Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3000 sms ilgili olarak bu soruya cevap veremem çünki hattınızın incelenmesi gerekir. müşteri hizmetlerini aramalısınız.
  • BUNGEE20 kardeşim ve formu okuyan herkesten özür dilerim bungee20 kardeşimin çok emin olduğundan bilgi kaynağından kontrol kendim ettim bungee20 kardeşim haklı çıkmış aynen kopyalıyorum

Hazır Kart’tan Faturalı hatta geçtikten sonra yeni tesis vergisi ödemeyeceksiniz.

ben yanlış bilgi verdim özür diler düzeltirim.
  • hakkımdaki iddiaların cevabını akşam vereceğim, kampüste nar olmazmış, hemde öyle bir olurki kralını yaparım.

akşam soruma 1-2 madde daha ilave edip tekrar soracağım.

bana verdiğiniz cevap yanlış

• hakkımdaki iddiaların cevabını akşam vereceğim, kampüste nar olmazmış, hemde öyle bir olurki kralını yaparım.

piri reis kardeşim hakkında bi iddaa bulunan yok kampüscell tarifesini kullanıyorsan 50kontör karşılığında 1 haftalık 250 kontör alınmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaCuLi

hakkımdaki iddiaların cevabını akşam vereceğim, kampüste nar olmazmış, hemde öyle bir olurki kralını yaparım.

piri reis kardeşim hakkında bi iddaa bulunan yok kampüscell tarifesini kullanıyorsan 50kontör karşılığında 1 haftalık 250 kontör alınmaz.

@piri reis der ki,ben önce nar alabileceğim bir tarifeden 50 kontöre 250 kontör alırım... sonra kampuscell'e geçerim,narlarımı da 1 hafta kullanırım... bir nevi katakulliye getiriyor turkcell'i aslında kampuscell'e geçerken diğer tarifeden kazanılan narlar silinmeli.

• ayni zamanda ayda bir defa tarife değişikliği yapıldığınıda düşünürsek çokta faydalı bir durum değil bu
  • Sayın Murat Türk Müşteri Temsilcilerinin hepsi de sizin gibiyse eğer Turkcell'de durum gerçekten içler acısı. Başta demek istediğimi tekrarlıyorum.

DonanımHaber'de bulunan üyeler ( piri.reis ve Bungee20 ) Müşteri Hizmetlerinden de sağlam ve doğru bilgi veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaCuLi

hakkımdaki iddiaların cevabını akşam vereceğim, kampüste nar olmazmış, hemde öyle bir olurki kralını yaparım.

neden olmazmış online işlem merkezine gir tarifelere tıkla hemen orada 50 kontor karsılında 250 almak istiyormusunuz diyor bi bak

• ayda 1 sefer taride değiştirilir demeyi artık unuturmusun.

ben haftada 3 tarife değiştirdim.
    inanmıyorsan numaramı vereyim sistemlerden incele.

17 aralık günü
    bizbize tarifesinde iken, kimlik fotokopisi ile kampüse geçtim
    sonra müşteri hizmetlerini aradım beni kampüsten, tekrar bizbizeye geçirin, işlemi yaparsanız kontör y6ükleyeceğim dedim. bizbizeye geçtim.
    24 aralık günü müşteri hizmetlerini tekrar aradım beni süper tarife yaparsanız kontör yükleyeceğim dedim ve süper tarifeyede geçtim.

bizbize-kampüs
    kampüs - bizbize
    bizbize-süper tarife

bunları 1 haftada tek hat ile yaptım.
    not. hat şu an itibariyle yine kampüs tarifesinde.
  • evet der 50 kontöre 250 almak istermisiniz. diye almayı dene alabilecekmisin bakalım.

tksharmely
    arkadaşım hata olabilir hatamızı düzeltik sezarın hakkını sezara verdik ve en başta dedimki bildiklerimle övünmüyorum neyse uzatmanın manası yok
  • soruma ilave yaparak tekrar soruyorum.

ilk soruyu anlamak istemediniz.
    başka yönlere çektiniz.
    ilkini 1 dakikada hazırlamıştım.
    sizi zor durumda bırakmak gibi bir niyetim yoktu.

soruyu başka yönlere çekmek yerine cevap vermenizi rica ediyorum.
    eğer hediye kontörleri nerden kazandığımı merak ediyorsanız bunu ayrıca cevaplayabilirim.

