Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın üstüne bu kadar gidilir mi yaa :) Kaçtı gitti bir daha gelir mi :) Siz ikiniz süper bir ikilisiniz bilal abi ve Bungee abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Adamın üstüne bu kadar gidilir mi yaa :) Kaçtı gitti bir daha gelir mi :) Siz ikiniz süper bir ikilisiniz bilal abi ve Bungee abi

adam bana aylık 300 kontörü nerden buldun diyor.
    kampüste nar olmaz diyor

bunları bana soruyor.
  • yaw bu elestileri bana da yapsaydınız bende alınırdım adamı yeni gorduk hemen ustune gittiniz
    hepsini bilmek zorunda degilki cunku onun yapılması gereken daha agır problemler oldugu için belki bunları takip etmek için vakti olmuyor
  • kontörlü hattımı turkcell faturalıya geçirirsem;
    1) hattın içindeki normal kontörler
    2) tonlakazan mevcut kontörleri, ve yüklenecek kontörler
    3) arkadaşını öner kampanyası 1000kontör/dak. hediyesi
    4) numara taşımadan 6 ay boyunca her yöne 30 dak. hediyesi..

arkadaşlar,
    bu 4 maddede belirttiğim durumlardan hangilerini faturalı hattımla da kullanabilirim..

cevap veren herkese teşekkürLErimi sunuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: termal1

yaw bu elestileri bana da yapsaydınız bende alınırdım adamı yeni gorduk hemen ustune gittiniz
    hepsini bilmek zorunda degilki cunku onun yapılması gereken daha agır problemler oldugu için belki bunları takip etmek için vakti olmuyor

ben üstüne gitmedim hocam.
    konuyu gördüğümde aşağılardaydı.
    hemen aklıma gelen şeyi sordum.
    ben bişey sormamış olsam bişey yazan olmayacaktı, ertesi gün siteye girip, sıfır cevaplı konu görünce belki üzülecekti.
    şimdi konu 2 sayfa oldu. 101 cevap ve 1000 gösterim var.
    bazı kampanyalar bile bu kadar ilgi görmeyebiliyor.
    bence sevinmeli.

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

ayda 1 sefer taride değiştirilir demeyi artık unuturmusun.

ben haftada 3 tarife değiştirdim.
    inanmıyorsan numaramı vereyim sistemlerden incele.

17 aralık günü
    bizbize tarifesinde iken, kimlik fotokopisi ile kampüse geçtim
    sonra müşteri hizmetlerini aradım beni kampüsten, tekrar bizbizeye geçirin, işlemi yaparsanız kontör y6ükleyeceğim dedim. bizbizeye geçtim.
    24 aralık günü müşteri hizmetlerini tekrar aradım beni süper tarife yaparsanız kontör yükleyeceğim dedim ve süper tarifeyede geçti

kim ogrense haftada 3 tarife degistirdigini.. yazılacak cumlesi kalmaz..

• quote:

quote:

yaw bu elestileri bana da yapsaydınız bende alınırdım adamı yeni gorduk hemen ustune gittiniz

ben üstüne gitmedim hocam.
    konuyu gördüğümde aşağılardaydı.
    hemen aklıma gelen şeyi sordum.
    ben bişey sormamış olsam bişey yazan olmayacaktı, ertesi gün siteye girip, sıfır cevaplı konu görünce belki üzülecekti.
    şimdi konu 2 sayfa oldu. 101 cevap ve 1000 gösterim var.
    bazı kampanyalar bile bu kadar ilgi görmeyebiliyor.
    bence sevinmeli.

Abi çok kötüsün yaaa Adamı madara ettin bir de dalge geçiyorsun

• 0532 li yeni bir hattım ile vergi bizden ve haftada 2 gün bedava kampanyasına katılmıştım. Hattımı 1 ay önce kontörlüye çevirmek için vergi bizden ve haftada 2 gün bedava kampanyasını iptal ettirdim.Bu iptallerden dolayı haftada 2 gün bedava için ödeme yapmadım ( turkcell hazırkart olarak dewam ettığim için ) vergi bizden iptali için 30TL küsür bi ödedim.Bugün extraya gittim kontörlüden faturalıya dönmek istediğimim söyledim vergi bizden kampanyasına katılarak 30 küsürlük vergiyi ödemeyeceğimi söyledi.şimdi benim sorularım:

1) Hattımda bulunan 500 kontörü başka bi hatta devredemez miyim?
    2) Hattımı faturalıya çevirdiğimde 2 gün bedava kampanyasından yararlanabilir miyim?
    3) Yarın hattımı faturalıya çevirdiğimde cayma bedelli kampanyaya katılabilir miyim?
    4) Hazır karttan faturtalıya geçiş için herhangi bi kampanya var mı? Varsa cayma bedelli kampanya ile birlikte kullanabilir miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

1) Hayır, hattınızın transfer limiti dahilinde aktarım yapabilirsiniz.

