Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PaCuLi

kullanım sırası:
    1- bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#
    2-...50 ye 250 haftalık nar *123*1#
    3-...500 hediye haftalık nartopu *123*31#
    4-...300 dakika şebeke içi *123*11#
    5-...30 dakika her yöne aylık
    6-...pepsi 2009 kontör
    7-...2 saat şebeke içi hediye *123*3#aylık

teşekkür ederim.

ufak tefek yanlışlıklar yine var.

günlük, haftalık hediyeler bittikten sonra aylık hediyelere geçildiğinde;
    hattında 30 her yöne dakikan varsa ve turkceli arasan bile önce o düşüyor. (9 kasım nt kampanyası)
    sonrasını tam olarak hatırlayamıyorum fakat şöyle birşeydi.

aylık grup sıralaması
    30 her yöne dakika,
    300 dakika,
    sonra 2009,
    sonra 120 dakika.

• quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

merhaba
    arkadaşlar merak ettiğiniz cevabını bulamadığınız absürt konular ve sorunlarınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.

ben avea hattımı ikinci bi hat olarak turkcele taşıdım ve yarın itibariyle açılacak... diğer faturalı turkcel hattımda iphone küçük paket tarifesi var ve onu şirkette kullanıyorum... kontörlü kampüste bi hattım vardı ve onu kız arkadaşıma vericem... şimdi sorum şu kız arkadaşım kampüslü oluyor ve bende taşıdığım avea hattımı kız arkadaşımla en uygun konuşmak için hangi tarifeye geçmeliyim... yaşım 25 ten büyük ve öğrenci de değilim... bana nasıl bi yardımda bulunabilirsin...

??????????????????????????

• quote:

quote:

quote:

merhaba
    arkadaşlar merak ettiğiniz cevabını bulamadığınız absürt konular ve sorunlarınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.

ben avea hattımı ikinci bi hat olarak turkcele taşıdım ve yarın itibariyle açılacak... diğer faturalı turkcel hattımda iphone küçük paket tarifesi var ve onu şirkette kullanıyorum... kontörlü kampüste bi hattım vardı ve onu kız arkadaşıma vericem... şimdi sorum şu kız arkadaşım kampüslü oluyor ve bende taşıdığım avea hattımı kız arkadaşımla en uygun konuşmak için hangi tarifeye geçmeliyim... yaşım 25 ten büyük ve öğrenci de değilim... bana nasıl bi yardımda bulunabilirsin...

sende kampüslü olursan iyi olur.

eline bir adet 25 altı kimlik al.
    müşteri hizmetlrini ara. elindeki kimlik adına kayıtlı başka kampüslü hat yoksa kampüse geçebilirsin. bence bu yöntem çok basit. 1 hafta içinde birkaç tane hat kampüse geçirdim bu şekilde

• müşteri hizmetlerini aramaya gerek yok burda nasıl olsa kimlik kopyasını burdan yolla işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

quote:

quote:

merhaba

müşteri hizmetlrini ara. elindeki kimlik adına kayıtlı başka kampüslü hat yoksa kampüse geçebilirsin. bence bu yöntem çok basit. 1 hafta içinde birkaç tane hat kampüse geçirdim bu şekilde

bu şekilde yapılabildiğini bilmiyordum çok sağol kardeşim... şimdi geriye kaldı bi kimlik....

• resisim oluyor ama müşteri hizmetlerinden tarife değişikliği hat sahibi dışında yapılmıyor biliyorum yüzyüze kanaldan yapilabilir dediğin gibi
    diğer sorduğunda ise ayni mantık işte seninde sıraladığın gibi az hediye dakika yada kontörler ilk önce düşüyor.
    quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

• karantina kardeşim piri reisin dediği gibi 25 yaş altı birini bul al kimliğini daha önce onun adına kampüs yapılmamış olması lazım git bir extraya yada iletişim merkezine kampüs yapılır.
    quote:

quote:

quote:

merhaba

• quote:

termal sağol kardeşim zaten bizler en basit konularda hata yapıyoruz hata yaptığımıda kabul ettim zamanla kaynaşacaz sorun değil olur beyle şeyler piri reisin sorusunuda hemen cevaplıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: termal1

yaw bu elestileri bana da yapsaydınız bende alınırdım adamı yeni gorduk hemen ustune gittiniz
    hepsini bilmek zorunda degilki cunku onun yapılması gereken daha agır problemler oldugu için belki bunları takip etmek için vakti olmuyor

