Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat Bey 3 hafta oldu hâlâ Cayma Bedelli için aranmadım. Şu işi hızlandırmanız mümkün değil mi acaba lütfen yardım edin.
  • Yarın büyük bi ihtimal cayma bedelli kampanyaya geçicem turkcellden ararlarsa tabi. şimdi sorum şu her yöne 120 dk mı yoksa sadece turkcelllilerle 180 dakıka paketımı? Bir arkadaş cayma bedelli kampanya ile alo paketi birlikte kullanılabıldıgımizi yazmış bunun geçerlilik payı var mı? Varsa cayma bedelli turkcell 180 dak + alo paketten her yöne 120 paketini alabilir miyim?maliyeti ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

Yarın büyük bi ihtimal cayma bedelli kampanyaya geçicem turkcellden ararlarsa tabi. şimdi sorum şu her yöne 120 dk mı yoksa sadece turkcelllilerle 180 dakıka paketımı? Bir arkadaş cayma bedelli kampanya ile alo paketi birlikte kullanılabıldıgımizi yazmış bunun geçerlilik payı var mı? Varsa cayma bedelli turkcell 180 dak + alo paketten her yöne 120 paketini alabilir miyim?maliyeti ne olur?

ikisi bir arada oluyor, bi akrabama yaptım. yalnız alopaketin 12ay alana 3ayı bedava kampanyası var ona katılmadım. forumdan arkadaşlar o kampanya da caymayla birlikte olur demişlerdi. akraba uzakta, 3ay bedavayı yapmaya fırsat olmadı.

turkcell arayınca caymadan, diğer ope. arayınca herkesle120den düşer. herkesle120 vergi dahil 28,49 TL. ayda 1tl de telsiz vergisi gelir. başka bişy gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mireina -- 19 Şubat 2009; 23:46:52 >

• ah piri hocam

bir haftada 3 kez tarifeni değiştiren o üç kişiyi bilsem alnını karışlarım. ballısın :)
  • faturalı bizbize kampüslerdeki gençpaket uygulaması 28/02/2009 a kadar geçerli yazıyor sitede uzama durumu var mı yok mu, kampanya biterse aboneliği otomatk olarak iptal olcak mı yoksa şimdiden iptal mi ediyimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 20 Şubat 2009; 4:00:55 >
  • dinçer arkadaşım turkcell böyle küçük hesaplar yaparmı kardeşim yok tamamen kendi isteğimdir. zamanım var zamanımı böyle değerlendirmek istedim elimden geldiğince aslında sadece bu konu ile ilgili bir web sitesi hazırlama isteiğim vardı ama böyle daha iyi olacağını düşündüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Benim sormak istediğin şey biraz farklı..

Üye numaranıza baktığımda yeni üye olduğunuzu görüyorum.. Sanırım sırf bu konu amacı doğrultusunda üye oldunuz.. Merak ettiğim şey ise şu.. Bu konuyu açma sebebiniz sizin kişisel insiyatifiniz mi.. Yoksa turkcell in yeni politikası mı? Böyle yoğun ilgi gören yerlere yönlendirildiniz mi?

Eğer ikinci söylediğim tarzda bir olaysa Turkcell i cidden tebrik ederim.. Birinci söylediğim sebepten dolayı burada iseniz sizi tebrik ederim..

Kolay gelsin..

• 16 şubatta turkcell numaramı aveaya taşımak için başvuru yaptım.
    bugün aveadan mesaj geldi.
    numara taşıma işlemi 21 şubat saat:08.00 de tamamlanacakmış.
    şimdi ben turkcell numaramı 25 kontör karşılığında değiştirsem ne olur.

aveada yeni numaram mı aktif olur. eski numaranız aktif olur diyorsanız,
    turkcell hattımı yeni numara ile kullanmaya devam edebilirmiyim.
  • uzama durumu olursa zaten yayınlanır senin iptal etmene gerek yok günü geldiğinde iptal olur iptal olduğuna dairde sana sms gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: s1Lv3r

faturalı bizbize kampüslerdeki gençpaket uygulaması 28/02/2009 a kadar geçerli yazıyor sitede uzama durumu var mı yok mu, kampanya biterse aboneliği otomatk olarak iptal olcak mı yoksa şimdiden iptal mi ediyimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

16 şubatta turkcell numaramı aveaya taşımak için başvuru yaptım.

reis, numara üzerinden işlem yapılacağı için bence Turkcell'de numara değişikliği blokeli olması lazım, izin vermemeliler, yoksa taşıma yaparken sorun olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

