Şimdi Ara

Türkcell'in eski (mevcut) abonelere yaptığı zulüm ve enayi yerine koyması (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi de o pakete de 49 tl vereceksin aynı fiyata diyor sonuçta. Hocam uğraşmayın hiç taşıyın hattı. Turkcell düşünsün. Göz göre göre pahalı kullanmaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapmadan evvel sarı kutu puanlarınızı değerlendirin. Bazen cihazda verebiliyorlar. Sonra geçiş yaparsınız.
  • Sadakatlik nedir yav :D tasican her sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur senden böyle bir davranış beklemezdim. Ne sadakati Allah aşkına.
    1 dakika vakit kaybetme git PTTCell gibi ucuz bir alternatife, taahhüt falan verme.
    Sonra dön turkcell'e 25 liraya 500dk-500sms-1gb paketini al 1 sene kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Onur senden böyle bir davranış beklemezdim. Ne sadakati Allah aşkına.
    1 dakika vakit kaybetme git PTTCell gibi ucuz bir alternatife, taahhüt falan verme.
    Sonra dön turkcell'e 25 liraya 500dk-500sms-1gb paketini al 1 sene kafan rahat olsun.

Hocam aynen dediğiniz gibi, Hepsi İçinde 500 dk paketide beni kesmez artık. Ptt değilde, Vodafone faturasız dolan 1 gb paketine geçeceğim kısmetse. Aslında bu kadar uzun zamandır söğüşlenmemin nedeni hattımın faturalı olması ve otomatik ödeme yapılmasından dolayı fiyatlara fazla dikkat etmemem oldu. Karşılaştırdım, sorguladım ve ağır kazık var evet. :)

• Çok doğru benim dedem yahu geç diyorum başka operatöre yok diyor 10 senedir türkcell kullanıyor 10 tl ye 100 dk alıyor diyorum geç mesela avea 300 dk 3000 sms veriyor 9 tl ye anlatamıyorum ama kazıklanmak değil de nedir 10 tl ye 100 dk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

Çok doğru benim dedem yahu geç diyorum başka operatöre yok diyor 10 senedir türkcell kullanıyor 10 tl ye 100 dk alıyor diyorum geç mesela avea 300 dk 3000 sms veriyor 9 tl ye anlatamıyorum ama kazıklanmak değil de nedir 10 tl ye 100 dk .

eski kafa hocam alışkanlıkları bırakmak zor olur hele o yaşta birisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Onur senden böyle bir davranış beklemezdim. Ne sadakati Allah aşkına.

Hocam aynen dediğiniz gibi, Hepsi İçinde 500 dk paketide beni kesmez artık. Ptt değilde, Vodafone faturasız dolan 1 gb paketine geçeceğim kısmetse. Aslında bu kadar uzun zamandır söğüşlenmemin nedeni hattımın faturalı olması ve otomatik ödeme yapılmasından dolayı fiyatlara fazla dikkat etmemem oldu. Karşılaştırdım, sorguladım ve ağır kazık var evet. :)

Vodafone kontörlü ye hattınızı taşıyın, taahhütsüz olarak Firsat 2GB tarifesine gecin. 20 TLye her yöne 500 dk 500 1000 sms 2GB internet

Üstelik taahhüt falan da yok istediğinizde tarifenizi değiştirirsiniz veya farklı operatöre geçersiniz.

• İnternet ile pek işim olmadığından 1GB fazlasıyla yetiyordu. Geçen sene 39TL'ye 500dk-1000sms-3gb internete 39TL ödüyordum.
    Dedim daha uygunu var mı taahhüdüm bitiyor. Yok dedi ancak 35 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam 300dk - 1gb falan gibi birşeyler sayıkladılar.
    Yeni tarife veremiyorlarmış iyi dedim bende operatör değişimiyle 10 gün önce PTTCell 15TL'lik tarifeye geçtim.
    25TL'lik 500dk-500sms-1gb kampanyasıyla dün tekrar Turkcell'e geçtim geri döndüm. :-) Uğraşma benim gibi yap sende
  • Türkcell'den bana gelen son SMS beyler, 55 lira nedir? Resmen **ktirin gidin bizden diyorlar.

20.05.2016 tarihinden itibaren Hepsi icinde 500dk ucretiniz 55TL olacaktir. Detaylar ve yepyeni 4.5G paketleri icinwww.turkcell.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Son karar, dolan veya fırsat 2 GB Vodafone diyorum. Faturasız başka daha iyi seçenek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Mayıs 2016; 12:55:01 >
  • Yahu ben 1000dk her yöne, 1000 sms ve 4GB internete 49₺ veriyorum ve Turkcell faturalı kullanıyorum. Sizinki nasıl iş anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    vodafona falan geçmenize hiç gerek yok. faturalı hattınızı faturasız turkcell hatta çevirin.
    uçuran 3gb paketi alın.
    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/ucuran-3-gb-paketi

heryöne 500 dakka
    3gb internet
    1000sms

35tl.

ucurab 2gb paketi 30tl
  • 750 dk 1000 sms 6 gb net turkcell yıldız 6 gb tarifesi yeni geçtim vodafone dan 38 tl taahüt de yok mis gibi siz acayip kazık yemişiniz
  • Numara taşıma bunun için var. Siz onların peşinde koşmayın, onlar sizin peşinizde koşsun.
  • Evet arkadaşlar, nihayet az önce 5 dakikalık bir işlemle numaramı faturasız Bittikçe Dolan 2 GB tarifesine taşıma talimatı verdim. Yalnız görevli bana imzalı sözleşmeden bir nüsha vermedi. Problem olur mu?

Umarım yeni fatura dönemine Türkcell beni sokmadan bu taşıma olayı gerçekleşir.

Güncellemeleri buraya yazacağım.

hayırlı olsun kurtulmuşunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

hayırlı olsun kurtulmuşunuz

Allah razı olsun hocam, şimdilik bir adım attık. Allah tamamına erdirsin :)))

Yalnız şu garibime gitti. Vodafone'da "faturasız" olarak tarife sayısı çok az. Adam akıllı bir tek Bittikçe Dolan Tarifeleri var:

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Faturasiz-Tarifeler.php

Türkcell'de yığınla seçenek var. Gerçi kafa karışıklığını önlediğinden bence daha iyi.

• hocam iyi yapmışsınız, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam iyi yapmışsınız, hayırlı olsun.

Eyvallah hocam, sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

750 dk 1000 sms 6 gb net turkcell yıldız 6 gb tarifesi yeni geçtim vodafone dan 38 tl taahüt de yok mis gibi siz acayip kazık yemişiniz

Bende genel olarak turkcell kullanıyorum ama arada vf a geçip 2-3 ay takılıp tekrar geri dönüyorum :) şubatta vf a geçmiştim bu hafta geri döndüm aynı yıldız 6gb paketiyle süper oldu. 38 tl ye gayet iyi valla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.