aslında gün yüzü görmemiş kampanyalar varsa çok çabuk kaynaşırız

• hemen burda yazarım ne demek ama bişey diyeyim size bazen bi kampanya çıkar bizden önce biri arar derki şöyle bir kampanya var aslı nedir biz deriz yok öyle bişey 1-2 saat sonra kampanyanın bilgisi bize yeni gelir :) yok sadece goldlara 5000 dk. şebeke içi çıktı yeni yenilikler olacak gibi yazarım burdan :)
    quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

quote:

termal sağol kardeşim zaten bizler en basit konularda hata yapıyoruz hata yaptığımıda kabul ettim zamanla kaynaşacaz sorun değil olur beyle şeyler piri reisin sorusunuda hemen cevaplıyorum
    quote:

yaw bu elestileri bana da yapsaydınız bende alınırdım adamı yeni gorduk hemen ustune gittiniz
    hepsini bilmek zorunda degilki cunku onun yapılması gereken daha agır problemler oldugu için belki bunları takip etmek için vakti olmuyor

aslında gün yüzü görmemiş kampanyalar varsa çok çabuk kaynaşırız

• vay vay forumun müdavinlerine bak. Arkadaş foruma yardımcı olmak için sorularınızı cevaplayayım demiş, siz nerdeyse adamı sözlerinizle dövüceksiniz. Anlayamıyorum forumun işleyişini. Çok şaşırdım.
  • Arkadaşlar sorumu yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sorum şu:Görüşmek istemediğim telefonları nasıl engelleyebilirim.
  • quote:

resisim oluyor ama müşteri hizmetlerinden tarife değişikliği hat sahibi dışında yapılmıyor biliyorum yüzyüze kanaldan yapilabilir dediğin gibi

hocam bizde imkansız diye birşey yoktur,

yaptığım tarife değişikliklerinden örnekler vereyim,

17 aralıkta bizbize tarifesindeydim.
    sabah turkcell extraya bir arkadaşımın kimlik fotokopisini verdim, beni kampüs yapın dedim. hemen yaptılar,
    ama bişeyi unutmuşum, 16 aralıkta bu hattıma gold üyeniz olabilmek için, banka üzerinden, her ayın 17 sinde 500 kontör düzenli yükleme talimatı vermiştim ve kontörün yüklenmesine dakikalar vardı,
    extradan çıkıp yolda giderken yüklemenin yapılacağı ve 125 konbara kontörün havaya uçacağı aklıma geldi.
    kullandığım bu hat bir kızın adına kayıtlı ve kızın kimlik bilgilerini ezbere biliyorum, hemen müşteri hizmetlerini aradım, beni hemen kampüsten bizbizeye geçirirseniz 500 kontör yükleyeceğim, geçirmezseniz yüklemeyeceğim dedim, ayda bir sefer falan demeye başladı, siz bilirsiniz o zaman yüklemeyeceğim dedim, sonra insiyatifini kullanarak beni bizbize yaptı. birkaç dakika sonrada 500 kontörüm yüklendi ve 125 de konbaraya geldi. ertesi günde gold oldum.

kampüse geçişlerin 4440535 üzerindende yapılabilirliğin başlaması üzerine
    geçen hafta, aynı bu hat için işyerinden 18 yaşındaki bir kızın kimliğini elime aldım, müşteri hizmetlerini aradım, ben sevda, kampüse geçmek istiyorum dedim, temsilci önce sevda bey mi diyeyim, sevda hanım mı diyeyim diye şaşırdı, biraz afalladı ama sonra vazgeçmiş olacak ki görüşme boyunca hiç adımı zikretmedi, verdiğim tüm bilgiler doğru olduğu için beni kampüse kayıt yaptı,

yani arkadaşımızın hiç turkcell extraya gitmesine gerek yok, müşteri hizmetlerini arayarak yaptırabilir, ve bu gerçekten bana göre çok basit,

• quote:

Orjinalden alıntı piri reis

kampüse geçişlerin 4440535 üzerindende yapılabilirliğin başlaması üzerine
    geçen hafta, aynı bu hat için işyerinden 18 yaşındaki bir kızın kimliğini elime aldım, müşteri hizmetlerini aradım, ben sevda, kampüse geçmek istiyorum dedim, temsilci önce sevda bey mi diyeyim, sevda hanım mı diyeyim diye şaşırdı, biraz afalladı ama sonra vazgeçmiş olacak ki görüşme boyunca hiç adımı zikretmedi, verdiğim tüm bilgiler doğru olduğu için beni kampüse kayıt yaptı,

yani arkadaşımızın hiç turkcell extraya gitmesine gerek yok, müşteri hizmetlerini arayarak yaptırabilir, ve bu gerçekten bana göre çok basit,

sizin hat o kızın adına mı kayıtlı ? eger hattınız sizin adınıza kayıtlı olup 18 yasındaki kızın kimligiyle kampus yapmıyorlar. cunku ben denedim cok da ısrar ettim eger hat 25 yas altı kişinin adına kayıtlıysa yaparlar..eger sizin adına kayıtlı olup baska kimlik ile yapılırsa kabul etmezler..

