Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili tüm soruları alalım? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilen bir arkadas cevaplarsa sevinirim..benim bip kim 1gb ister yarismasindan kazandigim hediyeyi kullandirmiyor normal paketten gidiyor..ne sacma birsey..yani haftalik hediye ayliktan once gitmesi gerekirken aylik olan bitiyor..o zaman neye yarar ki bu hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Bip servisinde geçerli olabilir mi? Detayları inceleyin ya da gelen mesaj içeriğini yazın.

Soruları etiket yaparak yazabilirsiniz diğer türlü cevaplama şansım olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile ilgili tüm soruları alalım?

• Müşteri hizmetleriyle görüşün derim anlık bir sorun olabilir.

• Tv kotası biterse kendi internetinden kullanır diğer türlü yararlanamazsın.

• Hocam kolay gelsin b3n turkcellde calisan yakını platinum 18gb tarifesine geçmek istiyorum bunun için çalışan yakını şifresine ihtiyacim var askerde olduğum için çıkıp bayiye soramıyorum bana yardımcı olabilecek biri varmi kuzenim turkcellde çalışıyo ama ona çalışan yakını şifresi çıkmadı

• telefonu çok az kullanan birisi için mümkün olduğu kadar ucuz bir tarife/paket veya paket kombinasyonu önerebilir misiniz?

benim 1 ayda kullandığım en fazla 60 dk konuşma, 50 sms, 250mb internet gibi bişey. Günün çoğunluğunda ya evde ya da işteyim. Evde de işte de internetim var tüm normal iletişimi bunlardan yapıyorum. Telefon ancak yoldayken veya acil bişey olduğunda vs işe yarıyor.

3 ü birden olmuyorsa sms veya internetten feragat edebilirim.

Aslında BimCell e geçmek istiyorum ama sebepsiz yere hat değişikliği isteğim iptal ediliyor. 15 liraya 3 ü de olan tarifeleri var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.