Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Benim hazır kart hattımı telefoncudan aldıgımda telefoncu hattı kendi adına yapmış. Benden kimlik vs istemedi. Ben 17 yaşındayım. 18 den sonrası oluyor sanırım. ben online işlemlerden hattı kendi üzerime yaptım. Şimdi nasıl Kampus tarifesine geçebilirim acaba?

Online işlemlerden hattı kendi üzerinize alamazsınız. Bunun için 26-28TL civarı bir ücret ödemek gerekiyor şimdilik.. Bir süre sonra bu istenen tutar kalkacak ama.

Peki ordaki bilgileri güncellemek farklı birşey o zaman? Ben 17 yaşındayım. Lisede okuyorum 18 yaş sınırı varmı? Sitede 25 altı diyor ama nereye kadar? Hat 18 yaş üstü birinin adına kayıtlı nasıl geçiş yaptırabiliriz?

• ayın 20sinden önce faturalı hatta geçilirse 20sinde yüklenecek köntör bir sonraki fatura döneminde dakika olarak yüklenir. 20sinden sonra faturalı hatta geçilirse tonlakazan'dan kazanılan ve hatta yüklenen kontörler silinir...

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

2) Sıfırlanır.

quote:

Orjinalden alıntı: byjoseph

kontörlü hattımı turkcell faturalıya geçirirsem;

2) tonlakazan mevcut kontörleri, ve yüklenecek kontörler

arkadaşlar,
    bu 4 maddede belirttiğim durumlardan hangilerini faturalı hattımla da kullanabilirim..

• FATURALI HATTA GECİSTE VERİLEN BEDAVA DAKİKA adı altında hattıma 125 dakika tanımlanmış. Mevcut dönem bitiş tarihi ise 13 Mart 2010 yazmaktadır. Bu 125 dakika kontörlü hattımdan faturalı hatta geçiş esnasında hattımda bulunan 448 kontöre karşılık olabilir mi? Sürenin 2010 a kadar olması normal mi çünkü extrada 1 aylık süresinin olacağı söylenmişti. SOZUNUZE HEDİYE DAKİKALAR adı altında tanımlanan 120 dakika ise cayma bedelli kampanya sonucu tanımlanan dakika sanırım. Bunun mevcut dönem bitişi ise 17 Nisan 2009 yazıyor. Her yöne 120 dakika her ayın 17 sinden 17 sine mi tanımlanacak bundan sonra? Birde son olarak hattımda tanımlı olan bu 125 dakika ve 120 dakikalık iki paketten öncelik olarak 120 dakikalık SOZUNUZE HEDİYE DAKİKALAR dan gidiyor. Bunun sebebi 125 dakikalık paketin dönem bitiş tarihinin 13 Mart 2010 olması olabilir mi?
  • Peki bu fatura kesim tarihini fatura gelmeden siteden falan öğrenme şansım var mı?
  • quote:

Online işlem merkezi, fatura işlemleri, ödeme işlemleri, ödenmemiş fatura, Ödenmemiş bir faturanız bulunmamaktadır. Faturanızın hesap kesim tarihini (buraya tıklıyoruz) kontrol ederek..., çıkan sayfada en altta hesap kesim tarihiniz yazacak.

quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

Peki bu fatura kesim tarihini fatura gelmeden siteden falan öğrenme şansım var mı?

çok teşekkür ederim...
  • beyler ben bugüne kadar hiç trcell kullanmadım..durumumu şöle açıklayayım..nişanlımla ayrı illerdeyiz ve telefonlar çok sık görüşüyoruz..avea 5000 sms yetmiyordu o derece..sonra vodafone cep limitsize geçtik her şey güzel..ancak onun da sms avantajı 31 martta bitecekmiş..trcelle ilgili hiçbir bilgim olmadığı için size sorayım dedim görüşme iki kişi arasında olacak ve sms ve görüşme bakımından sıkıntı yaratmıcak bir paketi var mı trcell in??aylık ücret 40-50 ödenebilir farketmez..bilgilendirirseniz beni sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

beyler ben bugüne kadar hiç trcell kullanmadım..durumumu şöle açıklayayım..nişanlımla ayrı illerdeyiz ve telefonlar çok sık görüşüyoruz..avea 5000 sms yetmiyordu o derece..sonra vodafone cep limitsize geçtik her şey güzel..ancak onun da sms avantajı 31 martta bitecekmiş..trcelle ilgili hiçbir bilgim olmadığı için size sorayım dedim görüşme iki kişi arasında olacak ve sms ve görüşme bakımından sıkıntı yaratmıcak bir paketi var mı trcell in??aylık ücret 40-50 ödenebilir farketmez..bilgilendirirseniz beni sevinirim.