2) 2 gün bedava kampanyası katılım sınırı doldu.

3) Evet.

4) Her yöne 15 kuruş kampanyası, Evet.

5) Kontörlü hattan faturalı hatta geçişte vergi ödemezsiniz. Verginiz bizden kampanyasına katılmanıza gerek yoktur.

quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

0532 li yeni bir hattım ile vergi bizden ve haftada 2 gün bedava kampanyasına katılmıştım. Hattımı 1 ay önce kontörlüye çevirmek için vergi bizden ve haftada 2 gün bedava kampanyasını iptal ettirdim.Bu iptallerden dolayı haftada 2 gün bedava için ödeme yapmadım ( turkcell hazırkart olarak dewam ettığim için ) vergi bizden iptali için 30TL küsür bi ödedim.Bugün extraya gittim kontörlüden faturalıya dönmek istediğimim söyledim vergi bizden kampanyasına katılarak 30 küsürlük vergiyi ödemeyeceğimi söyledi.şimdi benim sorularım:

1) Hattımda bulunan 500 kontörü başka bi hatta devredemez miyim?
    2) Hattımı faturalıya çevirdiğimde 2 gün bedava kampanyasından yararlanabilir miyim?
    3) Yarın hattımı faturalıya çevirdiğimde cayma bedelli kampanyaya katılabilir miyim?
    4) Hazır karttan faturtalıya geçiş için herhangi bi kampanya var mı? Varsa cayma bedelli kampanya ile birlikte kullanabilir miyim?

turkcell extrada bugün bana yeniden vergi bizden kampanyasına katılırsın demişlerdi ama eminim sen daha fazla bilgiye sahipsin yarın onlara bu bilgiyi iletirim cevaplar için teşekkür ederim. Birde şu her yöne 15 kuruş olayını tarifem kampus ve cayma bedelli kampanyadayken kullanabilicem mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: omegama

quote:

soruma ilave yaparak tekrar soruyorum.

ilk soruyu anlamak istemediniz.
    başka yönlere çektiniz.
    ilkini 1 dakikada hazırlamıştım.
    sizi zor durumda bırakmak gibi bir niyetim yoktu.

soruyu başka yönlere çekmek yerine cevap vermenizi rica ediyorum.
    eğer hediye kontörleri nerden kazandığımı merak ediyorsanız bunu ayrıca cevaplayabilirim.

amacınız zor durumda bırakmak değilse ve bu sitede bungee 20 ile uzman olarak değerlendirildiğinize göre sorduğunuz soruyu siz cevaplasanız da bizler de öğrensek... cevabını bilmediğiniz bir soruyu sormadınız heralde verilen cevapları beğenmediğinize göre...

uzman değilim. arkadaşın açtığı konuya istinaden kafama takılan bir soruyu sormak istedim.
    cevabı tam olarak bilsem zaten sormazdım.
    çünkü çok zor bi soru.
    cevapları neden beğenmediğime gelince, şıkların ilk birkaç maddesini, ve bazılarının hangisinden sonra geldiğini kesin olarak bildiğim için hemen müdahale ediyorum.
    şu ana kadar verilen cevapların hiçbiri beni tatmin etmedi.

eğer bilmiyorsa bilmiyorum desin, bilmemek ayıp değildir, öğrenmemek ayıptır.

quote:

merhaba
    arkadaşlar merak ettiğiniz cevabını bulamadığınız absürt konular ve sorunlarınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 18 Şubat 2009; 21:04:37 >

• yardım ettiğin için çok teşekkür ederim son sorum şu şimdi

1. seçenek: Kampüs ve cayma bedelli
    2. seçenek: Bizbize (sadece ve sadece bizbize tarifesindeki aboneler 15 kuruş kampanyasına katılabilir.) + her yöne 15 kuruş + cayma bedelli.

bu 2 seçenekten önce 2. sini seçsem her yöne 15 kuruş olayı 6 aymış sanırım 6 ay sonra kampus tarifesine dönebilirim değil mi?
  • quote:

6 ay sonra da kampüs için gerekli şartları* taşıyorsanız, geçebilirsiniz.

