Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralık ayında numaramı turkcellden aveaya taşımıştım.hattım kontörlü. şimdi tekrar turkcelle geri dönsem benden ücret alınacakmı? ve 100 yükle 500 kazan kampanyasından faydalanabilecekmiyim?
  • saol bungee20
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Resmi satış fiyatları 20-25 TL arasında. (20 ve 100 kontörlü hatlar)

Daha ucuza satan yerler var, dolaşın bulursunuz.

15 liraya turkcell extradan fiyat almıştım.sizin söylediğiniz fiyatlara bakınca daha uygununu zor bulurum sanırım.heralde ordan alırım.cevap için teşekkürler.
  • bende bu arkadaş kaybolmuştu tekrarmı geldi dedim ama piri hortlatmışsın
  • Ya arkadaşlar ben cep telefonunda oyun oynamayı çok seviyorum ve internetteki forumlara güvenmediğim için oyunları turkcell-im'den satın alıyorum. Dün turkcell-im'de 30 kontöre onlarca oyun diye birşey gördüm. Ne olduğunu bilen var mı? Sanırım abonelikli bir şeyler. Bu servise üye olan ve bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi???
  • fusem ;
    bu başlıkta sana yakışır zaten
  • onore ediyorsun beni , teşekkür ettim
  • kontör yükledikten sonra 31 gün içinde BEDAVA yazıp gönderirsem gelir mi 2 saat hediye dakikam ? mesela ben şimdi 150 kontör yükledim 50 de hediye geldi bu hediyemle ne zamana kadar 2 saat her yöne dakika alabilirim ?_

baska bir baslığa yazmıstım ama buradan daha hızlı cevap alabilirim sanırım :)
  • Sanırım yanlış anlatım ya da cevabınızı tam anlayamadım,yani ben şimdi önümüzde ki bir ay içerisinde BEDAVA yazıp gönderirsem 2 saat her yöne hediyem gelir doğru muyum ?

not:Bugün 150 kontör yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurschatt

Sanırım yanlış anlatım ya da cevabınızı tam anlayamadım,yani ben şimdi önümüzde ki bir ay içerisinde BEDAVA yazıp gönderirsem 2 saat her yöne hediyem gelir doğru muyum ?

not:Bugün 150 kontör yükledim.

Tarifen genc tarife ise evet.
  • Ayda ortalama 100 kontör yüklüyorum bu da 20 liraya tekabül ediyor. Faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum:

GençTarife Paketsiz alıcam:

Cayma bedelliden 120 dk her yöne + 2 gün bedava turkcelle + hergün 5 mesaj kullanıcam sonrası bedava + 100 mb internet paketi alıcam kontratlı senelik.

Bu durumda ilk 3 ay faturalım 16.50, 3 aydan sonra 25 lira civarı gelecek. Sizce mantıklı mıdır?

İlk 3 ay internet paketi ücretsiz, kalan 9 ay da 9.38 lira, tabi bunlara ekstra e fatura, otomatik ödeme vs eklenerek bazı günlerde bedavaya getirilebilir.

2 saat içinde dışarı çıkıcam, çıkmadan cevap alabilirsem sevinirim.
  • ilk önce cayma bedellinin olmasını bekle, sonra kontratlı internet paketi alırsın.

5smsten sonra gençTarife yönüne atılan smsler bedavadır. hergün 5sms yerine, hergün 1mms de gönderebilirsin. 30 haziran 2010a kadar hergün 1mms'ten sonra turkcell yönüne atılan mmsler bedava.

mms: 0,60TL
    sms gençTarife'ye: 0,15TL
    sms: 0,30TL

ayrıca her fatura dönemi 1,02TL devlet alacak.

Geçersen bunlara dikkat edersin.
  • faturaliya gecis icin fatura disinda verilen belge oluyo mu. bende telekom su vs fatura yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    faturaliya gecis icin fatura disinda verilen belge oluyo mu. bende telekom su vs fatura yok.

Araç ruhsatı var mi?
  • Şu anda http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhoneinternetkampanyasi#tt1 linkinde bulunan internet kampanyasının 1gb olanından 15 gündür yararlanmaktayım..

İnternet paketimi iptal etmek istediğimde herhangi ekstra bir ücret faturama yansıtılır mı?

Paketim başlarken herhangi bir sözleşme imzalamadım ama verdiğim linkte iptal ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş..

Şu an internet paketimin bir ayı dolmadı ve en son faturamda 1 aylık ücreti ödedim..

Bugün iptal etsem internet paketimi önümüzdeki dönem faturama herhangi bir ücret yansıyacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 4 Mart 2010; 12:19:45 >

• genç tarifeye geçmek istiyorum ancak tam olarak anlayamadım bunu her ay kontör yüklemem gerekiyo mu ?
  • kontör yükleme şartı yok.
    *
    ne zaman kontör yüklersen o zaman avantajın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    faturaliya gecis icin fatura disinda verilen belge oluyo mu. bende telekom su vs fatura yok.

Araç ruhsatı var mi?

yok. extre ve ikametgah disinda yok bisey
  • kredi kartı ekstresi kabul edilir.
  • Mobil imza için benden heray 4 lira kesmiş ama benim mobil imza aktif bile değil bunu kime şikayet edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.