Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili tüm soruları alalım? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'de sabit ücreti olmayan bir tarife var mı paketsiz kullanabiliyor muyuz Ayrıca hattı dondurursak vergi haricinde bir şey yansır mı Ayrıca hattı dondurmak için ne yapmamız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar

Faturasız lifecell avantaj paketimin içersinde yer alan tv + servisini bilgisayardan tabletten izleyebilirmiyim ücretsiz olarak
  • Arkadaşlar. TURKCELL den mesaj geldi. İnternette dolasirken reklamlardan sıkılıyor iseniz reklam emgelleyici Ayda 2.99 tl diye kabul ettim.

Ama dh de dolasirken hala reklam sayfasina yonlendiriyor. İşe yaramiyormu bu servis.

• karakteristik61 hocam özel mesaj yazmışınız cevap yazmıyorum

evet faturasız lifecell avantaj paketinde 500 dk telefondan arayabilirsiniz 100 sms 4 gb internet veriyor toplam 4 gb internet aşağıdakiler ayrı paket interneti veriliyor

fizy müzik 8 gb

tv + 5 gb

dergilik 5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

karakteristik61 hocam özel mesaj yazmışınız cevap yazmıyorum

evet faturasız lifecell avantaj paketinde 500 dk telefondan arayabilirsiniz 100 sms 4 gb internet veriyor toplam 4 gb internet aşağıdakiler ayrı paket interneti veriliyor

fizy müzik 8 gb

tv + 5 gb

dergilik 5 gb

Hocam teşekkürler.

Birde şu kampanya dan faydalabildiniz mi ? Turkcell müş. Hizm. sordum onlarda tüm lifecell müşterileri için geçerli dedi ama çok net konuşamadı .

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/lifecell/on-odemeli-lifecell-2-gb-hediye-kampanyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

quote:

karakteristik61 hocam özel mesaj yazmışınız cevap yazmıyorum

fizy müzik 8 gb

tv + 5 gb

dergilik 5 gb

Hocam teşekkürler.

Birde şu kampanya dan faydalabildiniz mi ? Turkcell müş. Hizm. sordum onlarda tüm lifecell müşterileri için geçerli dedi ama çok net konuşamadı .

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/lifecell/on-odemeli-lifecell-2-gb-hediye-kampanyasi

faturasız lifecell avantaj paketini alın onda 500 dk var her yöne 4gb internet var

• Faturasız yeni hat almak kaç tl?
  • Telesekreter servisi kapalı.

Mobil ödeme servisi kapalı.

Başka bildiğiniz servis varmı? Onuda kapatalım sonra üzülmeyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda yaptiklarindan hic memnun degilim. Fizy icin +4 tl ucret almasi. Havas kullanimina sinirlama gelmis bazi illeri kaldirmislar. Sinema bileti haftada 3 gundu haftada 1 e dusurmusler. Vodafone'a gecmeyi dusunuyorum.

• quote:

s.a arkadaşlar

Faturasız lifecell avantaj paketimin içersinde yer alan tv + servisini bilgisayardan tabletten izleyebilirmiyim ücretsiz olarak

hocam bende var durum şu normal tv de ücretsiz izleyebildiğin kanallar açık izleyebiliyorsun ancak discovery channel,fx gibi kanallar paralı onlar için paket istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

quote:

s.a arkadaşlar

hocam bende var durum şu normal tv de ücretsiz izleyebildiğin kanallar açık izleyebiliyorsun ancak discovery channel,fx gibi kanallar paralı onlar için paket istiyor

sadece cepten mi izleniyor tablet ve bilgisayar üzerinden normal ev internet bağlantısı ilede izlenebiliyor mu
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    inan hocam ekstra özelliği olmadigindan pc de youtube üzerinden canli izliyorum ben

• diğer konuya yazmıştım buraya da yazayım

lifecell super paket ile ilgili, 500dk hediye çıkmış 100dk bitiminde veriyorlar.

mt ile görüştüm, 500dk'yı teyit ettim ve geçtim.

100+500dk+ 7gb diğer kullanım hakları şeklinde 1 yıllık aboneliği başlattım. 49tl olarak.

tek aklıma takılan tv+ konusu, mt'ye bu sadece kullanım hakkımı yoksa üyelikte veriliyor mu diye sordum, biraz geveledi sonra giriş paketi + 15gb dedi. giriş paketi zaten 12,99tl aylık bu fayda var mıdır yok mudur çözemedim, net bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

diğer konuya yazmıştım buraya da yazayım

lifecell super paket ile ilgili, 500dk hediye çıkmış 100dk bitiminde veriyorlar.

mt ile görüştüm, 500dk'yı teyit ettim ve geçtim.

100+500dk+ 7gb diğer kullanım hakları şeklinde 1 yıllık aboneliği başlattım. 49tl olarak.

tek aklıma takılan tv+ konusu, mt'ye bu sadece kullanım hakkımı yoksa üyelikte veriliyor mu diye sordum, biraz geveledi sonra giriş paketi + 15gb dedi. giriş paketi zaten 12,99tl aylık bu fayda var mıdır yok mudur çözemedim, net bilgisi olan var mı?

tv + 15 gb izleyebiliyorsun hepsi içinde

bende faturasız lifecell avantaj kullanıyorum tv + için 5 gb veriyor
    tv plus'ın hangi üyeliğini veriyorlar, sanırım 6,99tl olan mini olanını di mi? turksatta açık kanalları izleyebiliyoruz?
  • ben turkcelle yeni geçtim yeni gelenler bir kod ile 6 ay 1gb net kazanıyormuş

kodu verende kazanıyormuş

babamın telinden kodu nasıl alacağım nereye mesa atmam gerek babamın telefonundan?

not:babam eski abone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 26 Ocak 2018; 16:9:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

ben turkcelle yeni geçtim yeni gelenler bir kod ile 6 ay 1gb net kazanıyormuş

kodu verende kazanıyormuş

babamın telinden kodu nasıl alacağım nereye mesa atmam gerek babamın telefonundan?

not:babam eski abone

Babanın telefonundan TAVSIYE 2200 SMS ATIN 3 kod gelecek o kodların bir tanesini siz kendi telefonunuzdan TAVSIYE KATILIM KODU YAZIN 2200 sms atın
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

teşekkür ederim

rica ederim ne demek

sizde yakın kişileri türkcele davet edebilirsiniz + 1 gb daha kazanırsınız son 5 gün sizde TAVSIYE 2200 sms atın burda o kodları paylaşın sizede ayrıyetten 1 gb daha gelsin
  • Tebrikler, Bayern Munih - TSG 1899 Hoffenheim macinda atilan toplam 7 gol icin 700 MB kazandiniz. Ucretsiz katiliminiz saglanmistir. B002

**Bayern her zaman kazandırır resmen gol yağmuru oldu maçta....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.