türkcellde kampussel tarifesinde
    30 kontore heryöne 300 sms
    30 kontore 3000 türkcell içi sms
    60 kontore 3300 sms heryöne kampanyası var

• quote:

Orjinalden alıntı: kutup ayısı

quote:

beyler ben bugüne kadar hiç trcell kullanmadım..durumumu şöle açıklayayım..nişanlımla ayrı illerdeyiz ve telefonlar çok sık görüşüyoruz..avea 5000 sms yetmiyordu o derece..sonra vodafone cep limitsize geçtik her şey güzel..ancak onun da sms avantajı 31 martta bitecekmiş..trcelle ilgili hiçbir bilgim olmadığı için size sorayım dedim görüşme iki kişi arasında olacak ve sms ve görüşme bakımından sıkıntı yaratmıcak bir paketi var mı trcell in??aylık ücret 40-50 ödenebilir farketmez..bilgilendirirseniz beni sevinirim.

çok az..hem sms hem görüşme olarak ceplimitsiz gibi kasmadan ayda 40 50 fatura ödeyerek konuşabileceğim mesajlaşabileceğim bir tarife yok mu trcellde?

• Bugün yeni Bir hazıt kart alldım ancak herhangi bir tarifeye üye olmadım

3-4 kişiyle sürekli konusmam gerekiyor sizlerin tavsiye eceği bir tarife var mı
    teşekkurler
  • arkadaşlar müsadenizle bi soru sormak istiyorum... benim kampüscelli bi hattım var kontörlü... bunu başka birisi adına devretmek istiyorum... başkasına devrettiğim zaman kampüs iptal olurmu... devrettiğim kişi kampüslü olduğu için alıcak bu hattımı...
  • arkadaşlar alakasız bir soru olacak ama iki gündür turkcellin internet sitesine giremiyorum. sitede mi bir problem var yoksa bende mi anlayamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutup ayısı

quote:

Malesef türkcell bu açığın önüne geçti.

• yeni faturasız hat aldım 3 kere kntr yüklememe rağmen konbarada kntr birikmemiş hiç, bunun için ne yapmam gerekiyor sitede de kntr yükledikçe kntr olur diyo ama hala bişey gözükmüyor herhangi bir kayıt falanmı gerekiyor bilmediğim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

arkadaşlar müsadenizle bi soru sormak istiyorum... benim kampüscelli bi hattım var kontörlü... bunu başka birisi adına devretmek istiyorum... başkasına devrettiğim zaman kampüs iptal olurmu... devrettiğim kişi kampüslü olduğu için alıcak bu hattımı...

üstteki soruma cevap verebilecek biri yokmu...
  • quote:

Tarifeniz bizbize harici bir tarife ise konbara kontörü kazanamazsınız.

süper tarife kullanıcısıyım, teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Sitede problem var.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel

Bu linkten girebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

arkadaşlar alakasız bir soru olacak ama iki gündür turkcellin internet sitesine giremiyorum. sitede mi bir problem var yoksa bende mi anlayamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı?

yardımınız için çok teşekkür ederim, sağolun.

• quote:

Arayacağınız kişilerin tarifesi bizbize kampüs ise, siz de bizbize kampüs tarifesine geçmelisiniz.(25 yaşın altında olmalısınız) (10 dk 1 kontör)

Kampüslü değillerse, süper tarifeye geçip, 250 kontör yüklerseniz, tüm turkcell'lilerle 5 dakikası 1 kontöre konuşabilirsiniz. 150 yüklerseniz, 5 dakikası 2 kontöre konuşursunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: padiSAHINoglu

Bugün yeni Bir hazıt kart alldım ancak herhangi bir tarifeye üye olmadım

3-4 kişiyle sürekli konusmam gerekiyor sizlerin tavsiye eceği bir tarife var mı
    teşekkurler

üstat teşekkür ederim züper tarifye geçiyim

• konu sahibi arkadaşı çok özledim. nerelerde acaba.

ilk sayfa süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 3 Haziran 2009; 1:33:14 >
  • turkcell'den hat alırken vergi ödememek için ne yapmak lazım acaba?benim bildiğim 30 lira vergisi var.
    kontörlü bir hat alıp sonradan faturalıya geçince herhangi bir vergi veya ekstra ücreti var mı ve de en ucuz kontörlü hattın fiyatı nedir?bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • quote:

Kontörlü hat alıp, faturalıya geçin.

quote:

Orjinalden alıntı: gewa

turkcell'den hat alırken vergi ödememek için ne yapmak lazım acaba?

cevap için teşekkürler.kontörlü hattın fiyatı nedir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.