Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediginiz gibi ise iade ederler.
  • Aylık sms paketini iptal etmeye çalışıyorum IPTAL AYLIK yazıp 2222 ye gönderiyoduk oluyordu şimdi yapıyorum aynısını gönderiyorum ardından şu mesaj geliyor Hazırkartlılar 10.000 SMS paketiyle cok ucuza mesajlaşıyor! 39 kontore 1 ay boyunca Turkcellilerle mesajlaşabileceginiz 10.000 SMS paketii almak için AYLIK yazip 2222 e gönderin
    AYLIK yazıp 2222 ye gönderincede Değerli müşterimiz, talep ettiğiniz SMS AYLIK paketi aboneliğiniz bulunmaktadır. Aynı anda sadece 1 paketalabilirsiniz.

Paket bulunyor diyor ama yok olmuyor mesaj atınca kontör gidiyor paket gelmiyor yani.
    Ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 5 Mart 2010; 18:01:36 >
  • bu sorunu geçen günde bir arkadaş yazmıştı buraya ne yaptı bilmiyorum.
    konuyu bulmaya calısacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

bu sorunu geçen günde bir arkadaş yazmıştı buraya ne yaptı bilmiyorum.
    konuyu bulmaya calısacagım.

Ben buldumda o biraz daha farklı.Kontörüm bittiğinden yenileyememiştim ben şimdi kontör aldım yenilemek için ilk iptal yapmak lazım ama olmuyor böyle bi sorun yaşıyorum.
  • mesaj atınca kontor gidiyor paket gelmiyor ise mh'ye anlatın durumu.
    başka ne yapılabilinir ki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

mesaj atınca kontor gidiyor paket gelmiyor ise mh'ye anlatın durumu.
    başka ne yapılabilinir ki:)

Turkcell kontörü alıp her türlü sağlamda. Bu da güzel valla.
  • Arkadaslar annemin hattini en uygun hale getirmeye karar verdim. alo 60 pakedi kullaniyor. fakat hicbir zaman hakkinin yarisini bile doldurmadi. her ay 25tl bi fatura oduyorum. az konusanlar icin dusuk sabit ucretli hangi tarife vardir gecmem gereken? bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro_man

Arkadaslar annemin hattini en uygun hale getirmeye karar verdim. alo 60 pakedi kullaniyor. fakat hicbir zaman hakkinin yarisini bile doldurmadi. her ay 25tl bi fatura oduyorum. az konusanlar icin dusuk sabit ucretli hangi tarife vardir gecmem gereken? bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkurler..

dostum annenin hattını taşı avea'ya 90 dakika 12 lira yada 150 dakika 15 lira ödeyin her yöne..25 lira vermeye hiç gerek yok
  • hocam super fikir tabi de. simdi ana 70 yasinda. bu saatten sonra o hatti elinden alip baska hat verebilseydim zaten halletmistim olayi o yuzden bana turkcell ile en ucuz minimum maliyetli faturali hat onerisi lazim.
  • quote:

hocam super fikir tabi de. simdi ana 70 yasinda. bu saatten sonra o hatti elinden alip baska hat verebilseydim zaten halletmistim olayi o yuzden bana turkcell ile en ucuz minimum maliyetli faturali hat onerisi lazim.

merhaba hocam,
    benim babam da az konuşuyor. malum turkcell pahalıdır. ama etrafımızdakiler hep turkcell. trt 1 teletex saati ile gece 23:49-00:10 arasında BASVURU yaz 7050'ye gönder birçok kere mesaj önbaşvurunuz alındı diye mesaj gelene kadar. o hafta içinde arıyorlar. her yöne 120dk bir yıl boyunca ayda 4tl'ye konuşsun annen. ama kampanyadan çıkmak istersen veya 2 saatten fazla konuşursan pahalıya patlıyo haberin ola.
    selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: febahadir

quote:

hocam super fikir tabi de. simdi ana 70 yasinda. bu saatten sonra o hatti elinden alip baska hat verebilseydim zaten halletmistim olayi o yuzden bana turkcell ile en ucuz minimum maliyetli faturali hat onerisi lazim.

merhaba hocam,
    benim babam da az konuşuyor. malum turkcell pahalıdır. ama etrafımızdakiler hep turkcell. trt 1 teletex saati ile gece 23:49-00:10 arasında BASVURU yaz 7050'ye gönder birçok kere mesaj önbaşvurunuz alındı diye mesaj gelene kadar. o hafta içinde arıyorlar. her yöne 120dk bir yıl boyunca ayda 4tl'ye konuşsun annen. ama kampanyadan çıkmak istersen veya 2 saatten fazla konuşursan pahalıya patlıyo haberin ola.
    selametle.

arkadaşın dediklerini uygulayın.
    ve de tarife olarak tarife saniye (en ucuzu) yada imkanınız varsa genc paket (opsiyonsuz) seçin.

• cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. aradigim buydu
  • Mart basinda Turkcell'e gectim, ancak tekrar Avea'ya gecmek istiyorum.
    Ancak Turkcell Musteri Hizmetlerini aradigim zaman 30 gun icerisinde yani fatura kesim tarihine kadar tekrar numara tasima yapamazsiniz diyor.
    Boyle bir uygulama var midir? fatura kesim tarihinden once Avea'ya tekrar gecis yapamiyor muyum?
  • hiç duymadım böyle bişey , yalan %99.
  • ayrı bir komu olarak açmıışım ama aşağıdaki konuda nasıl hareket etmem gerekiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_38389969/tm.htm

şimdiden tşkler....
  • @hypnosse
    Peki tekrar Avea'ya gecersem, daha kesilmemis Turkcell faturam nasil olacak olacak?
  • kaç gün kulandıysan o kadar ödersiniz.
  • Heryone 300 dakika 29TL'ye gecmistim, o yuzden asagi yukari ne kadar gelecegi belli.
    Faturam o zaman 30-35TL arasi bi sey gelir.
    Onun disinda herhangi bir ucret oder miyim? (ceza, yaptirim parasi vs.)
  • herhangı bi kontratınız yoksa ödemezsiniz.
    (cayma bedelli , hat kullanma sözleşmesi vs.)
  • Cayma bedelli kampanyalara hic girmedim.
    Ancak hat kullanma sozlesmesi nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.