Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @fusem, tarife gerçekten uygun gözüküyor ama ne vodafonun ne aveanın verdikleri hizmetlerin söyledikleri gibi olmadığını yakınlarımım yaşadıklarından biliyorum. Bilmiyorum bu hizmet için bu söylediklerim doğrumu? ama turkcellden başkası yalan bence :)
  • Turkcell Gold paket aldım diyelim..

Bugün başladı paket..

HESAP KESİM TARİHİDE 26 sı..

89 liramı ödeyecek bu kişi ?

güncel görüşmede 89 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 9 Haziran 2010; 12:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Turkcell Gold paket aldım diyelim..

Bugün başladı paket..

HESAP KESİM TARİHİDE 26 sı..

89 liramı ödeyecek bu kişi ?

güncel görüşmede 89 yazıyor

Şöyle yanıtlayayım.

15 TL lik Kamu150 paketine geçiş yapmıştım. Güncel faturam 40 küsürdü.. Neye istinaden öyleydi anlamadım. Yaklaşık 22 gün sonra hesap kesim tarihi vardı. Online işlemlerde 150 dakikanın hepsi tanımlıydı ve ben de zaten hepsini kullandım. 1 tane de mesaj yazmıştım. Ama buna ragmen vergiyle birlikte 16.35 TL gelmesi gereken faturam 14.60 TL geldi. Anlamıyorum bazen Turkcell'i.
  • Merhaba,AKILLI MESAJ'la ilgili olarak ne düşünüyorsunuz?Faydalımı sizce?
  • Turkcell Vınn modemlerinden almak istiyorum. Kullanacağım süre 1 hafta. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  • güncel faturam şuanda 16tl gibi bir rakam , ayın 20si fatura kesimi ve bu sabah ''12.5tl altındakı kullanım fatura vs. mesajı'' geldi.
    12.5tl'yi aşmadıysam niye güncel hala 16tl gözüküyor?
    gerçi günceli cok dikkate almamak lazım ama mesaj gönderdilerse 12.5lira altında diye o zaman güncelde güncel gözüksün , doğru değil mi:)
  • Avea öğretmen hattını turkcell'e taşıdık ve bu ay 40 lira ceza kesilmiş.
    Gerekçeleri de hattı başka bir operatöre taşıdığımız içinmiş.
    Bu mantıklı mı nasıl böyle bir ücret talep ederler !..
  • sesimizi duydular ve sonunda faturalı hatlar içinde uygun sms paketleri geldi.
    eskiden her yöne olan 1000 sms 23 lira iken şimdi 3000 sms aynı fiyata olmuş.
    900 lira yerine 23 lira ödenicek yani , 900 lira ne kadar uçuk bir rakam böyle:)

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/mesajlasma/faturali/ekonomikmesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Avea öğretmen hattını turkcell'e taşıdık ve bu ay 40 lira ceza kesilmiş.
    Gerekçeleri de hattı başka bir operatöre taşıdığımız içinmiş.
    Bu mantıklı mı nasıl böyle bir ücret talep ederler !..

ceza bedelli bir sözleşmeniz vardır , bu yüzden 40lira kesmişler.
  • Yeni konu açalım ..

İyi olmuş ama keşke fiyatlar 3 te birisine düşseydi..
  • Merhaba Arkadaşlar...
    Turkcell Parça TL Transferi yapmak istiyorum...
    Hangi operatöre geçmem gerekiyor...
    Kaç TL yükelemem gerekiyor...
    TŞK EDRM...
  • Merhaba, arkadaşlar Türkcell tek-no kampanyası için 2 yeni hat almayı düşünüyorum. Şuan Avea da harbi tarifeyle aylık 24 tl ye 3000 dk konuşabiliyorum. Ama tek-no ile sanırım daha fazla konuşabileceğim. Zaten başka konuştuğum numara yok...

1) "31 Ağustos 2010’a kadar seçeceğiniz bir Turkcell'li ile 5 TL karşılığında 1 hafta 200 TL lik konuşabilirsiniz. " demiş, yani 2 ay sonra bu tarife bitecek mi? 2 yeni hat +kontör derken 64tl gibi bir para vereceğim boşa gitmesinden çekiniyorum...

2) 200 tl lik konuşmadan sözedilmiş ama kaç dk konuşabilirim ücretlendirme yazmamış. Avea da haftada 700dk. konuşabiliyorum. Konuşma sürem daha az mı fazla mı olur?

3) Elimdeki Avea hattı taşısam mı daha avantajlı olur yoksa yeni hat almak mı?

Şimdiden teşekkür ederim...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/hazirkart/25kontore1000kontor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 1 Temmuz 2010; 19:04:35 >

• cep telefonuma bir mesaj geldi diiyorki hemen abone olun kampanyadan yararlanın. ilk 3 ay boyunca windows messenger ayda sadece 3 TL faturalı hatlar için. bende kayıt oldum. bu ücretlendirme kayıt olur olmaz otomatik hesaba yansıyormu yoksa 1 hafta sonra iptal eder isem ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Merhaba, arkadaşlar Türkcell tek-no kampanyası için 2 yeni hat almayı düşünüyorum. Şuan Avea da harbi tarifeyle aylık 24 tl ye 3000 dk konuşabiliyorum. Ama tek-no ile sanırım daha fazla konuşabileceğim. Zaten başka konuştuğum numara yok...

1) "31 Ağustos 2010’a kadar seçeceğiniz bir Turkcell'li ile 5 TL karşılığında 1 hafta 200 TL lik konuşabilirsiniz. " demiş, yani 2 ay sonra bu tarife bitecek mi? 2 yeni hat +kontör derken 64tl gibi bir para vereceğim boşa gitmesinden çekiniyorum...

2) 200 tl lik konuşmadan sözedilmiş ama kaç dk konuşabilirim ücretlendirme yazmamış. Avea da haftada 700dk. konuşabiliyorum. Konuşma sürem daha az mı fazla mı olur?

3) Elimdeki Avea hattı taşısam mı daha avantajlı olur yoksa yeni hat almak mı?

Şimdiden teşekkür ederim...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/hazirkart/25kontore1000kontor

1)kampanya son tarihi 31 agustos.
    2)Kazandığınız 200 TL 15 saniyelik periyodlar ile düşer.
    3)vergilerden muaf olursunuz , taşıma işlemi daha makul.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniperson

cep telefonuma bir mesaj geldi diiyorki hemen abone olun kampanyadan yararlanın. ilk 3 ay boyunca windows messenger ayda sadece 3 TL faturalı hatlar için. bende kayıt oldum. bu ücretlendirme kayıt olur olmaz otomatik hesaba yansıyormu yoksa 1 hafta sonra iptal eder isem ne olur ?

1 hafta son iptal ederseniz , sadece kullandıgınız sürenin ücretini ödersiniz.
    abonelik devam edene kadar kullanabilirsiniz.
  • teşekkür ederim hypnosse, bir de kaç dk. konuşabileceğimi bilsem, yani 15sn yede düşer diyor da dk. da nekadar ücret düşüyor onu yazmamışlar.
  • kendi tarifeniz üzerinden düşer sanırım.
  • Arkadaslar Dün Turkcelle Geçmek için basvuru yaptım.Bugun gidip kartı aldım ancak turkcellden geçiş için hiç bişekilde Onay msjı gelmedi bana.Biraz daha beklemelimiyim.Yardımlarınızı bekliyorum
  • şuan erken biraz daha bekleyin;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

şuan erken biraz daha bekleyin;)

Teşekkür ederim ;)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.