Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili tüm soruları alalım? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300 dakika 25₺

500 dakika pos cihazlarından kaldırıldı.

Uçuran 1GB 30₺

Faturalı da 25₺ 500 dakika 2GB 1000SMS

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam. Su an Türk Telekomda Bol ve Hızlı 5Gb tarifesi kullanıyorum 7 gün sonra taahütüm bitiyor ek 2GB vermişlerdi toplam 7 gb netim olmustu. 35 TL ödüyordum. Su an bu fiyatı 45 TL ye cıkaracaklsrmıs bende o fiyatı Telekoma vermek istemiyorum Şu ara çekim kalitesindenve netin yavaşlıgı konusunda sıkıntı yaşıyorum ve Turkcell'e gecmeyi düşünüyorum. Normalde 5GB yetiyordu ama whataapp selfy li oldugum için bedava idi. Whatsappı işim gereği kullanan biriyim Turkcellde sanırım bu ücretsiz değil bu yüzden gnc star ve gnc süper paketi ilgimi cekti. Net yetmes diye star paketi düşünüyorum çünkü bana net gündüz lazım. Benim sorum şu Fizy'de ek ücret veririmiyim yoksa premium olarak kullanabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, eşiminin Vodafone olan hattının Turkcele taşımak istiyorum. uygun fiyatlı,faturalı paket var mı?
    şuan ayda 30 TL ye 3 GB internet,1000 Dakika ve 1000 SMS olan paketi kullanıyor. taahhüt 5-6 gün sonra bitecek.
    SMS önemli değil. en az 3 GB internet ve 750 Dakika konuşma olması lazım.
    bana uygun tavsiyeniz var mı?
  • Mad kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Cuma günü hat taşıma işlemi yaptırdım.Fatutalı olarak..bayide ki eleman üstüme aitt.Fatura istedi.yanımda yoktu.şimdi bu zorunlumu. Vermezsem taşıma iptal mi olur. Sorum bu.halen daha sms gelmedi. Taşıma bilgisi!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. neden hediye edilen dakika yada internetler çok hızlı bitiyor?
    2. salla kazan ilk haftalarda bol bol internet verir iken şimdi niye abuk sabuk hediye veriyor?
  • Mad kullanıcısına yanıt
    eko 1 gb varmı turkcelle geçiş yapanlara

• Neden bu ara hiç bir turkcell mağazasında ipad modelleri bulunmuyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad

Ocak 10 gibi 89 lira olan tarife 95 lira olarak güncellendi.

Hat iptali sağlamadığın sürece cayma paketlerini önermezler.

2 ay daha taahhüt süresi var. Onun bitmesini bekleyeceğim. Farklı bir operatör de aylık 25 tl daha cazip fiyata tarife var. İnternet olarak daha fazla imkan sağlıyor. Sosyal imkanlar da keza öyle. Turkcell de sadece havaş ve sinema üyeliğini kullanabiliyorum. Havaş senede 2 kere anca, sinema da çok önemli değil açıkçası.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 4 gün önce arkadaşımı vodafone faturalıdan turkcell faturasıza geçirdim fakat telsiz kullanım ücreti alınıyor sebebi nedir ?
  • Yıllar önce kullandığım hattımı kapattırdım. Şimdi pişman oldum geri almak istiyorum ancak kimse yardımcı olmuyor. Numara şu an kullanılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yıllar önce kullandığım hattımı kapattırdım. Şimdi pişman oldum geri almak istiyorum ancak kimse yardımcı olmuyor. Numara şu an kullanılmıyor.

Turkcell'in sitesinden kontrol ettiğimde numara bulunamamıştır diyo. Oysaki kapanalı yıllar oldu.

• 1- Turkcell'de yeni faturasız hat ücreti ne kadardır ?

2- 25-30 TL aralığında 3gb net 300+ dakka konuşma olan bir paket varmıdır ?

İnternet siteleri kafamı karıştırdı arkadaş. Kusuruma bakmayın sizi gördüm soruyorum..

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Ben 5'i 1 yerde tarifesindeyim kaçıncı seviye mesela.Bir de bu seviyeler ne gibi farklar oluşturuyor sadece hız farkı mi çekim gücünde değişim oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Turkcell neden eskı musterılerıne kazık gıbı fıyatlar verırken yenı gelen musterılere avantajlı kampanyalardan verıyor.. Bız kerızmıyız neden bıze cakıyor.. İlla baska hatta gecıp tekrardan turkcele mı gecelım yanı.. Ayrıca soyle o turkcelle akıllı olsun canımı sıkmasın benım...

cevap beklıyorum....
  • uygun kampanlardan yararlanmak için türkcell den numarasını başka operatöre taşıyıp ne kadar kadar sonra türkcele taşımak lazım uygun kampanyalardan fatdalanmak için
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    En uygun 25 liraya 2 GB 500dk 1000sms var bunun dışında tüm fiyatlar taşımalarda aynı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Ben 5'i 1 yerde tarifesindeyim kaçıncı seviye mesela.Bir de bu seviyeler ne gibi farklar oluşturuyor sadece hız farkı mi çekim gücünde değişim oluyor mu?

Hocam şöyle turjcell sitesinde tarifene gir detayli bilgi kısmında eğer yaziyorsa kisitlama vardır yazmiyorsa yoktur genelde hiz kisitlarlar 4g den 100 mbps 3g de 43 mbit yapiyorlar.

Onceliklendirmede dedigim gibi hiz birde şöyle diyim atiyorum bir konser vb çok yoğun alandasin ben normal bir paketteyim sen önceliklendirme seviyesi 2 olan pakettesin ayni anda birini arayalim ben 3 snde baglaniyorsam yani aradim birini bende 3 sn sonra calmaya basladi sende onceliklendirme 2 oldugundan 10 sn sonra calmaya başlar gibisinden olaylari oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

uygun kampanlardan yararlanmak için türkcell den numarasını başka operatöre taşıyıp ne kadar kadar sonra türkcele taşımak lazım uygun kampanyalardan fatdalanmak için

Baska operatöre gec 1 ay kal turkcelle geri dön kampanyalardan yararlanirsin 1 ay yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

quote:

Orijinalden alıntı: derya78

uygun kampanlardan yararlanmak için türkcell den numarasını başka operatöre taşıyıp ne kadar kadar sonra türkcele taşımak lazım uygun kampanyalardan fatdalanmak için

Baska operatöre gec 1 ay kal turkcelle geri dön kampanyalardan yararlanirsin 1 ay yeterli

kardeşim türk telekom faturalı 8 gb 30 tl kullanıyor faturasıza geçirin diye talep oluştırdu aradılar 8 gb 50 tl dediler

bende türkcell faturasız avantaj geç dedim 4 gb var tavsiye ederim 1 gb ordan gelir 5 gb zaten 2 gb facebokk twitter müzik dinlemeyi fizzy yaparsan sorun olmaz dedim dün başvurdu

beğenmezsen türkceli 1 ay sonra geçer 10 gb 39 tl veriyor o durumda

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyelim sadece dediğim kampanya geçerli onun dışında taşımaya uygun kampanya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 16 Ocak 2018; 15:17:0 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.