kimi hatlar sözleşme ile acılıyor faturalıda. 1-2sene mesela onun gibi.
Temmuz'da yeni iPhone 4G'ler çıkacak bilindiği üzere ve muhtemelen Turkcell yine kontratlı satacak yeni iPhone'u. Bnm sormak istediğim; tamamen tahmine dayalı: Yeni cihazlar şu anki 3GS fiyatından mı satılır yoksa 3GS'ler sabit kalır onlardan daha mı pahalı satılır?
benimde iki sorum var arkadaşlar, turkcell genç tarife uzarmı yoksa mart ayı sonunda bitermi? ve dakika geçişinde Türkcelin çıkaracagı yeni kartlarda kartlar ne kadarlık olacak? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: wishmaster_s7
benimde iki sorum var arkadaşlar, turkcell genç tarife uzarmı yoksa mart ayı sonunda bitermi? ve dakika geçişinde Türkcelin çıkaracagı yeni kartlarda kartlar ne kadarlık olacak? teşekkürler.
uzarmı uzamazmı kestirmek zor bunu ama yeni tl kartlardan bahsediyorsanız vodafone kartlarına benzer bişey olur diye düşünüyorum.
arkadaşlar merhaba.. aranıza yeni katıldım ve paylaşımlarınızı görünce çok iyi işler yaptığınızı gördüm.. hepinize şimdiden teşekkürü borç bilirim.. benim bir sorum olacak.. ben hattımı aveadan turkcell taşıma talimatı verdim ve bugün 5. gün oldu.. numara taşıyana 29 tl ye 300 dk her yöne kampanyasından faydalanmak istedim.. benim sorum şu: büyük ihtimalle hattım yarın itibariyle turkcell e geçmiş olacak.. peki benim ilk faturam ne zaman kesilecek? 29 tl ye 300 dk olayından ne zaman yararlanmaya başlayabileceğim? birde bu kampanyada 444 lü numaraları aramak kampanya dahilinde mi yoksa ayrı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: musty59600
arkadaşlar merhaba.. aranıza yeni katıldım ve paylaşımlarınızı görünce çok iyi işler yaptığınızı gördüm.. hepinize şimdiden teşekkürü borç bilirim.. benim bir sorum olacak.. ben hattımı aveadan turkcell taşıma talimatı verdim ve bugün 5. gün oldu.. numara taşıyana 29 tl ye 300 dk her yöne kampanyasından faydalanmak istedim.. benim sorum şu: büyük ihtimalle hattım yarın itibariyle turkcell e geçmiş olacak.. peki benim ilk faturam ne zaman kesilecek? 29 tl ye 300 dk olayından ne zaman yararlanmaya başlayabileceğim? birde bu kampanyada 444 lü numaraları aramak kampanya dahilinde mi yoksa ayrı mı?
444lü numaraları aramak bi muamma sanırım.deneyerek görürsünüz ancak.başına yinede 0212 koymayı unutmayın siz. yarından itibaren turkcell'li olucaksınız ve muhtemelen ayın 20sinde kesilir faturanız. 29tl 300dk'nın yanında cayma 120dk'yıda numara tasıdıgınız için kolaylıkla alırsınız mücadele etmeden:)
usta ben numarayı taşırken kimse bana cayma bedeli 120 dk filan demedi bahsetmedi.. bu 29 tlye 300 dk olayının böyle birşey mi var? kimseye de taahhüt vermedim.. işin içinde iş mi var acaba?
29tl 300dk için kontrat yok. ben sizin için daha iyi olur diye ekleme yaptım onu 120dk alın dedim.
usta turkcell e yeni geldiğim için b,haberim herşeyinden.. şimdi ben bu 29 tk 300 dk üzerine cayma bedellinin 120 dk lık hangi teklifini kabul edersem benim için daha faydalı olur? bu konuda da beni aydınlatırsan çok sevinirim..
29tl 300dk heryöne var zaten. cayma için 120dk (heryöne) 180dk (turkcell içi) şu zamanda kimin ne kullandıgı belli değil , numaralar deforme oldu hep. bu yuzden 120dk heryöne almanı tavsiye ederim. 420dk yeter sanırım , zaten 2gün kampanyasına da kayıt olursunuz. sorun kalmaz yani;)
cep telefonumun çektiği her yerden internete 3G hızında bağlanabileceğimi söyledi TİM personeli.. işim gereği sık sık şehir değiştiriyorum,emin misiniz diye tekrar tekrar sormama rağmen,cep telefonunuz çekiyorsa problem yok dedi..
istanbul/hasanpaşa sakarya osmaniye karabük
3g sinyal yok..edge var.. müşteri hizmetleri , vericiye uzaktaysanız , 2g çekmesi muhtemel dedi.. e dedim böyle böyle..bana başka dedi bunu satan.. o , cep telefonunuzun çektiği her yerden , internete bağlanabilirsiniz demek istemiştir dedi..3G ye değil dedi..
teknik servis göndericez dedi.. gittiğim diğer illere de mi teknik servis göndereceksiniz,ben her gittiğim yerde teknik servis mi beklicem dedim.. evet dedi..o bölgeye bakan arkadaşlar gelicek dedi..
