Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili tüm soruları alalım? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için Türkcell de tek sorun pahalı olması. Diğer durumlarda gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interneti bol faturasiz paketlerden hangisi var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoAml

Interneti bol faturasiz paketlerden hangisi var acaba

lifecell+tavsiye eden kazanıyor ile 2 GB ta eklerseniz 6 GB internet+2GB Facebook-Twitter paketiniz olur türkcell uygulamalarıda cabası
    30TL
  • arkadaşlar benim merak ettiğim lifecell avantaj paketinde upcall üzerinden 500 dk diyor ben upcall uygulamasını incelemek için indirdim merak ettiğim bu upcalldan aramaya bastığımızda telefonun normal şebeke aramasına yönlendiriyor nasıl oluyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

arkadaşlar benim merak ettiğim lifecell avantaj paketinde upcall üzerinden 500 dk diyor ben upcall uygulamasını incelemek için indirdim merak ettiğim bu upcalldan aramaya bastığımızda telefonun normal şebeke aramasına yönlendiriyor nasıl oluyor o

hocam upcall a gerek yok normal telefon rehberinden arama yapabilirisn ben öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

lifecell de fizy ve türkcel tv + da ne kadar kaldığı ne kadar kullanıldığı online işlemlerde görünmüyor neden acaba

hala görünmüyor değil mi fizy kullanımı? sanırım sınırsız olduğu için. bende de aynı durum söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hill

quote:

lifecell de fizy ve türkcel tv + da ne kadar kaldığı ne kadar kullanıldığı online işlemlerde görünmüyor neden acaba

hala görünmüyor değil mi fizy kullanımı? sanırım sınırsız olduğu için. bende de aynı durum söz konusu.

tv + hala aktive edilemedi bende şikayet kaydı oluşturdum inceliyorlar daha önce sol da tv+ giriş paketi kullandığım içinmiş iptal oldu aylar önce ama ondan sorun galiba

evet görünmüyor bende de kardeşimde fizyy

fizyy sınırsız değil 8 gb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hill

quote:

tv + hala aktive edilemedi bende şikayet kaydı oluşturdum inceliyorlar daha önce sol da tv+ giriş paketi kullandığım içinmiş iptal oldu aylar önce ama ondan sorun galiba

evet görünmüyor bende de kardeşimde fizyy

fizyy sınırsız değil 8 gb

bende tv+ aktif, ama fizy 8gb yeterli olur gibi sanki bir şarkı 10mb olsa 800 şarkı tamamen dinlenebilir gibi ki bu günlük 25 şarkı yapar her gün de 25 şarkıyı tamamıyla dinleyemeyiz zaten :)

• quote:

quote:

arkadaşlar benim merak ettiğim lifecell avantaj paketinde upcall üzerinden 500 dk diyor ben upcall uygulamasını incelemek için indirdim merak ettiğim bu upcalldan aramaya bastığımızda telefonun normal şebeke aramasına yönlendiriyor nasıl oluyor o

hocam upcall a gerek yok normal telefon rehberinden arama yapabilirisn ben öyle yapıyorum

500dk normal her yöne yani

• quote:

quote:

quote:

bende kardeşimde faturasız lifecell avantaj 30 tl kullanıyoruz

500 dk normal her yöne ister upcal dan ara ister normal telefon rehberden

ama bu tarife paket olacak faturasız lifecell avantaj 30 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende kardeşimde faturasız lifecell avantaj 30 tl kullanıyoruz

500 dk normal her yöne ister upcal dan ara ister normal telefon rehberden

ama bu tarife paket olacak faturasız lifecell avantaj 30 tl

500 dk normal her yöne olması iyi olmuş bip arama felan düzgün olacağını zannetmiyorum birde internet olmayan yerde bipten nasıl arayacaksın
    bol gb lı paketlerdede her yöne 500 dk olsa güzel olurmuş kullandığınız tarife şu an turkcellin fiyat performans ürünü galiba 4 GB +2 GB tavsiye kampanyası+2 GB Facebook Twitter Turkcell uygulamalarını saymazsak işe yarar 8 GB internet 30 TL(salla kazan bip ve yaani 3 GB ta gelse) 11 GB işe yarar internet 30 TL

• arkadaşlar dün lifecell plus paketine geçtim 25+4 gb olan paket yani benim sorularım

1-her yöne 100 dk veriyor,bip ten her yöne 1000 dk veriyor ama birde life cell 500 dk adında her yöne 500 dk diye birşey var. anladığım her yöne 100+500 dakikam var doğru mu?

