Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni alınan bir ön ödemeli hat var. Genç Tarife olması istenilerek alınmış. İlk aşamada Bizbize tarifesinden açılmış hat ve hemen sonrasında da Tarife Değişikliği yapılmış. Hat 25 yaşından büyük birisine ait. Ama 25 yaşın altında birisinin de kimliğini vermişler. Bu prosedür her zaman uygulanıyor mu? Neden önce Bizbize açılıyor? Direk Genç Tarife olarak açılması mümkün değil miydi? Merakımdan soruyorum.
  • bazı bayilerin işgüzarlıgından dolayı direkt olarak genctarife acılmıyor - acılamaz diyorlar , halbukı yok öyle bişey.
    önemli de değil zaten , ilk fatura kesilmeden tarife geçişi yapabilirsiniz.
    bi zararı yok.
  • Hattıma Yapı kredi Play kart worldpuanlarımla TL yükleyeceğim. Lakin merak ettiğim bir şey var. Eskiden 2041 den mesaj gelerek yüklenen normal köntörler en az 100 kontör olursa hattın geçerlilik süresi uzuyordu. Peki şimdi nasıl acaba? Mesela play kart ile 6 ya da 10 TL lik kredi yüklesem süre uzatır mı? Yoksa en az 20 mi yüklemek gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

turkcell hazırkarta yapılan 5 TL yükleme, 3 aylık aktif dönemi uzatıyor.

Şu açıdan emin olmak istiyorum. Önceden de hazırkarta turkcell sitesinden 3D şifresi ile veya turkcell bayilerinden 25 ya da 20 kontör yükletirsek 3 aylık aktif dönem yeniden başlıyordu. Fakat worldpuanlarya yaptığımı yükleme 100 ün altında ise mesela 50 kontör süre uzatmıyordu.

şimdi ise yani TL'ye geçişten sonra worldpuanla yapılan 6 TL (2 ve katları olabiliyor) kredi yüklemesi süre uzatıyor mu?
  • Turkcell hattımın aktif süresini uzatmak için en az kaç TL yüklemem yeterli?
  • SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLE BEN YENİ ÜYE YİM SLM DİYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM HERKESE ARKADAŞLAR BEN ARKADAŞIMIN HATTINA KİM MESAJ ATMIŞ KİM ARAMIŞ ONU GÖRMEK İSTİYORUM İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL YAPILIYOR ACABA SİZİN Bİ BİLGİNİZ VAR MI VARSA GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÖNEMLİ Bİ SORUN BU BİLGİSİ OLAN MESAJ ATA BİLİR Mİ ACABA RICA ETSEM
  • SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLE BEN YENİ ÜYE YİM SLM DİYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM HERKESE ARKADAŞLAR BEN ARKADAŞIMIN HATTINA KİM MESAJ ATMIŞ KİM ARAMIŞ ONU GÖRMEK İSTİYORUM İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL YAPILIYOR ACABA SİZİN Bİ BİLGİNİZ VAR MI VARSA GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÖNEMLİ Bİ SORUN BU BİLGİSİ OLAN MESAJ ATA BİLİR Mİ ACABA RICA ETSEM
  • arkadaşına gonderilen mesajları goremezsin

ama arkadaşın gonderdiği ve arama yaptığı numaraları online işlem merkezinden gorebilirsin
  • işte gönderilen mesajları okuma değil kim tarafın dan saat kaç ta felan onları öğrenmek istiyorum mesajı okuyamadığımızı biliyorum yardımcı olur musun lütfen rıca etsem
  • bi şifresi olması gerekiyo bildiğim kadarıyla bunu bana ayrıntılı bi şekilde söylüye bilir misin veya sizin için uygun sa msn ne adresinizi kayıt edip oradan konuşa bilir miyiz
  • web şifresi mi lazım ne şifresi lazım her dk web şifresi değişiyo bunun daimi bi şifresi var mı veya lütfen yardımcı olun lütfen
  • şimdi şifreyi de buldum peki nasıl kim aramış öğreni yorum :S:S:::(:(:(:(8
  • Turkcelle hayata baglanamiyoruz ilcemizde ve koyumuzde. Kac kez yazdim sonuc cikmadi. Sinyal duzeyi yerlerde. 3 g hic yok gibi. Edge ile baglanilamiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

quote:

turkcell hazırkarta yapılan 5 TL yükleme, 3 aylık aktif dönemi uzatıyor.