çok ağır küfür edecektim lakin müşteri hizmetleri çalışanına üzülürdüm sonra..ona ne suçu var..
gizli ayıplı ürün niteliği taşıdığı için , tek taraflı feshetme hakkım var.. noterden ihtar yolladım 4 gün oluyor.. 1 hafta içerisinde geri dönmeleri gerek..
bugün de ilk ay faturam geldi..50 TL kullanım 1,3 GB. 19TL gelmesi gerekiyordu..
pazartesi tüketici mahkemesine gidiyorum reklam delilleri,bölge bölge hız testleri..telefon kayıtları..vs..vs.. ile beraber.. bırakmayacam işin peşini..
önerisi olan varsa alabilirim..
Arkadaşlar yarın yeni bir faturalı hat alacağım.
Şimdi bana aylık 300 dakika yetecektir heryöne.
Lakin kontörlü hattan geçmem gerekiyor sanırım kampanyadan yararlanmak için.
Yarın hatttımı açtırırken kontörlü olarak açtırsam ve hattım açıldığı gün faturalıya geçsem bu tarifeden yararlanabilir miyim?
300 dakikalık pakette ilk ay herhangi bir vergi söz konusu mu?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
3G sisteminin oturması zaman alacak. öncelikli olarak il merkezleri, sonra diğer yerlere yayılıyor.
seyahat eden biri için sürekli 3G şebekesi biraz zor görünüyor.
doğru diyorsun.. ben hiç araştırmadan aldım.. iletişim merkezi cep telefonun çekiyorsa 3g bağlanırsın dedi ve çok net konuştu.. aldım bende.. lakin kullanamadım hiç.. 2 haftadır uğraşıyordum sözleşme iptali için , tüketici mahkemesine başvurunca bugün aradılar iptal ediyoruz yollayın modemi dediler.. kurtuldum sonunda..
Benim turkcell ile ilgili çok önemli bir sorum var: turkcell faturalı hat sahibiyim. kamu tarifesindeyim. yabancı ülkelerden gelen aramaları cevaplayabiliyor ve ben de arayabiliyorum. 1 ay sonra yurtdışına çıkacağım. ben yurtdışındaken kullanmak istiyorum. hem turkiyedeki hatları ,hem de yurtdışındaki cep telf larını aramam lazım. ücretlendirmesi nasıldır? bunun için yurtdışında iken arama yapabilmek için açtırmam lazım mı?
Cevabınız için teşekkür ediyorum fusem.
kontorlu hattimi faturaliya gectim daha 5 gun oldu. 29 tl ye 8 saat turkcellilerle ve aksam 9 sabah 9 bedava FAKAT tarifem bizbize idi, bende ekstra da 9,90 odemiyim diye tarife saniye ye gectim. butun bu dakikalarim sifirlandi. 6 ay kullanamadan sifirlandi. mh yi aradim yapcak bisey yok dedi, o kampanyadan bir kez yararlanilabiliyomus, ve 29 tl yi Ödicekmisim ilk faturamda.. yazdim söz sizdeye bişeyler ama başka ne yapabilirim.
o 29liralık kampanya sadece bizbize tarifesinde geçerli. ekstra 9.90tl alınmaması için fatura kesim tarihinden 1gün önce tarife saniye'ye geçmeniz yeterli olurdu. ama yapacak bi şey yok şuan. zaten ayda 29lira ödemeyi göze almışsınız. maksimum ne kadar dk (turkcell içi ve diger operatör) yeterli olur sizin için bunu düşünün , ona göre çare bulalım.
Her yöne 1000 SMS yapmıştım. Ama kontör alalı bugün 3 ay oldu ve smsler iletilmemeye başladı. Önceden 300 smste böyle bir durum yoktu. 3 ay geçse bile smsler iletilirdi. Acaba bu durum neden oldu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hazırkart hattım var.29 TL'ye 8 saat kampanyasına katılsak 6 ay yararlanabilir miyiz ?Turkcell sitesinde kampanya 30.04.2010 a kadar geçerlidir yazdığı için sordum.Acaba bu katılmak için süre midir?Aylık ne kadar fatura gelir? Ekstra 9.90 nedir ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kayıt olmak için son süre 30nisan. 9.90tl'den kastınız bizbize tarife ücreti mi?