Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FATURALI **DIGERCEP 90** PAKETİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM AMA NASIL YAPICAM? AŞAĞIDAKİ LİNKTE BELİRTİLMEMİŞ GÖREMEDİM.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/faturalilaradigercep
  • merhaba annemin faturalı hattını turkcellden aveaya taşıdık bize turkcellden uçuk bir fatura gelme olasılığı varmı bir yakınımızın son faturasında 50tl vergi almışlar böyle bi durum söz konusu olabilirmi
  • olabilir.
    iptal etmeden önce oim'de hatkapama ceza bedelini kontrol etseydiniz keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkpt

FATURALI **DIGERCEP 90** PAKETİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM AMA NASIL YAPICAM? AŞAĞIDAKİ LİNKTE BELİRTİLMEMİŞ GÖREMEDİM.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/faturalilaradigercep

IPTAL yazıp 5700'a gönderin.
  • Numarami vodofon`a tasiyacagim. Hattimda su anda yüklü olan TL ler numaramla birlikte tasinir mi?
  • farklı bir operatöre geçiş yapacaksanız kredileriniz silinir.
    aynı operatör içinde geçiş yapacaksanız eger ücretsiz konuşma , fatura indirimi şeklinde yansıtılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

arkadaşlar benim yaklaşık 2 sene önce turkcell hattım vardı avea ya geçince o hattı kırıp attım şimdi bi sorun olmaz demi köntörlüydü hatta içinde 10-15 kontçr bile vardı

sözleşme gibi bir sorundan mı bahsediyorsunuz?
  • ön ödemeli hatlar için endişe etmeyin;)
  • soru sorma yerine geldik
    köye gidecem.... ne kadar kalırım bilmiyorum belki 1 ay...
    yayla tarafında zaten turkcell bile çekmiyor... fakat en azından köydeki evde turkcell çekiyor...
    köyde telefon falan kullanmıyoruz.
    3G zaten sadece merkezi yerlere ait bir uygulama ve bizim köyde zaten olmayacaktır..
    tahminime göre sadece EDGE hızı belki mümkün...

Soru 1 = turkcell in zayıf da olsa görüşme yapabildiği yerde ki en düşük bağlantı hızı (bu EDGE dedikleri sanırım) ne kadardır?

anlaşılan benim notebookdan bağlanacağım için bir vınn diye alete ihtiyacım var...

Soru 2 = Bu vınn aletini bir aylığına kullacağım için aptalca almak yerine uygun bir fiyatla kiralama yöntemleri var mıdır??

Ayrıca ben kota mota anlamam. Şu an limitsizdeyim. ayda ortalama 20-30 GB kullanıyorum...
    Soru3= Turkcell de ayda alabileceğim en hesaplısı ayda 4 GB 39 TL idi... Bunlara daha iyisi eklendi mi? Çünkü 4 yetmeyecektir.

Soru 4= turkcell de kullan at kart var mıdır? yani parasını peşin ödeyip ay sona erdi mi kartı fırlatıp atacağım bir numara sistemi var mı? Zira bazı firmaların örnek kota dolsa ve kart kontörlü de olsa kullandırmaya ve kart sahibini borçlandırmaya devam ettiğini duydum. Bu nedenle kullan at kart lazım

• bungee arkadaş,
    teşekkür ederim..
    son soru.. bu alınan paket 1 ayda bitmezse kalanlar otomatik yanıyor mu yoksa 30 gün geçse de bitene kadar kullanabilirmiyiz?

saygılar
  • Arkadaşlar ben geçen aya kadar Turkcell kullanıyordum. Kampuscellliydim ayrıca. 1 ay önce Vodafone'a geçmiştim fakat dün tekrar Turkcell'e geçiş başvurumu yaptım. Acaba Turkcell'e geçtiğimde Kampuscell'im devam eder mi ? Yoksa yeniden kayıt mı yaptıracaz ?
  • kayıt olmalısınız.
  • Ancak benim kampuscell'e K.maraş Turkcell şubesinde çalışan bir bayanın kimliğiyle üye olmuştum. Kendi kimliğimle üye olamamamın sebebi ise ilk kullandığım fakat kapanan hattımın da gençturkcellli olmasıymış.

Yeniden üye olabilmem için farklı bir şahısın kimliğine mi ihtiyacım var şu anda ?
  • yooo önemli değil o.
    kayıt olabilirsiniz kendi kimliginiz ile.
  • Bu iyi oldu işte

Soruma cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz
  • rica ederim;)
  • Faturama bir üst limit koymak istiyorum fakat turkcellde böyle bir uygulama var mı tam olarak emin değilim yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • Bişey daha soracaktım, unuttum.

Turkcell'e geçtiğimde 20 TL yükleyeceğim. Benim için ne avantajı olacak ?
  • sadece kurumsal müşterilere var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Bişey daha soracaktım, unuttum.

Turkcell'e geçtiğimde 20 TL yükleyeceğim. Benim için ne avantajı olacak ?

http://forum.donanimhaber.com/TURKCELL_1%27E_5_VEREN_AYLIK_NAR_KAMPANYASI/m_40378910/tm.htm
    *
    http://forum.donanimhaber.com/-_DAHA_Ucuza_Nasil_Konusulur???%28Hazir_Kart%29_%28Herkez_kendine_uygun_geleni_paylassin%29/m_41024706/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.