2-fizy ve tv plus kullanınca ekstra bir ödeme gelecekmi bana, mesela bildiğim kadarıyla tv plus ta paralı kanallar var onları izlemek için para gerekiyor sadece ücretsizleri izleyebiliyorum onun dışında fizy için böyle birşey var mı?

3- bir de en önemlisi, paketinizin özelliği gereği tarifeniz günlük 19,9 tl karşılığında yurt dışında geçerli diyor. ve ben şubat ayında 10 günlüğüne azerbaycana gideceğim şimdi bu benden hergün 20 tl kesecek mi, eğer öyle birşey olursa TR ye geldiğimde 230 tl fatura gelirse başlarına yıkmam lazım dükkanlarını.
  • Faturalıda yurtdışı paketi neden yok ya hazır kartta aylık paket 75 lira faturalı günlük 20 lira böyle saçmalık olmaz bu ne soygunculuktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yıllar önce kullandığım hattımı kapattırdım. Şimdi pişman oldum geri almak istiyorum ancak kimse yardımcı olmuyor. Numara şu an kullanılmıyor.

Turkcell'in sitesinden kontrol ettiğimde numara bulunamamıştır diyo. Oysaki kapanalı yıllar oldu.

Bilen var mı?

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Tarifeniz yurt dışında geçerli özelliğini iptal edin. O vakit 30 dk. 30 tl olan paket devreye girer. Hiç arama yapmazsanız paketler devreye girmez. İnternet olan yerde bip ile normal numaraları arayarak normal şebekeyi kullanmaz ve para ödemezsiniz. Aranma durumunda ne olur bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafay

Tarifeniz yurt dışında geçerli özelliğini iptal edin. O vakit 30 dk. 30 tl olan paket devreye girer. Hiç arama yapmazsanız paketler devreye girmez. İnternet olan yerde bip ile normal numaraları arayarak normal şebekeyi kullanmaz ve para ödemezsiniz. Aranma durumunda ne olur bilmiyorum

bende şöyle düşündüm,yurt dışına çıktığımda telefonu uçak moduna alayım wifi açayım wifi olan yerde kullanayım. olmayan yerde ve acil durumda uçak modundan çıkıp günlük 20 tl sini vereyim kullanayım.

Ama sizin söylediğinizde mantıklı sanırım tarifem yurt dışında geçerli özelliği kapatılabiliyor, tabi bunu bana müşteri temsilcisi söylemedi çok bilgililer ya
    Telefonunuzda wowifi özelliği varsa wi-fi olan yerlerde normal aramayı wi-fi üzerinden şebekeden yapar gibi kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafay

Telefonunuzda wowifi özelliği varsa wi-fi olan yerlerde normal aramayı wi-fi üzerinden şebekeden yapar gibi kullanabilirsiniz.

telefon uçak modunda wifi ile internete bağlı ve bip üzerinden arama yaparsam dediğiniz gibi olacak sanırım. wowifi nasıl aktifleştiriliyor otomatik olarak açık mı bilmiyorum ? telefon iphone 7
    https://www.google.com.tr/amp/s/m.tamindir.com/blog/iphone-ve-android-telefonda-wi-fi-arama-vowifi-nasil-yapilir_28030/amp/ adresinde bilgi var. Telefonunuz vowifi destekliyor. Bipe gerek yok. Yeterki wi-fi olsun ve vowifi aktif olsun

• Su anda 2 tane uygun tarife var.gencplus3 ve eko3 gb.ikisinin de dk.mb ve sms ayni gözüküyor.hangisine gecsem daha avantajli olur.gncplus tarifesinde gece-gunduz olayi varmi internette.birde esimin kimligiyle gnc ye üye olabilirmiyim .tesekkurler simdiden

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.