* 25 yaşından küçük olmak yada 25 yaşından büyük ve öğrenci olmak, üzerine başka bir kampüslü hat bulunmamak.

quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

yardım ettiğin için çok teşekkür ederim son sorum şu şimdi

2. seçenek: Bizbize (sadece ve sadece bizbize tarifesindeki aboneler 15 kuruş kampanyasına katılabilir.) + her yöne 15 kuruş + cayma bedelli.

bu 2 seçenekten önce 2. sini seçsem her yöne 15 kuruş olayı 6 aymış sanırım 6 ay sonra kampus tarifesine dönebilirim değil mi?

tamam seni baya bi yordum çok saol çok teşekkür ederim...

• adam sinirini arkadaşlarından çıkartıcak şimdi siz napıyosunuz her kontür yüklicem diyenin tarifesini değiştiriyomusunuz diye.sizin yüzünüzden rezil oldum allah cezanızı versin falan
  • quote:

Turkcell kesin adam tuttu beni delirtmek için.

Kardeşim sen onları bana yönlendir, bütün sinirimi çıkartayım onlardan.

Kontörlü hattan faturalı hatlara geçişte kesinlikle ilk açılış vergisi (31.1 TL) ödenmez. Ödenmeyeceği için de verginiz bizden kampanyasına katılmanıza gerek yoktur ki zaten katılamazsınız. (faturalı hatta geçtiğinizde mesaj atın, olumsuz cevap dönecektir.)

Peki ben de birşey sorayım. Yeni hat alanlar cayma bedelli kampanyasına başvursa da yinede verginiz bizdene başvurmalı mı yoksa gerek kalmıyor mu?

• hazır konu açılmışken bu vergi bi seferde mi alınıyo, yoksa 12 aya bölme gibi bişeyler duymustum bu vergidemi geçerli bu taksitlendirme
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaCuLi

merhaba
    arkadaşlar merak ettiğiniz cevabını bulamadığınız absürt konular ve sorunlarınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.

ben avea hattımı ikinci bi hat olarak turkcele taşıdım ve yarın itibariyle açılacak... diğer faturalı turkcel hattımda iphone küçük paket tarifesi var ve onu şirkette kullanıyorum... kontörlü kampüste bi hattım vardı ve onu kız arkadaşıma vericem... şimdi sorum şu kız arkadaşım kampüslü oluyor ve bende taşıdığım avea hattımı kız arkadaşımla en uygun konuşmak için hangi tarifeye geçmeliyim... yaşım 25 ten büyük ve öğrenci de değilim... bana nasıl bi yardımda bulunabilirsin...
  • turkcell faturalaı hat sahıbıyım bir ara şöyle bir uygulama vardı. hattını bir numaraya yönlendirme yapıyordun arayan kişi ulaşılamıyor anonsu alıyordu fakat arayan kişinin numarası telefonda çıkıyor yada kısa mesaj geliyordu böyle bir uygulama devam ediyormu ve hangi numaraya yönlendirmek gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim..
  • quote:

KimAramış�ı telefonum açık olduğu durumlarda da kullanabilir miyim?

Telefonunuzun Yönlendirme menüsünden, hattınızı, istenen koşul için (Meşgul, Cevapsız ve Tüm Aramalar için) 7585 'e yönlendirebilirsiniz.

Telefonunuzu Tüm Aramalar koşulu için 7585 'e yönlendirdiğinizde, telefonunuz açık olmasına rağmen sizi arayanlar kapalı anonsu duyar.
    Meşgul koşulu için yönlendirme yaptığınız durumlarda sizi arayanlar telefonunuz meşgulse kapalı anonsu duyar.
    Cevapsız koşulu için yapılan yönlendirmelerde ise arayan kişi telefona cevap verilmediği zaman kapalı anonsunu duyar.
    Her koşulda arama detay bilgileri size anlık olarak kısa mesajla gönderilir. 7585'e yaptığınız yönlendirmeden dolayı ücret ödemezsiniz, ancak size iletilen ve arama detaylarını içeren her kısa mesaj 1 SMS/2 kontör olarak ücretlendirilir.

quote:

Orjinalden alıntı: abdbilgin

turkcell faturalaı hat sahıbıyım bir ara şöyle bir uygulama vardı. hattını bir numaraya yönlendirme yapıyordun arayan kişi ulaşılamıyor anonsu alıyordu fakat arayan kişinin numarası telefonda çıkıyor yada kısa mesaj geliyordu böyle bir uygulama devam ediyormu ve hangi numaraya yönlendirmek gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim..

