Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇALARKEN DİNLET MEVZUSU BEDAVA YAZIYO AMA AYLIK AİDAT VARMIŞ.ACABA PARALIMI PARASIZMÖI

Faturalı hat için(gençturkcelliyim)
  • merhaba şimdi ilanını gördüm her yöne 300 dakika 29 tl yazıyor bende ise alo 60 paketi var 120 dakika görüşüyorum 5 tl farkla 30 dakikada diğer abonelerle görüşüyorum yani zaten 30 tl ödüyorum ilk söylediğim kampanyaya geçebilirmiyim
  • KIZILÖTESİ;
    Turkcell çalarken dinlet servisi: Faturalı hatlar için (AYDA) 2.5 TL,Faturasız hatlar için(AYDA) 3 TL'dir.

horoncu;
    evet geçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. bir arkadaşım da turkcell hattı var kontörlü. bunu kamu 150 ye geçirirmemiz mümkün mü acaba ?

genc tarife ye yetiştiremedik. bunların dışında başka bir tarife de varmıdır acaba ? ayda 15-20 ytl arası gelecek. 2 saat falan her yöne konuşacağı bir tarife
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. bir arkadaşım da turkcell hattı var kontörlü. bunu kamu 150 ye geçirirmemiz mümkün mü acaba ?

genc tarife ye yetiştiremedik. bunların dışında başka bir tarife de varmıdır acaba ? ayda 15-20 ytl arası gelecek. 2 saat falan her yöne konuşacağı bir tarife

git gel yaparak Turkcell'e gelirseniz yararlanabilirsiniz.
    150dk ve 15lira olan başka bi tarife yok.
    yanına bi de cayma 120dk olursunuz (ücretsiz)
    270dk = 16lira
  • Turkcell Akıllı Mesaj'la ilgili olarak bilgi verebilirmisiniz?Avantajları ve dezevantajları nelerdir?
  • daha makul.
  • Genç tarifeliyim 30 Tl yüklediğimde gelen 10 Tl hediyeyle aylık 10.000 sms yapabilir miyim veya o 10 tl'yi başka bi numaraya transfer edebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: v.demiralp

Genç tarifeliyim 30 Tl yüklediğimde gelen 10 Tl hediyeyle aylık 10.000 sms yapabilir miyim veya o 10 tl'yi başka bi numaraya transfer edebilir miyim

Hediye 10 TL'yi transfer edebilir miyim?
    Evet.

Hediye 10 TL ile ister her yöne 2 saat ister her yöne 5000 SMS alabilirsin

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlisms/heryonesmspaketi
  • quote:

Genç tarifeliyim 30 Tl yüklediğimde gelen 10 Tl hediyeyle aylık 10.000 sms yapabilir miyim veya o 10 tl'yi başka bi numaraya transfer edebilir miyim

- Avantaj Kart ve üstü yükleyip kazandığım 10 TL’yi istediğim şekilde kullanabilir miyim?
    - Evet.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Birşey daha soracağım; gelen hediye 10 tl direk normal bakiyeye mi düşüyo yani 30 tl yükleynce 40 tl olarak mı geliyo yani o 10 tl gelen hediyeyi transfer etmek için normal olarak mı işlem yapmam gerek? Direk geliyo mu 10 tl yoksa bi yere sms atmam gerekiyor mu ??
  • quote:

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Birşey daha soracağım; gelen hediye 10 tl direk normal bakiyeye mi düşüyo yani 30 tl yükleynce 40 tl olarak mı geliyo yani o 10 tl gelen hediyeyi transfer etmek için normal olarak mı işlem yapmam gerek? Direk geliyo mu 10 tl yoksa bi yere sms atmam gerekiyor mu ??

valla genç olmadığım için onu pek bilemiyorum ama 10 TL nin ne bir kullanım süresi ne de şartı var muhtemelen transfer de edilir başka birşey için de kullanılır...

Her TL yüklememde 10 TL kazanabilir miyim?

Her 31 günde bir ilk Avantaj Kart ve üzeri yüklemenizde 10 TL kazanırsınız. Örneğin 10 Haziran'da Avantaj Kart yükleyip 10 TL kazandınız, yeniden 10 TL kazanabilmeniz için 11 Temmuz'da Avantaj Kart ve üzeri yüklemeniz gerekir.
    Belirtilen minimum TL yükleme koşulunu tek seferde mi yapmalıyım?

Evet.
    Hesabımda TL var, tarifeye geçip TL yüklemeden indirimli konuşabilir miyim?

Hayır.
    Hesabımda TL var, tarifeye geçip TL yüklediğimde hesabımdaki TL'lerle de indirimli konuşabilir miyim?

Evet.
    Avantaj Kart ve üstü yükleyip kazandığım 10 TL’nin son süresi nedir

Kampanyadan kazanılan 10 TL'nin son süresi yoktur.
    Avantaj Kart ve üstü yükleyip kazandığım 10 TL’yi istediğim şekilde kullanabilir miyim>

Evet.
    Hediye 10 TL'yi transfer edebilir miyim?

Evet.

• Teşekkür ederim
  • quote:

Teşekkür ederim

rica ederim
  • Sözleşme sorunlarını duymuştum..
  • alın size soru Turkcell in 8044 üzerinden mobil ödeme hizmeti verdirdiği üye iş yerlerine 200bin tl üzeri alacağı olanlara parasını ne zaman ödeyecek
  • cayma bedelli dk'ları durduk yere 3er 5er azalan var mı?
  • iPhone 4' ü nezaman getirecek !!!
  • ben kesinlikle eminim ama.
    bu ayın 13ünde hiç kullanmadıgım halde , 10dk silinmiş.
    (şarj olmadıgı için kapalı duruyordu o gün o telefon)
    şimdilik sormadım müşteri hizmetlerine ama (sormam gerekirmiydi bilmiyorum ama) fatura cıkmasını bekledim ayın 20sini.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.