Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım turkcell direk olarak sistemden sana gelen aramaların bir kısmını yada birini engelleyemiyor. ancak bazı cihazların bu yönde özelliği vardır. telefonun özelliği varsa engeleyebilirsin. buda şöyle oluyor. kişi seni aradığında çağrı yaptığını sanıyor ama senin telefon çalmıyor. telefonun bu yönde bir özelliği varmı kontrol edermisiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: emekli1961

Arkadaşlar sorumu yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sorum şu:Görüşmek istemediğim telefonları nasıl engelleyebilirim.
  • Sayın Murat Türk göreve başlamış :) Günaydın Murat bey. Nasılsınız bugün?

Murat Bey ben sizinle görüşmek istiyorum. Acaba böyle bir imkan var mı Turkcell Müşteri Temsilcisi olarak ?
  • günaydın tşk ederim siz nasılsız anlamadım nasıl görüşmek istiyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Sayın Murat Türk göreve başlamış :) Günaydın Murat bey. Nasılsınız bugün?

Murat Bey ben sizinle görüşmek istiyorum. Acaba böyle bir imkan var mı Turkcell Müşteri Temsilcisi olarak ?
  • 444 0 532 Müşteri Hizmetlerini arayarak sizinle görüşme gibi bir imkan yok mu acaba?

Bir de bugün Günün Fırsatı kampanyası ne zaman çıkacak ve kampanyada ne olacak bilgi verebilir misiniz acaba? Ben İnternet paketi kampanyası bekliyorum. Böyle bir kampanya var mı? Varsa ne zaman çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 19 Şubat 2009; 10:39:24 >
  • imkansız diye bir şey yok ama ben dış arama yapmaktayım o yüzden olmaz arada beni madara etceksin değilmi :) yok arama boş ver :D
  • günün fırsatı ile ilgili olarak web sitesinde çıkıncaya kadar bize bilgi gelmiyor. internetle ilgili çıkmaz diye düşünüyorum
  • Yok Murat Bey estağfirullah. Madem dış arama yapıyorsunuz ben Cayma Bedelli Kontratlara başvuru yapmıştım. Numaramı PM ile size iletsem beni arasanız da şu Kontrat işini halletsek olur mu :)

İnternetle ilgili çıkmayacaksa ne anladık ki ya biz bu kampanyadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 19 Şubat 2009; 10:45:11 >
  • malesefki bunla ilgili yetkili değilim yaptığım iş çok farklı ben yardımcı olamam size arayamam sizi mümkün değil ben bana gelen datadaki numaraları arayabiliyorum manuel farklı bir nuamra arayamıyorum.
  • GÜNÜN FIRSATI ÇIKTI
    Hemen kayıt olan ilk 10.000 Hazır Kart'lı, 10 kontöre 7 gün kullanabileceği 1000 sms kazanıyor.
  • PaCuli hocam, kullanmakta olduğum numara 532 li ama 3-4 ay önce kontörlü tarifeye geçtim. Şimdi beni rahatsız eden birisi var, yıllar önce de numaramı 2 kez değiştirmiştim, 532 li no'lardan bana önerilen birini seçmiştim. Şimdi aynı işlemi yaptırsam bana yine 532 li bir numara mı teklif edilir yoksa kontörlü tarife kullandığım için 535 li bir numara mı teklif edilir?
    Bir de bu şahıs benim numaramı (değişmesine rağmen) nasıl buluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 19 Şubat 2009; 11:51:18 >
  • erkekseniz teker teker gelin diyecek şimdi paculi

bir tane daha soru hazırlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 19 Şubat 2009; 12:47:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vsoner

PaCuli hocam, kullanmakta olduğum numara 532 li ama 3-4 ay önce kontörlü tarifeye geçtim. Şimdi beni rahatsız eden birisi var, yıllar önce de numaramı 2 kez değiştirmiştim, 532 li no'lardan bana önerilen birini seçmiştim. Şimdi aynı işlemi yaptırsam bana yine 532 li bir numara mı teklif edilir yoksa kontörlü tarife kullandığım için 535 li bir numara mı teklif edilir?

artık sadece 535 yada 532 seçebilirsin diye bir kavram kalmadı. o an sistemde hangi prefix li hatlar boş ise onlardan birini seçebilirsin. farklı bir numara alınamıyor.

