Şimdi Ara

Türkcell'in eski (mevcut) abonelere yaptığı zulüm ve enayi yerine koyması (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aralıksız yaklaşık 15, hatta 16. SENEMDE Türkcell aboneliğimi yaşıyorum. Ödemelerini sadık şekilde, aksatmadan otomatik ödeyen bir vatandaşım. Geçtiğimiz birkaç senede Türkcell bana güzellikler yaptı ve memnundum. Ancak son dönemlerde ve 2016 başı itibari ile iyice azıtma durumu söz konusu. Bu süre zarfında ve özellikle son zamanlarda Türkcell'in beni sert şekilde kazıkladığından şüphelenerek duruma el attım ve şu an Türkcell HESABIM uygulaması üzerinden de müşteri temsilcisi ile konuşuyorum. (Konuşma oldukça zevkli). Müşteri temsilcisi bana alternatifler sunuyor ama YENİ abonelere sağlanan imtiyaz ve güzelliklerin yakınından bile geçmeyecek teklifler söz konusu.

Mevcutta HEPSİ BİRARADA - HEPSİ 300 Paketine (300 DK konuşma, 300 MB İnternet, 300 SMS) için aylık 49 Lira gibi fahiş bir fiyat ödüyorum. Hepsi BOL adlı çok daha avantajlı bir paket var (750 DK, 1 GB, 1000 SMS) ve sadece 1 TL fark ile. Geçmek istediğimde karşılaştığım o can alıcı cevap: "Kusura bakmayın, sizin gibi mevcut (eski) aboneler bu paketten faydalanamaz, yeni tesis veya numara taşıyan YENİ aboneler ancak faydalanabilir".

Benim şarterjler attı. Ya numaramı Vodafone'a taşıyacağım ya da başka bir alternatif üreteceğim.

Takdir ve yorum sizin.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ocak 2016; 16:20:42 >

• Yeni abone çalmak için,hepsi de aynı şeyi yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bana kızma da,15 sene boyunca aynı kazığı yemek zorunda değilsin ki
    Turkcell bizim babamızın şirketi değil ki,adamları besleyelim,kim ihtiyacımı uygun fiyata sunarsa ona geçerim
    Turkcell in çekimi ve müşteri servisi çok iyi ama pahalı işte
    Benim evimde Avea çekse hemen geçerim
    Vodafone tarifeleri de güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Yani bana kızma da,15 sene boyunca aynı kazığı yemek zorunda değilsin ki
    Turkcell bizim babamızın şirketi değil ki,adamları besleyelim,kim ihtiyacımı uygun fiyata sunarsa ona geçerim

Yok hocam niye kızayım, aynen haklısın. Avea berbat, Vodafone belki. Adamlar kardeş kazığı atıyor acımadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Yani bana kızma da,15 sene boyunca aynı kazığı yemek zorunda değilsin ki

Yok hocam niye kızayım, aynen haklısın. Avea berbat, Vodafone belki. Adamlar kardeş kazığı atıyor acımadan.

Hocam,Vodafone uygun paketleri var,2-3 ay orda kalır tekrar Turkcell e gecersen,Turkcellin kampanyalarına katılırsın

• 300 dakikaya 50 TL verilir mi? Avea ve Vodafone 20 liraya 500 dk veriyor üstelik 2 GB neti vs yanında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    sadık abonelikler numara taşımadan önce avantaj sağlıyordu. Tarifeniz ve ödediğin ücret hakikaten çok fazla. Vodafone da çok güzel tarifeler var numara taşıyanlara. Eğer tekrar turkcell kullanmak yeni müşteri olarak faydalanmak istersen vodafone da kalın 2 ay sonra turkcell e geçiş yapın. Insan alışkanlıklarını kolay bırakamaz. Ama şu da var ki fazla para vermeye hiç gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

300 dakikaya 50 TL verilir mi? Avea ve Vodafone 20 liraya 500 dk veriyor üstelik 2 GB neti vs yanında.

Türkiye de daha bu şekilde kaç turkcell abonesi vardır kim bilir. Turkcell de böyle böyle kar artışı sağlıyor.

• 3000dk3000sms 4gb int avea 51 ödüyorum kardeş 😊

• Vodafone'a gectigim 2 senedir vodafone kontratimin her bitiminde beni ariyor ve her sene bana daha iyi teklif veriyor.

Gecen gun telefonu duzgun kullanmayan dedeme 60 lira fatura gelince duruma el attım.

Dedemin paketi 39 liraya 300 dkmis her yone. Sms yok bir sey yok sadece lutfeder gibi haftada 2 gun turkcellilerle gece bilmemne saatleri arasinda sinirsiz konusma hakki.

Ve dedemi bir allahin kulu aramamis bile. Dedem 1997 den beri turkcell kullaniyordu, sonunda gecirdik vodafone a.