8 kasımda numara taşıma başvurusu yapılır. (6x30dk. her yöne için)
    13 kasımda hat açılır 30 dakika hatta yüklenir. her ayın 13 ünde 30 dk.yüklenir.
    on saat kampanyasına kayıt olunur.
    12 ocakta YUKLE KAZAN yazıp 2733 e yolladım.
    19 ocakta pepsiden şebeke içi aylık 2009 kontör kazanılır *123*4#
    20 ocakta tonlakazandan 90 kontör kazanılır *123*4#
    8 şubatta 50 ye 250 haftalık nar aldım *123*1#
    9 şubatta 150 yükledim.
    150 hediye aylık yukle kazandan geldi *123*4#
    500 hediye haftalık nartopu geldi *123*31#
    300 dakika şebeke içi on saat kampanyasından geldi *123*11#
    10 şubattata kampüse geçtim
    150 yükledim
    2 saat hediye geldi *123*3#
    evet yazıp 3322 ye yollayıp 1 günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör aldım. *123*10#

kısaca, aşağıdaki hediyeler hattımda varken, bir turkceli aradığımda kullanım sırası nasıldır.
    şebeke içi aylık 2009 kontör + tonlakazandan 90 kontör + yukle kazan 150 kontör = 2249 kontör *123*4#
    50 ye 250 haftalık nar *123*1#
    500 hediye haftalık nartopu *123*31#
    300 dakika şebeke içi *123*11#
    2 saat şebeke içi hediye *123*3#
    Bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#
    30 dakika her yöne

kullanım sırası:
    1- bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#
    2-...
    3-...
    4-...
    5-...
    6-...
    7-...

lütfen noktalı yerleri doldurunuz.

not:üç yanlış bir doğruyu götürüyor.

• özür dilerim. Bişey daha soracağımda gene ortalığın karışmasından korkuyorum. Turkcell değilde avea yada vodafone'ye geçsem. Aynı şekilde 31 tl'lik vergiden kaçarmıyım?
  • Bence Turkcell'de çalıştığını belli eden kişi detaylı olarak forumdaki yazıları okumuyor göz ucuyla bakıp geçiyor.
    İncelese belki yardımcı olabilir diye düşünüyordum, vergi konusunda hata yaptığını görünce benim de Gold Temsilcilere karşı görüşüm değişti.

Yazık günah..

Bu ülkede hat kapama belgesi diye birşey olmadığını söyleyen bayilere, kabul etmeyenlere, alınacak evrakları bilmeyenlere, her işlemde kimlik isteyen gereksiz mantığa,..

düzensiz olan herşeye, bir kez daha diyorum!

2. kez edit: Kişisel olarak temsilci arkadaşımıza yönelik bir fikir belirtmek değildir bu eleştirim, konu yanlış bilgi aktarılması. Emin değilseler bilmiyorum niye demiyorlar ya, kimse kızmaz herhalde; "bilmiyorum" kelimesini kullanmak yasak mı ki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 18 Şubat 2009; 18:47:23 >

• Paculi kardeş sen alınma. Burada kimseyi suçlamak istemiyorum. Fakat bir ara vodafone 250 kontor yükleyene telefon veriyordu. ben yukledim telefon kazandınız mesajı geldi bana. Bende bayiye gittim. Telefon nasıl? ne zaman gelir diye? sordum. pişman oldum. adam çıkın gidin ya saçmalamayın diye kibarca kovdu bizi dukkanından. aradığım müşteri hizmetleri bile bilmiyordu. inanmayana ses kayıdını amr olarak yollayabilirim. Bungee20 çok haklısın. Vasıfsız insanlar çok. Herkes üstüne düşenle ilgilense ne güzel olur :D
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Siz hattı aldınız. Olay bitti. O hat sizin. Bir hat kapanmadıkça tekrar ilk açılış vergisi vermez.

Zaten kimin haklı olduğu belli oldu. Benim işim belli gücüm belli (bırakın müşteri hizmetlerinde çalışmayı, binalarının yakınından geçmişliğim yoktur), müşteri hizmetleri çalışanı bile yanlış bilgi verebiliyorsa, Türkiye'de bir şeylerin yanlış gittiği su götürmez bir gerçektir.

quote:

Orjinalden alıntı: muratcool

özür dilerim. Bişey daha soracağımda gene ortalığın karışmasından korkuyorum. Turkcell değilde avea yada vodafone'ye geçsem. Aynı şekilde 31 tl'lik vergiden kaçarmıyım?