• farklı bir numara alınamıyor sözünü anlamadım...
  • numara değişikliği yapılırken sistemden boş olan numaraların listesi çıkar. onun dışında numara seçemezsiniz demek
  • soner kardeş bu değişir onun cevabını veremem ama sana önerim şu olur müşteri gizmetlerini ara numara değiştirmek istiyorum de önce bir kaç numara söylermisiniz de müşteri temsilcisi size bir kaç numara söyler. eğerki sana sunduğu numara 535 ise bilki her zaman kontörlü numaralar çıkar 532 çıkmaz.
    müşteri hizmetlerini arayıp hangi numaralar sistemden çıkar öğrenmelisin.
    quote:

Orjinalden alıntı: vsoner

PaCuli hocam, kullanmakta olduğum numara 532 li ama 3-4 ay önce kontörlü tarifeye geçtim. Şimdi beni rahatsız eden birisi var, yıllar önce de numaramı 2 kez değiştirmiştim, 532 li no'lardan bana önerilen birini seçmiştim. Şimdi aynı işlemi yaptırsam bana yine 532 li bir numara mı teklif edilir yoksa kontörlü tarife kullandığım için 535 li bir numara mı teklif edilir?

• tamam da diğer meseleye ne diyeceksin? benim numaramı her seferinde nasıl buluyor bu kişi? turkcell bayiinde çalışan tanıdık birisi vasıtasıyla öğrenebilir mi isim ve soyisim söyleyerek?
  • tabi turkcell rehberim servisi sayesinde öğrenilebilir eğerki sen yine müşteri hizmetlerini arayarak tukcell rehberimde kaydımın olmasını istemiyorum deyip yada turkcell.com.tr den süper şifrenle online işlem merkezinden bu işlemi kendinde yapabilirsin eğerki böyle bir işlem yaptıysan ve hala birileri senin numarana ulaşabiliyor ise bunda başka bir durum vardır. şunu bilki turkcell çalışanlarından kimse böyle bişey yapıpda böyle bir riske girmez vermez numara filan bütün ekranlar loglanmaktadır. seni tanıyan başka birilerinden alıyordur diye düşünebiliriz.
  • Benim sormak istediğin şey biraz farklı..

Üye numaranıza baktığımda yeni üye olduğunuzu görüyorum.. Sanırım sırf bu konu amacı doğrultusunda üye oldunuz.. Merak ettiğim şey ise şu.. Bu konuyu açma sebebiniz sizin kişisel insiyatifiniz mi.. Yoksa turkcell in yeni politikası mı? Böyle yoğun ilgi gören yerlere yönlendirildiniz mi?

Eğer ikinci söylediğim tarzda bir olaysa Turkcell i cidden tebrik ederim.. Birinci söylediğim sebepten dolayı burada iseniz sizi tebrik ederim..

Kolay gelsin..
  • komedimi bu şimdi anlamadım... ne turkcell politikasından bahsediyosunuz vallahi anlamış değilim...
  • oyle bir şey olmaz.. turkcell işi gücü yok buraya adam yönlendircek peh ?
    turkcell oyle birşey yapcak adam olsa kim hangi duyuruyor nasıl dolap dönüyor diye bir iş yapar ki buna da gerek kalmıyor.

müşteri hizmetlerinde çalışan çoğu kişi kendini çok iyi turkcell ürün servis tarife uzmanı sandığı için bir çok forumda böyle şeyler yaşanır :)
    bu çoğunluk diğer kısmıda sistemde bir açık varsa form açarak bunu kapattırmaya çalışır.. ama nafile sadece ispiyonladığı ile kalır..

sorunuz varsa arayın öğrenin 4440532'yi.. herşey kayıt altında olur yanlış bilgi olsa da düzeltmesi yapılır en azından...

iyi aksamlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.