16 şubatta turkcell numaramı aveaya taşımak için başvuru yaptım.

piri sen bu yetkilinin abklını başından alıcaksın anlaşılan... öss sorusu gibi sorular soruyosun adama...
  • şimdi benim 1 adet turkcell hattımın mobil oyuncu isimli şirkete 108 kontör borcu var,
    -30 kontör ile aveaya geçip, kontör yüklersem hattımdaki kontörleri mobil oyuncu alabilirmi? biliyorum alamaz.

aveadan sıkılıp turkcele geri dönersem, turkcel hattıma kontör yüklediğimde turkcell borcum olan miktarı tahsil edermi?
  • arkadaşlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

532li faturalı hat kullanıyorum kampuscell tarifeli,hat benim üzerime değil hattı üzerime alsam kampüslü olarak devam edermi?ve en önemlisi şu an hat 11.yılında ve ayda bir gün bedava var (geçen yıl başladı bu 10.yılınız şerefine 10ay ayda bir gün şebeke içi bedava)hattı üzerime alsam bedavalar iptal olurmu mesala seneye 12.yıl die devam edermi?

Cevaplarınız için teşekkürler..
  • kampüscell tarifeniz iptal olur tekrar müracaat etmeniz gerekli ayrıca hat devir edilirse abonelik yaşı sıfırlanmaz 12-13 diye devam eder. ama abonelik yaşından kazanılan haklar silinir. yani 11 yılın şerifene ayda 1 gün bedava hakkını kullanamazsınız. devir alırsanız hem tarifeniz hemde ayda 1 gün bedavayı kullanamazsınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihcelik

arkadaşlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

532li faturalı hat kullanıyorum kampuscell tarifeli,hat benim üzerime değil hattı üzerime alsam kampüslü olarak devam edermi?ve en önemlisi şu an hat 11.yılında ve ayda bir gün bedava var (geçen yıl başladı bu 10.yılınız şerefine 10ay ayda bir gün şebeke içi bedava)hattı üzerime alsam bedavalar iptal olurmu mesala seneye 12.yıl die devam edermi?

Cevaplarınız için teşekkürler..

• Teşekkürler @PaCuLi böyle kullanmaya devam edeyim o zaman bu kadar sene kullandık birazda bedavalardan faydalanalım
  • müşteri hizmetlerini aramalısınız ben yardımcı olamıyorum size
    quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Murat Bey 3 hafta oldu hâlâ Cayma Bedelli için aranmadım. Şu işi hızlandırmanız mümkün değil mi acaba lütfen yardım edin.
  • Benim de size bir sorum olacak..

Süper tarifede olan annemi şu her yöne 5 dakikası 1 kontör kampanyasına kayıt etmiştim (250 kontör yüklendiğinde) o kampanya nisan sonunda bitecek.. Yani yaklaşık 2.5 ay kaldı.. Şimdilerde günlük 400 kişi limitli her yöne 1 kontör kampanyasına da kayıt etsem nisan sonuna kadar olan her yöne 5 dakikası 1 kontör hakkımı kaybeder miyim? Yoksa nisan sonuna kadar her yöne 5 dakikası 1 kontör ondan sonra bu kampanyadan yararlandığım için her yöne 1 kontör olarak mı devam eder.. İki kampanya da tarifeden bağımsız olduğu için aklımda şüpheler var.. Açıklayıcı cevabınızı bekliyorum.. Teşekkürler şimdiden..
  • benim sorulara neden cevap verilmiyor acep
  • benim kullandığım turkcell hattım babamın üzerine. kendi üzerime olan vodafone hattımı turkcelle geçirip bi de kampuscelli yaptım. babam üzerine olan hattı kampuslu yapmanın bi yolu var mı? yada nasıl kampuslu yapablirim
  • Benimde nartopu kampanyası ile ilgili bir sorum var.Ben 3 gün arayla 2 defa 150 kontör yükleyerek nar kontör aldım.Yalnız bir haftada bitmesi gereken 500 kontörden 100 küsür kontör kaldı ve yarın son günü ama sorgulama yaptığında 27 Şubat a kadar 650 nar kontorunuz var diyor.Yarın bu 150 nar kontöru silinir mi acaba ?
  • ben de birşeyi merak ediyorum, bu hediye dakikaları nereden öğreneceğiz faturalı hatlarda , *123*3 kare olmuyo onu söleyim hatta *123 ile başlayan hiçbirşey olmuyor acil çözüm bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.