Şu açıdan emin olmak istiyorum. Önceden de hazırkarta turkcell sitesinden 3D şifresi ile veya turkcell bayilerinden 25 ya da 20 kontör yükletirsek 3 aylık aktif dönem yeniden başlıyordu. Fakat worldpuanlarya yaptığımı yükleme 100 ün altında ise mesela 50 kontör süre uzatmıyordu.

şimdi ise yani TL'ye geçişten sonra worldpuanla yapılan 6 TL (2 ve katları olabiliyor) kredi yüklemesi süre uzatıyor mu?

soruya hala bir cevap bulamadım. Son zamanlarda worldpuanla 20 TL nin altında kredi yükleyen varsa tam emin olabiliriz sanırsam.

• Merhabalar Arkadaslar,
    Ceptelefonundan internete (msn,facebook ve bir kac haber sitesi) aylık 100mb kotalı Turkcell yetiyormu? Tecrubesi olan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver -- 8 Haziran 2010; 15:04:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enver

Merhabalar Arkadaslar,
    Ceptelefonundan internete (msn,facebook ve bir kac haber sitesi) aylık 100mb kotalı Turkcell yetiyormu? Tecrubesi olan varmı??

telefonun modeline ve aylık kullanımına göre değişir.

nokia E50 kullanırken, ayda 100 mb ın yarısını bitirebiliyordum mesela...

Htc Hero kullanıyorum 100mb cok az gibi geliyor goze ama sanırım yeticektir yarısını anca bitiriyosan..
  • MRH. BENIM TURKCELLE BORCUM VAR VE BORCUMDAN DOLAYI HATTIM İLETİŞİME KAPALI HEM DISARDAN GELEN ARAMAYA HEM BENDEN GIDENE YANI FAKAT BEN SIMDI OPERATOR DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM TURKCELLE BORCUMU TAKSITLENDIRSEM ODEME YAPANA KADAR OPERATOR DEĞİŞTİREBILIR MIYIM ??
    YADA ÖDEME YAPMADAN TURKCELLE BORCUM VARKEN OPERATOR DEĞİŞTİRMEM MUMKUN Mu?
  • Arkadaşlar uzun zamandır kullandığm kontorlu hattımı artık faturalıya çevirmek istiyorum. Ama hangi tarifeye geçmem gerek bu konuda fazala bir bilgim yok. bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ben ortalama ayda 2 3 saat telefonla anca konuşurum. O da genelde turkcell dışı oluyor. Ayda da max 10 15 sms falan atarım. En uygun az amasraflı tarife hangisi olur acaba ?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Arkadaşlar uzun zamandır kullandığm kontorlu hattımı artık faturalıya çevirmek istiyorum. Ama hangi tarifeye geçmem gerek bu konuda fazala bir bilgim yok. bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ben ortalama ayda 2 3 saat telefonla anca konuşurum. O da genelde turkcell dışı oluyor. Ayda da max 10 15 sms falan atarım. En uygun az amasraflı tarife hangisi olur acaba ?

Saygılar.

genc tarife opsiyonlu (paket) istediginizi söyleyin bayiye bunun karşılıgında 120dk heryöne alırsınız (15lira)
    mesaj paketi alırsınız isteginize göre (10-15sms için gerek yok bence) 20lira fatura ödersiniz işte.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar Arkadaslar,

telefonun modeline ve aylık kullanımına göre değişir.

nokia E50 kullanırken, ayda 100 mb ın yarısını bitirebiliyordum mesela...

Htc Hero kullanıyorum 100mb cok az gibi geliyor goze ama sanırım yeticektir yarısını anca bitiriyosan..

e50 ile htc hero bir değil ama.. 1 seferlik dene, bu arada kotanı takip et online işlem merkezinden
    yetmezse yükseltirsin

Turkcellin sayfasındaki "http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/internetpaketleri/faturalihat" paket aşımlarını inceledim 100mb kota asımı 7,5TL ye mi geliyor doğrumu hesapladım? Birde kotamı online işlem merkezinden anı anına takip edebiliyormuyum?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.