Ayiptir. Ha bir de turkcell e soyledik paketi iptal edin operator degistiriyoruz diye, inat edercesine 2 gun sonra gene yapistirmislar 39 lirayi. Kendileri bilir, bu olaydan sonra 97-98 sen beri turkcell kullanici olan annem babam da vodafone a gecti ki her ay anneme yuzlerce lira fatura geliyor.

Azittilar gercekten. İyi ki az da olsa rekabet olustu. Eskiden cok daha vahimdiler. Gunde 5-10 dk konusan adam yuzlerce lira fatura oduyordu.

Ben ise 55 liraya 1000 dk her yone vodafone ile sinirsiz, 1000 sms ve 6gb internete 7 ocaktan sonra 55 lira vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 4 Ocak 2016; 19:45:40 >

• her yeni kampanyayı yeni müşteriye veriyorlar ve eski müşteriye kampanya yok.
  • Dostum o eski evlilik gibi abonelikler eskide kaldi ne yazik ki,vodafone a gec derim ha turkcell kadar olmasa bile en azindan benzer tarifeleri daha uyguna aliyorsun,red tarifesi yapsan sabit hat vodafone yonune konusmalarin ucretlendirilmemesi bile bir avantaj bana gore,444 lu numaralar dahil,

• Evet arkadaşlar hepiniz haklısınız, eski müşterilere resmen "....rin gidin" diyorlar. Rezalet.
    avea sıkıntı yaratabilir. Vodafone seçeneğini mutlaka değerlendir derim. O kadar dakika sms internete 50 tl verme yazıktır o paraya .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm firmalar yapıyor hocam bunları.. 300 dk 49 TL nedir ya ayıp be...bari 1000 dk verir insan.

Hocam mh yi arayıp düzgün bi teklif isteyin..yoksa hattınızı konturluye dusurun.. Sonra güzel bi tarifeye tasirsiniz... Zaten siz konturluye düşürun diyince sizi kaybetmemek için güzel teklifte bulunacaklar muhtemelen.müşteri kaçmasın diye

• Yıllar önce Türkcell müşteri hizmetlerinde çalışmış,Aynı Zaman'da yıllarca turkcell kullanan biri olarak Yediğim kazıklardan vazgeçerek gecen sene Vodafone geçtim 1 sene Vodafone kullandım baktım Avea daha uygun su an Avea kullanıyorum İstanbul'da ikamet ediyorum hic bir sorun yasamadım 1000dk +1000sms 6gb internet 39₺. Bence vakit kaybetmeyin eğer Avea bulunduğunuz bölgede cekiyorsa Avea'ya gecin derim.

Saygılarımla.

• Benimde kampanyam bitmiş ve şuan kullandığım 400dk bilmem kaç sms 4 gb internet paketi için 59 lira fiyat çektiler.Hakikaten mevcut müşteri umursamıyorlar mı nedir anlamadım.Sanırım bende Wodafone'a yöneleceğim 15 seneden eski geçmişi olan hattı değiştirttiriyolar kendileri bilir.

Numaranı taşı 1 2 ay sonra geri gel ucuz tarifeyi al. Ne diye fazla vereceksin ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kullanicisini umursamiyor bile gidin arkadasim diyo resmen mail attim tim e gittim umursamiyorlar 60 lira odersin yeni kusteri degilsen yeni geldiysen 35 lira diyip kafalarini ceviriyorlar. Sirketi kapatacaklar herhalde

• Arkadaşlar, Vodafone "Bittikçe Dolan 1 GB" paketine geçmeye karar verdim. Sadece 17 lira. Tam bu geçiş arifesinde, henüz Vodafone'a gidip başvuru yapmamış olmama rağmen cep telefonuma gelen SMS aynen şudur:

"Turkcell olarak rahatca konusun, doya doya internete girin diye bir
    sonraki fatura tarihinizden itibaren, her yone 300dk, 300SMS ve 300MB
    yerine, hicbir fiyat farki olmadan her yone 500dk, 1000SMS ve 1GB
    sunan Hepsi Icinde 500Dk paketinden faydalanmanizi sagladik. Detaylar
    icin turkcell.com.tr"

Yalnız garip olan, bu SMS'i Türkcel Müşteri Hizmetleri'ne sorduğumda, aldığım yanıt: "Size tanımlı öyle bir geçiş işlemi görünmüyor, size gelen bu SMS'i ekranlarımızda henüz göremiyoruz, yani öyle birşey yok, sonraki günlerde tekrar sorgulama yapın" şeklinde idi. Yani kazık yemeye devam edeceksiniz diyorlar. Telefonuma gelen paket yükseltimi SMS'ine mi inanayım, Müşteri Temsilcisi'ne mi? Gerçi Türkcell'den kaçacağım her halükarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ocak 2016; 13:50:58 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.