çok teşekkürler

• termal sağol kardeşim zaten bizler en basit konularda hata yapıyoruz hata yaptığımıda kabul ettim zamanla kaynaşacaz sorun değil olur beyle şeyler piri reisin sorusunuda hemen cevaplıyorum
    quote:

• piri resi kardeşim sorduğun soruya cevap şudur kısaca dallanıp budaklandırmaya gerek yok istersen 1milyon değişik kampanyadan kazandığın kontör ve dakikalar olsun ilk önce günlük verilen dakikaları kullanırsın sonra haftalık daha sonra aylık verilen hediyeleri kullanırsın. eğerki iki veye üç tane haftalık değişik kampanyan varsa hattını ilk önce tanımlanan kampanya dakikaları düşer eğer bu kampanyalar ayni anda tanımlandı ise hediye miktarı az olandan düşmeye başlar. mesala 2009 kontör / 500 dakika hediyesinin geçerliliği yüklendiği tarihten itibaren 31 gündür.
    bunula nartopu karşılaştırırsak nartopuda 1 haftalık olduğu için önce nartopundan düşer. bu örnekle sıralamayı yapıyorum.

kullanım sırası:
    1- bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#
    2-...50 ye 250 haftalık nar *123*1#
    3-...500 hediye haftalık nartopu *123*31#
    4-...300 dakika şebeke içi *123*11#
    5-...30 dakika her yöne aylık
    6-...pepsi 2009 kontör
    7-...2 saat şebeke içi hediye *123*3#aylık
    not: 2ve 3 maddedeki kampanyalar hatta ilk önce tanımlama olandan düşer ayni anda tanımlama mümkün değil ama tanımlandığını düşünürsek 2den önce düşer çünki 3 500hediye var 2 de 250 önce az hediye kontörden düşer. 5ve 6 da aralarında ayni şekilde sıralanır 2 saat kampüs tarife dakikaları olduğundan en son kullanırsınız. piri reis kardeşim ben ilk sorduğunu açıkçası çok iyi anlamadım ama bu şekilde sorman daha kolay oldu bende çok şey bildiğimi idda etmiyorum. sizinde bilgilerinize hayran oldum benden daha iyi biliyorsunuz diye bilirim. ayrıca gold müşteriler ücret farkı vermeden 5000 dakika şebeke içine bedava kampanya çıktı bugün 6 aylığına bilginiz olsun

quote:

soruma ilave yaparak tekrar soruyorum.

ilk soruyu anlamak istemediniz.
    başka yönlere çektiniz.
    ilkini 1 dakikada hazırlamıştım.
    sizi zor durumda bırakmak gibi bir niyetim yoktu.

soruyu başka yönlere çekmek yerine cevap vermenizi rica ediyorum.
    eğer hediye kontörleri nerden kazandığımı merak ediyorsanız bunu ayrıca cevaplayabilirim.

8 kasımda numara taşıma başvurusu yapılır. (6x30dk. her yöne için)
    13 kasımda hat açılır 30 dakika hatta yüklenir. her ayın 13 ünde 30 dk.yüklenir.
    on saat kampanyasına kayıt olunur.
    12 ocakta YUKLE KAZAN yazıp 2733 e yolladım.
    19 ocakta pepsiden şebeke içi aylık 2009 kontör kazanılır *123*4#
    20 ocakta tonlakazandan 90 kontör kazanılır *123*4#
    8 şubatta 50 ye 250 haftalık nar aldım *123*1#
    9 şubatta 150 yükledim.
    150 hediye aylık yukle kazandan geldi *123*4#
    500 hediye haftalık nartopu geldi *123*31#
    300 dakika şebeke içi on saat kampanyasından geldi *123*11#
    10 şubattata kampüse geçtim
    150 yükledim
    2 saat hediye geldi *123*3#
    evet yazıp 3322 ye yollayıp 1 günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör aldım. *123*10#

kısaca, aşağıdaki hediyeler hattımda varken, bir turkceli aradığımda kullanım sırası nasıldır.
    şebeke içi aylık 2009 kontör + tonlakazandan 90 kontör + yukle kazan 150 kontör = 2249 kontör *123*4#
    50 ye 250 haftalık nar *123*1#
    500 hediye haftalık nartopu *123*31#
    300 dakika şebeke içi *123*11# aylık
    2 saat şebeke içi hediye *123*3#aylık
    Bir günlük şebeke içi 25 kontöre 250 kontör *123*10#günlük
    30 dakika her yöne aylık

lütfen noktalı yerleri doldurunuz.

not:üç yanlış bir doğruyu götürüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.