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

soruma ilave yaparak tekrar soruyorum.

başka yönlere çektiniz.

eğer hediye kontörleri nerden kazandığımı merak ediyorsanız bunu ayrıca cevaplayabilirim.

amacınız zor durumda bırakmak değilse ve bu sitede bungee 20 ile uzman olarak değerlendirildiğinize göre sorduğunuz soruyu siz cevaplasanız da bizler de öğrensek... cevabını bilmediğiniz bir soruyu sormadınız heralde verilen cevapları beğenmediğinize göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegama -- 18 Şubat 2009; 18:48:10 >
  • EVIS yaz 5080'e gönder evi işi ayda 1 saat sınırla 25 kontor'e ara nasıl bir kampanya???
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

soruma ilave yaparak tekrar soruyorum.

başka yönlere çektiniz.

8 kasımda numara taşıma başvurusu yapılır. (6x30dk. her yöne için)
    13 kasımda hat açılır 30 dakika hatta yüklenir. her ayın 13 ünde 30 dk.yüklenir.
    on saat kampanyasına kayıt olunur.
    12 ocakta YUKLE KAZAN yazıp 2733 e yolladım.
    19 ocakta pepsiden şebeke içi aylık 2009 kontör kazanılır *123*4#
    20 ocakta tonlakazandan 90 kontör kazanılır *123*4#
    8 şubatta 50 ye 250 haftalık nar aldım *123*1#
    9 şubatta 150 yükledim.
    150 hediye aylık yukle kazandan geldi *123*4#
    500 hediye haftalık nartopu geldi *123*31#
    300 dakika şebeke içi on saat kampanyasından geldi *123*11#
    10 şubattata kampüse geçtim
    150 yükledim
    2 saat hediye geldi *123*3#
    evet yazıp 3322 ye yollayıp 1 günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör aldım. *123*10#

kısaca, aşağıdaki hediyeler hattımda varken, bir turkceli aradığımda kullanım sırası nasıldır.
    şebeke içi aylık 2009 kontör + tonlakazandan 90 kontör + yukle kazan 150 kontör = 2249 kontör *123*4#
    50 ye 250 haftalık nar *123*1#
    500 hediye haftalık nartopu *123*31#
    300 dakika şebeke içi *123*11#
    2 saat şebeke içi hediye *123*3#
    Bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#
    30 dakika her yöne

kullanım sırası:
    1- bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#
    2-...
    3-...
    4-...
    5-...
    6-...
    7-...

lütfen noktalı yerleri doldurunuz.

not:üç yanlış bir doğruyu götürüyor.

@piri.reis
    Bunu çözebilecek bir GSM altyapısının olduğunu sanmıyorum. En erken 2020'de...

Benim sorumda yukarda sorulmuş olan bir soruya benzer esasında fakat sıralaması farklı.
    Faturalı hattan kontörlüye ordan tekrar faturalıya geçtiği vakit vergi verilmiyormuş.
    Peki direk sıfır alınan kontörlü bir hattan faturalı hatta geçişte vergi alınıyor mu? (Esasında alınsa bile ilk kez alınan faturalı hatlarda olduğu gibi bu verginin Turkcell tarafından karşılanması gerekiyor.)

• Teşekkürler @bungee20
  • Benim hazır kart hattımı telefoncudan aldıgımda telefoncu hattı kendi adına yapmış. Benden kimlik vs istemedi. Ben 17 yaşındayım. 18 den sonrası oluyor sanırım. ben online işlemlerden hattı kendi üzerime yaptım. Şimdi nasıl Kampus tarifesine geçebilirim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Benim hazır kart hattımı telefoncudan aldıgımda telefoncu hattı kendi adına yapmış. Benden kimlik vs istemedi. Ben 17 yaşındayım. 18 den sonrası oluyor sanırım. ben online işlemlerden hattı kendi üzerime yaptım. Şimdi nasıl Kampus tarifesine geçebilirim acaba?

Online işlemlerden hattı kendi üzerinize alamazsınız. Bunun için 26-28TL civarı bir ücret ödemek gerekiyor şimdilik.. Bir süre sonra bu istenen tutar kalkacak ama.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.