ha tabiki de soyle dusunelim siz 18 yasında ki sevdasınız ve bu hat bi akrabamın adına kayıtlı ama hattı ben kullanıyorum dediyseniz onlara yutturursunuz
    buda piri hocamızın taktiği olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 19 Şubat 2009; 8:28:47 >

• quote:

16 aralıkta bu hattıma gold üyeniz olabilmek için, banka üzerinden, her ayın 17 sinde 500 kontör düzenli yükleme talimatı vermiştim ve kontörün yüklenmesine dakikalar vardı,

hocam gold hazırkart olmak ne işe yararki ? yada nasıl oluyorki?
  • quote:

quote:

16 aralıkta bu hattıma gold üyeniz olabilmek için, banka üzerinden, her ayın 17 sinde 500 kontör düzenli yükleme talimatı vermiştim ve kontörün yüklenmesine dakikalar vardı,

hocam gold hazırkart olmak ne işe yararki ? yada nasıl oluyorki?

benden duymuş olma, hazır kartta gold olmak,
    ayda 1500 kontör transfer etmeye ve ücretsiz müşteri hizmetlerini aramaya yarar.
    çok güzel bir duygu

banka üzerinden 500 kontör düzenli yükleme talimatı vermelisin. böylelikle gold olduğunda transfer limitin 500e çıkıyor.

ayda 2 seferde numara değiştirme yaptınmı 1500 transfer yapabilirsin.

quote:

sizin hat o kızın adına mı kayıtlı ? eger hattınız sizin adınıza kayıtlı olup 18 yasındaki kızın kimligiyle kampus yapmıyorlar. cunku ben denedim cok da ısrar ettim eger hat 25 yas altı kişinin adına kayıtlıysa yaparlar..eger sizin adına kayıtlı olup baska kimlik ile yapılırsa kabul etmezler..

ha tabiki de soyle dusunelim siz 18 yasında ki sevdasınız ve bu hat bi akrabamın adına kayıtlı ama hattı ben kullanıyorum dediyseniz onlara yutturursunuz
    buda piri hocamızın taktiği olsa gere

hat 30 yaşındaki başka bir kızın adına kayıtlı. içinde 5.800 kontör var.
    kampüs için kullandığım sevda isimli kız 17 yaşında falan.

• hmmm transferciler icin guzel uygulama ama ben biraktım bu işleri

gerci 8 hattımda toplam 6000 kontor daha var onları da bitireyim...
  • Transferciler için iyi ama o kadar zahmete değermi bilmem..

Zatn 8,25 ye alıyorum 50 kontörü..

Şuanki işte 40 lira 250 kontör gelişi desek 40/250 =0,16

016*54 =8,64 yapıyor..

0,15 bile olsa 8,1 ediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Transferciler için iyi ama o kadar zahmete değermi bilmem..

Zatn 8,25 ye alıyorum 50 kontörü..

Şuanki işte 40 lira 250 kontör gelişi desek 40/250 =0,16

016*54 =8,64 yapıyor..

0,15 bile olsa 8,1 ediyor..

toptan transferciler 1000+300 yüklediği için çok ucuza geliyor.
    kampanyalardan kazandığım kontörler bitince bende 1000+300 yüklemeye tekrar başlayacağım.
  • 1000 yüklemek sorun değilde hocam, bunu nasıl servis edeceğiz..

Yukarda dediğin yöntemlemi

Öyle ise ucuza geliyor haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

1000 yüklemek sorun değilde hocam, bunu nasıl servis edeceğiz..

Yukarda dediğin yöntemlemi

Öyle ise ucuza geliyor haklısın

evet biraz zor oluyor, kafa yoruyor. fakat benim müşterilerim zaten az olduğu ve belirli kişiler olduğu için fazla
    şikayetçi olmuyorum halimden.

satıştan sonra geriye kalan hediyeler ve küçük kar miktarı bana yetiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.