettim ama yazık günah onca insana. Turkcell'i bu konuda duyarlı olmaya davet edelim.
  • nasıl numara değişirse anlamadım?
    blinko ?
  • arkadaşlar bu turkcell online işlem merkezinden yüklenen 25-50 kontör aktif kullanım süresini uzatıyor mu?hattımın 3 aylık süresi doldu oradan yüklesem tekrar aktif olacak mı acaba?yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Sorumun cevabını yükleyerek ögrendim arkadaşlar bunu öğrendiğim gerçekten iyi oldu bu hattımı fazla kullanmadım için boş yere kontor yüklemek zorunda kalmayacağım:)
    ben 50kontor yükledim sanırım 25kontor ile de oluyor.
  • merhaba arkadaşlar. turkcell data hattım var. hp mini note ile almıştım.

netbooku kırdım parçaladım sinirden. dün toshiba nb 200 -122 bir netbook aldım. özellikle 3g li istedim sim kart yuvalı olsun diye.

fakat connection manageri ile bağlanmayı deniyorum olmuyor.

TR TURKCELL

APN : internet

timeout filan yazıyor

turkcellin sitesinde

APN :MGB

yaz diyor onu da denedim bu sefer hep beklemede bir tepki vermiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • turkcell hazır kart hattım var... şu an süper tarifedeyim (150 kontör --- 5dk. 2 kontör)

mevcut hattımı turkcell faturalı gold tarifeye taşımak istiyorum... Bunun için neler gerekli...?

bide faturalı hatta geçtiğim zaman (şu an 300 kontörüm var) kontörler faturalıya nasıl devrediliyo???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaklarda -- 30 Mart 2010; 13:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaklarda

turkcell hazır kart hattım var... şu an süper tarifedeyim (150 kontör --- 5dk. 2 kontör)

mevcut hattımı turkcell faturalı gold tarifeye taşımak istiyorum... Bunun için neler gerekli...?

bide faturalı hatta geçtiğim zaman (şu an 300 kontörüm var) kontörler faturalıya nasıl devrediliyo???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

faturalı hatta geçiş yapabilmeniz için adına kayıtlı son 2 aya ait elektrik,su,doğalgaz,telefon,kredi kartı,digiturk yada diğer operator faturalarından herhangi birini ibraz etmeniz gerekiyor.
    faturalı hatta geçiş yaptığınızda var olan kontorlerinizi dakika olarak kullanabiliyorsunuz.
  • benim sorunuma çare yok mu arkadaşlar?
  • müşteri hizmetlerine sorsanız.daha iyi bilmezler mi?
    gerçi onlarda pek bişey bilmiyorlar ama.
  • sorularınıza bende cevap vermek isterim arkadaşlar bilginiz olsun...
  • Selam bi sorum olucakdı 3 keredir bu mesaj geliyo ne yapmam gerekli mesaj aynen şu şekilde

Değerli müşterimiz cihazınızda farklı numaralara sürekli sms gönderen yazılım tespit edilmiştir.Güvenliğiniz için linki tıklayarak programı yurtiçinde ücretsiz olarak Turkcell wap ayarıyla yükleyebilirsiniz.Wap ayarınız yoksa WAP yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.
  • bu sebepten dolayı bi müşterimiz bugün mağazamıza geldi msj atılmıyor diyordu kendisi nerden anladınız diye sorduğumuzda kontörüm gitmiyor dedi müşteri hizmetleri ile görüşmesini sağladık yalnız konuşma yaparken kendisi mağazadan ayrıldığı için ayrıntı alamadık eğer telefonunuzda internet kullanmak istiyorsanız wap ayarlarınızı yaptrın
  • turkcell-im Abonelikli Servisler Toplamına neler giriyor arkadaşlar ?
  • bildiğim kadarıyla istediğiniz bankaları kapatıyorlar hepsini değil iyi araştırın isterseniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Garanti bankasından gelen mesajları engelleme imkanım var mı ?

05324440532 yi aradım, istersem tüm bankaları engellediklerini söyledi ama işbankası internet şubesini kullandığım için kabul etmedim.

gelen mesaj göndericisinde numara olmadığından(sadece GARANTI yazıyor) mesaj seç servisi işe yarar mı ?http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mesajlasin/mesajsec

• buyrun bu linkten istediğiniz sorun ile ilgili müşteri hizmetlerine yazılı olarak ulaşabiliyorsunuz.

• BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
    VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

soru1
    ben bazen söz sizdeye mail atardım.
    MH bir gün sonra beni arardı,
    son günlerde yazdığım mailler için arayan soran olmadı,
    nedendir bilen var mı,acaba aranma kredim mi bitti..:))

soru2
    turkcell de msn fiyatlandırması nasıl oluyor?
    fiyatların telefona yüklediğim proğramla alakası var mı?

soru3
    benim adıma kayıtlı genç tarife hattı var mı yok mu,nasıl öğrenebilirim?
  • 1.aramaya gerek olmadıgı için maille bilgilendirmişlerdir.
    2.fiyatların programla alakası yok sanırım.
    3.bilmiyorum:) mh'ye sorun.
  • türkcell mobil ödemeyi nasl açtıracağız?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.